self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
αν κατέληγες ναυαγός σε ένα ερημονήσι θα έπαιρνες μαζί σου(έχεις την επιλογή υποτίθεται) τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα τα άφηνες στην ησυχία τους(στο ερημονήσι μετά από κάποιο διάστημα θα ψόφαγες)
τι γράφω βραδυάτικαααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
-τα φουξια γοβακια μουΤι σε απασχολεί αυτόν τον καιρό; Την αλήθεια...
-θα τα επαιρνα μαζι. Δεν ειμαι φαν της μοναξιας. Βγαζω σπυρακια με δαυτη!αν κατέληγες ναυαγός σε ένα ερημονήσι θα έπαιρνες μαζί σου(έχεις την επιλογή υποτίθεται) τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα τα άφηνες στην ησυχία τους(στο ερημονήσι μετά από κάποιο διάστημα θα ψόφαγες)
Με ποιον θα ηθελες να εισαι αυτη τη στιγμη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος
αυτό σε τι απαντάει;τα φουξια γοβακια μου
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Neraida:με ποιον θα ηθελες να εισαι αυτη τη στιγμη?
Μαζί σου.
Να γίνουν οι ανάσες σου το real tone στο κινητό μου.
Αν ήσουν κατσαρίδα θα'θελες με φτερά ή χωρίς;
Ισχύει το ίδιο και με το μυρμήγκι;
Neraida
Επιφανές μέλος
Αν ήσουν κατσαρίδα θα'θελες με φτερά ή χωρίς;
Τι εισαι εσυ?
Ε, το ακριβως αντιθετο θα ηθελα να ειμαι εγω.
Ποια ειναι η αγαπημενη σου ατακα?
Περιβόητο μέλος
τι σκέφτεσαι περισσότερο όταν είσαι στα μαζικά μέσα μεταφοράς?
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
τι σκέφτεσαι περισσότερο όταν είσαι στα μαζικά μέσα μεταφοράς?
Τα *^%$#*^ φρένα παραείναι ευαίσθητα ή ο οδηγός έχει πετρώδη ποδοκνημική;
Επίσης, συχνά κάνω ανώμαλες σκέψεις.
Πουχου πως θα΄ταν να ήμουν ελεγκτής και να έκανα σωματικό έλεγχο στη ξανθιά με το κολάν, ακριβώς μπροστά μου.
Ποιο ήταν το last cd που αγόρασες από discopolion; (η ζωή είναι ένας κύκλος)
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να βρίσκεσαι τώρα?
Περιβόητο μέλος
αν ήσουνα θεός για μια βδομάδα (όχι ο τζιμ κάρευ) τι θα έκανες?
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
αν ήσουνα θεός για μια βδομάδα (όχι ο τζιμ κάρευ) τι θα έκανες?
Θα έστελνα στη γη την κόρη μου.
Από περιέργεια.
You?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Θα φύγεις / Έφυγες για Πάσχα; Αν ναι πού, αν όχι γιατί;
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βγείς μετά την Ανάσταση?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ; (Ναι, μ' άρεσε η ερώτηση )
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε εγώ.. Βούρ σπίτι για μαγειρίτσα της γιαγιας!
Σου έφερε λαμπάδα ο νονός/νονα?
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι καλέ, τι είναι, πρωτοχρονιά; (Ωραιο το copy paste οταν σε βολευει..)Εσύ; (Ναι, μ' άρεσε η ερώτηση )
Οπα με προλαβε η mpourou..
Σου έφερε λαμπάδα ο νονός/νονα?
Μπα οχι δεν πολυ γουσταρω..
Εισαι σε πολη η χωριο?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
jrot: σε πόλη
Πόσο μαγευτική είναι η Θεσσαλονίκη για φοιτητούπολη;
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μενα παντως που επεστρεψα μετα απο χρονια δεν μου φαινεται καθολου μαγευτικη..Το αντιθετο..
Σπουδαζεις κατι?Αν ναι που?
Guest 292010
Επισκέπτης
Πώς βρίσκουν τα νούμερα τηλεθέασης?Εκείνα τα 20% στα νεανικά κοινά και όλα αυτά με την AGB?
crimsonrose
Νεοφερμένος
Απο που εισαι?
Guest 292010
Επισκέπτης
Γιατί και καλά τα μεγάλα ειναι το καμάρι της οικογένειας και δν κανει να τα μαλωνουμε.
Απο που εισαι?
???μήπως απάντησες καταλάθος σε ερώτηση άλλης σελίδας?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- Reader
- iren
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- Chris2756
- That guy!!
- Gioconda
- Aiwnia
- Wonderkid
- Euge.loukia
- Isida
- Bucket
- Nikos 7
- Memetchi
- Viedo
- giannhs2001
- GiorgosAsi
- CiNeFiL
- Sherlock
- το κοριτσι του μαη
- Εχέμυθη
- Mhtrogoal
- martha03
- American Economist
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Νηματολάγνος
- Slytherin
- SlimShady
- Cupid
- Tequila
- Unboxholics
- Scandal
- iminspain
- Αντικειμενικός
- Kostas98
- uni77
- gwgw_5
- ShadowS
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.