Ρώτα με να σε ρωτώ

η αβάσταχτη ελαφρότητα του (ξ)είναι

αν κατέληγες ναυαγός σε ένα ερημονήσι θα έπαιρνες μαζί σου(έχεις την επιλογή υποτίθεται) τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα τα άφηνες στην ησυχία τους(στο ερημονήσι μετά από κάποιο διάστημα θα ψόφαγες)

:beating:τι γράφω βραδυάτικαααα:beating:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σε απασχολεί αυτόν τον καιρό; Την αλήθεια...
-τα φουξια γοβακια μου

αν κατέληγες ναυαγός σε ένα ερημονήσι θα έπαιρνες μαζί σου(έχεις την επιλογή υποτίθεται) τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα τα άφηνες στην ησυχία τους(στο ερημονήσι μετά από κάποιο διάστημα θα ψόφαγες)
-θα τα επαιρνα μαζι. Δεν ειμαι φαν της μοναξιας. Βγαζω σπυρακια με δαυτη!

Με ποιον θα ηθελες να εισαι αυτη τη στιγμη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αρχική Δημοσίευση από Neraida:
με ποιον θα ηθελες να εισαι αυτη τη στιγμη?

Μαζί σου.
Να γίνουν οι ανάσες σου το real tone στο κινητό μου.
8.png

Αν ήσουν κατσαρίδα θα'θελες με φτερά ή χωρίς;
Ισχύει το ίδιο και με το μυρμήγκι;

Αν ήσουν κατσαρίδα θα'θελες με φτερά ή χωρίς;

Τι εισαι εσυ?
Ε, το ακριβως αντιθετο θα ηθελα να ειμαι εγω.

Ποια ειναι η αγαπημενη σου ατακα?

οι άνθρωποι χωρίζουν τους ανθρώπους σε κατηγορίες μόνο και μόνο για να τοποθετήσουν τον εαυτό τους στην καλύτερη

τι σκέφτεσαι περισσότερο όταν είσαι στα μαζικά μέσα μεταφοράς?

τι σκέφτεσαι περισσότερο όταν είσαι στα μαζικά μέσα μεταφοράς?

Τα *^%$#*^ φρένα παραείναι ευαίσθητα ή ο οδηγός έχει πετρώδη ποδοκνημική;
706_angry_ninja_smiley_throwing_a_ninja_-1.gif

Επίσης, συχνά κάνω ανώμαλες σκέψεις.
Πουχου πως θα΄ταν να ήμουν ελεγκτής και να έκανα σωματικό έλεγχο στη ξανθιά με το κολάν, ακριβώς μπροστά μου. :hmm:

Ποιο ήταν το last cd που αγόρασες από discopolion; (η ζωή είναι ένας κύκλος)

Πέτρινοι κήποι--Χρήστος Θηβαίος :inlove:

Σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να βρίσκεσαι τώρα?

στο έβερεστ.γενικά δεν είναι ωραία να βλέπεις τον υπόλοιπο κόσμο αφ υψηλού αλλά δεν βαριέσαι για μια φορά δεν βλάπτει...

αν ήσουνα θεός για μια βδομάδα (όχι ο τζιμ κάρευ) τι θα έκανες?

Θα άφηνα άλλον στο πόδι και θα έφευγα για Τζαμάικα.

11678716712iTflV.jpg

Θα φύγεις / Έφυγες για Πάσχα; Αν ναι πού, αν όχι γιατί;

Φεύγω για Καρδίτσα στο χωρίο σε κανα τέταρτο..

Θα βγείς μετά την Ανάσταση?

Όχι καλέ, τι είναι, πρωτοχρονιά; :P

Εσύ; (Ναι, μ' άρεσε η ερώτηση :P)

Ξέρω πολλούς που το έχουν στάνταρ πως θα βγουν :confused:

Ούτε εγώ.. Βούρ σπίτι για μαγειρίτσα της γιαγιας! :D

Σου έφερε λαμπάδα ο νονός/νονα? :P

Εσύ; (Ναι, μ' άρεσε η ερώτηση :P)
Όχι καλέ, τι είναι, πρωτοχρονιά; :P (Ωραιο το copy paste οταν σε βολευει..:D)

Οπα με προλαβε η mpourou..

Σου έφερε λαμπάδα ο νονός/νονα? :P

Μπα οχι δεν πολυ γουσταρω..

Εισαι σε πολη η χωριο?

mpourou: Ε, όχι, μεγαλώσαμε. :P
jrot: σε πόλη :P

Πόσο μαγευτική είναι η Θεσσαλονίκη για φοιτητούπολη;

Δεν ξερω για φοιτητουπολη μιας και εκανα φοιτητης σε αλλη πολη..Πιστευω οτι αν μενεις κεντρο και δεν εισαι φοιτητης στα Τει ειναι πολυ καλη..

Σε μενα παντως που επεστρεψα μετα απο χρονια δεν μου φαινεται καθολου μαγευτικη..Το αντιθετο..

Σπουδαζεις κατι?Αν ναι που?

Τσου.Είμαι παιδί της Επιστήμης.

Πώς βρίσκουν τα νούμερα τηλεθέασης?Εκείνα τα 20% στα νεανικά κοινά και όλα αυτά με την AGB?

Γιατί και καλά τα μεγάλα ειναι το καμάρι της οικογένειας και δν κανει να τα μαλωνουμε.

Απο που εισαι?

Γιατί και καλά τα μεγάλα ειναι το καμάρι της οικογένειας και δν κανει να τα μαλωνουμε.

Απο που εισαι?

???μήπως απάντησες καταλάθος σε ερώτηση άλλης σελίδας?

Back