Ρώτα με να σε ρωτώ

Φτιάχνω ωραίο αρνί με πατάτες στον φούρνο.



Ποιο είναι το χειρότερο ανέκδοτο που έχεις ακούσει ποτέ σου;
 
Πόσο ύπουλοι οι άντρες. Πετάνε ένα «κοριτσάκι μου» και ξεχνάς γιατί ... τι ψάχνεις σ'έναν άντρα; τι του βρήκα?


Ποια ειναι η καλυτερη ατακα που ακουσες ποτε?
 
Δεν είναι ατάκα ακριβώς, αλλά αυτό εδώ το κείμενο ήταν μια μεγάλη αφύπνιση για μένα πριν κάποια χρόνια και έκτοτε δεν το ξέχασα ποτέ:

People-are-Allowed-to-Leave-You.jpg



Πώς θα περιεγραφες το ιδανικό για σένα τοπίο; (δεν είναι ανάγκη να είναι ρεαλιστικό, μπορεί να έχει σύννεφα από μαλλί της γριάς ξέρω γω)
 
@Agaphbou
τελειο το κειμενακι συγκλονιστικο οντως :yes:

θα ελεγα αμμουδια και θαλασσα και οι παφλασμοι των κυματων,αυτο:yes:

Ιδια ερωτηση παιδια

Πώς θα περιεγραφες το ιδανικό για σένα τοπίο; (δεν είναι ανάγκη να είναι ρεαλιστικό/γήινο)
 
Μια πετρόχτιστη αυλή σε ορεινό χωριό. Καλοκαίρι, πάνω να υπάρχει κληματαριά γεμάτη φύλλα και σταφύλια. Στην μέση της αυλής ξύλινο τραπέζι με αρνί ψητό στο κέντρο και ανοιχτά κρασιά, ενώ η αυλή να είναι χτισμένη σε σημείο όπου να έχει θέα όλον τον κάμπο από κάτω.


Αφήνω την ίδια ερώτηση γιατί δεν είμαι καλός να βρίσκω ερωτήσεις.
 
d0137af7df.gif

Αρκεί να'χει θάλασσσα. :)






Με ποιον από τους δυο γονείς σου συννενοείσαι καλύτερα, ποιον νιώθεις περισσότερο κοντά σου;
 
Ανάλογα το θέμα, σε κάποια πράγματα συνεννοουμαι καλύτερα με τη μάνα μου, σε κάποια με τον πατέρα μου. Τους νιώθω εξίσου κοντά μου, απλώς με τη μάνα μου μπορώ να ανοιχτώ λίγο παραπάνω σε συγκεκριμένα θέματα επειδή είναι γυναίκα. Αλήθεια είναι τόσο συμπληρωματικοί που δεν μπορώ να τους συγκρίνω.



Ποιος είναι ο χειρότερος σωματικός πόνος που έχεις βιώσει ποτέ;
 
Κολικος εντέρου όταν ημουνα γυμνάσιο. Είναι ένας φρικτά απαίσιος πόνος που προκαλείται από την δυσκοιλιοτητα και σε χτυπάει ψηλά στο στομαχι. Κάθε ανάσα που παίρνεις γινεται και εντονότερος και η μόνη λύση ειναι να πας τουαλέτα και να σφιχτεις σαν τρελός να τα βγάλεις πράγμα που κανει τον πόνο απίστευτα μεγαλύτερο για εκείνο το διάστημα η να πας νοσοκομείο να σου βάλουν υπόθετο. Ούτε στο εχθρό μου.


Τι ειναι αυτο που σου χαρίζει την μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή;
 
αυτη τη στιγμη το hbo

ποσο τακτικα κοιτας την ωρα μεσα στη μερα?
 
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξ@.



Ποιο στυλ ντυσίματος θεωρείς ότι σε αντιπροσωπεύει;
 
Μα γιατί τελείωσε το όνειρο πριν μπούμε στο ψητό πάλι?



Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη το πρωί που ξυπνάς;
 
για εναν κοσμο που δεν χρειαστει να δουλεψω ποτε στη ζωη μου, αλλα που τετοια τυχη

σε ποιο ταλεντ σοου θα πηγαινες ως διαγωνιζομενος ή ως κριτης?
 
Ως διαγωνιζομενος σε κανένα, ως κριτής... Το GNTM πιάνεται για talent show; :laugh: Μόνο εκεί θα πήγαινα.



Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία σπιτιού για σένα;
(Θα δω κανά 19-20 τώρα και θα πεθάνω.)
 
Ως άτομο που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στους 19-20 θα πω 28, έτσι γιατί το έχω άχτι.



Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία του ντούζ/μπάνιου.
 
Γύρω στους 40 νομίζω, δεν είμαι και απολύτως σίγουρη... Πολύ ζεστό πάντως.



Αν μου μαγειρευες, τι θα μου μαγειρευες;
 
Χμμ. Θα επιχειρούσα σίγουρα medium rare μπριζόλα με γλυκόξινη σος μουστάρδας, αλλά επειδή δεν μου έχω καμία εμπιστοσύνη θα έβαζα και ένα φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ρυζακι και σος γιαούρτι για μπακαπ, μην φύγεις νηστικη :P This is the extent of my skills.


Που θα ήθελες να ζήσεις μόνιμα, σε μια μεγάλη πολύ ή σε ένα χωριό;
 
Back
Top