Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.414 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.048 μηνύματα σε 105.899 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 528 άτομα.
Αν αλλάξω το παρελθόν είναι σα να απορρίπτω το σημερινό μου εαυτό που έχει διαμορφωθεί μέσω των συγκεκριμένων εμπειριών / αστοχιων... Άρα επιλέγω το μέλλον, ώστε να κάνω τους καλύτερους ελιγμούς για τις λιγότερες απώλειες. Μπορείς να εγκαταλείψεις για ένα χρόνο την επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με την ψηφιακή τεχνολογία ;.. Nothing κλειστά όλα;;;
Guest 220514
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι, και τώρα δεν ειμαι ιδιαίτερα ενεργός στα σοσιαλ. Δεν ενιωθα ποτέ ανετα με το γεγονος ότι μπορούν άνθρωποι να μπαινοβγαίνουν κρυφά στη/από τη ζωή μου.
Σε ποια χώρα θα ήθελες να μεταναστεύσεις αν αυτό ήταν ανάγκη/επιθυμια ξέρω εγώ
Αν αλλάξω το παρελθόν είναι σα να απορρίπτω το σημερινό μου εαυτό που έχει διαμορφωθεί μέσω των συγκεκριμένων εμπειριών / αστοχιων... Άρα επιλέγω το μέλλον, ώστε να κάνω τους καλύτερους ελιγμούς για τις λιγότερες απώλειες. Μπορείς να εγκαταλείψεις για ένα χρόνο την επαφή με οτιδήποτε σχετίζεται με την ψηφιακή τεχνολογία ;.. Nothing κλειστά όλα;;;
Άσχετο άλλο το βρίσκω πολυ χαζό σαν απάντηση αυτό, το κονσεπτ να περναει κανεις τα πάνδεινα προκειμένου να ωριμάσει. Όχι, μπορεί εξίσου η και πρισσοτερο θα λεγα να ωρίμασει μέσα από ευχάριστα βιώματα. Εφόσον μπορούμε να αλλαξουμε το παρελθόν , επιλέγουμε να αφαιρέσουμε τα δυσάρεστα κατά τη γνώμη μου.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.