bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 13:32 Η bunny217 έγραψε: #941 24-08-06 13:32 απο τις φωνες της μάνας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 13:42 Ο Γιάννης έγραψε: #942 24-08-06 13:42 Αρχική Δημοσίευση από prime: Από το κινητό…στις 7:30.. στον ύπνο τους με έβλεπαν? Click για ανάπτυξη... Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:01 Η prime έγραψε: #943 24-08-06 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Ο Γιάννης έγραψε: #944 24-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Τότε στείλε μου το κινητό σου να σε πάιρνω στις 4 που έχω αυπνίες! Ακόμα και το μύνημα μπορεί να σε ξυπνήσει ρε γμτ, απο τότε που το βάζω στο αθόρυβο έχω ησυχάσει. Μπορεις να το βάλεις αθόρυβο με δόνυση όμως αν είναι κάτι επείγον θα σε ξυπνήσει η δόνυση κάποια στιγμή ειδικά αν πέρνουν συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:14 Η prime έγραψε: #945 24-08-06 14:14 Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο τις φωνες της μάνας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 13:42 Ο Γιάννης έγραψε: #942 24-08-06 13:42 Αρχική Δημοσίευση από prime: Από το κινητό…στις 7:30.. στον ύπνο τους με έβλεπαν? Click για ανάπτυξη... Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:01 Η prime έγραψε: #943 24-08-06 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Ο Γιάννης έγραψε: #944 24-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Τότε στείλε μου το κινητό σου να σε πάιρνω στις 4 που έχω αυπνίες! Ακόμα και το μύνημα μπορεί να σε ξυπνήσει ρε γμτ, απο τότε που το βάζω στο αθόρυβο έχω ησυχάσει. Μπορεις να το βάλεις αθόρυβο με δόνυση όμως αν είναι κάτι επείγον θα σε ξυπνήσει η δόνυση κάποια στιγμή ειδικά αν πέρνουν συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:14 Η prime έγραψε: #945 24-08-06 14:14 Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prime: Από το κινητό…στις 7:30.. στον ύπνο τους με έβλεπαν? Click για ανάπτυξη... Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:01 Η prime έγραψε: #943 24-08-06 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Ο Γιάννης έγραψε: #944 24-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Τότε στείλε μου το κινητό σου να σε πάιρνω στις 4 που έχω αυπνίες! Ακόμα και το μύνημα μπορεί να σε ξυπνήσει ρε γμτ, απο τότε που το βάζω στο αθόρυβο έχω ησυχάσει. Μπορεις να το βάλεις αθόρυβο με δόνυση όμως αν είναι κάτι επείγον θα σε ξυπνήσει η δόνυση κάποια στιγμή ειδικά αν πέρνουν συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:14 Η prime έγραψε: #945 24-08-06 14:14 Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Αθώρυβο! Η καλύτερη λύση μια φορά με πήρε μια κολ@γρια 3,30 το πρωί γιατί νόμιζε ότι έπερνε τον γιο της και απο τότε το βάζω στο αθόρυβο Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Ο Γιάννης έγραψε: #944 24-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Τότε στείλε μου το κινητό σου να σε πάιρνω στις 4 που έχω αυπνίες! Ακόμα και το μύνημα μπορεί να σε ξυπνήσει ρε γμτ, απο τότε που το βάζω στο αθόρυβο έχω ησυχάσει. Μπορεις να το βάλεις αθόρυβο με δόνυση όμως αν είναι κάτι επείγον θα σε ξυπνήσει η δόνυση κάποια στιγμή ειδικά αν πέρνουν συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:14 Η prime έγραψε: #945 24-08-06 14:14 Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prime: Δεν μπορώ να το έχω αθόρυβο, ούτε να το κλείσω δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Τότε στείλε μου το κινητό σου να σε πάιρνω στις 4 που έχω αυπνίες! Ακόμα και το μύνημα μπορεί να σε ξυπνήσει ρε γμτ, απο τότε που το βάζω στο αθόρυβο έχω ησυχάσει. Μπορεις να το βάλεις αθόρυβο με δόνυση όμως αν είναι κάτι επείγον θα σε ξυπνήσει η δόνυση κάποια στιγμή ειδικά αν πέρνουν συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:14 Η prime έγραψε: #945 24-08-06 14:14 Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ωραίο ήταν ότι επρόκειτο για πελάτη που ήθελε να κλείσει ραντεβού-έλεος- και μου λέει …΄΄ θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για σήμερα το απόγευμα…εεεε επαγγελματικό΄΄ Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν τον έβρισα…ασκέψου να με έπαιρνε για ΄΄πονηρό΄ ραντεβού τι θα άκουγε… και κοιμήθηκα μόλις 3 ώρες ..και εγώ έχω αυπνίες…κατά τα άλλα πάντως ξύπνησα και σηκώθηκα μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 14:15 Η Maggie έγραψε: #946 24-08-06 14:15 Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μες στο κέφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 18:29 Η travel_lover: #947 24-08-06 18:29 με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2006 στις 19:42 Ο Γιάννης έγραψε: #948 24-08-06 19:42 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: με την μάνα μου να με σκουντάει για να πάρω την αντιβίωση στις 9... Click για ανάπτυξη... είσαι άρρωστη η απλά σου κάνει καψώνι ? Περαστικά σου βρε ευχομαι σύντομα να γίνεις καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 02:07 Η lilith έγραψε: #949 25-08-06 02:07 Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να σας πω..., δεν περιγράφεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:39 Ο Demelene έγραψε: #950 25-08-06 08:39 Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 08:48 Ο faithplus1: #951 25-08-06 08:48 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Καλημέρα για σήμερα! Νυστάζωωωωωωωωωω. Το μυαλό ακόμα είναι σε ένα μεταβτικό στάδιο!!!! Απορώ πως οδηγάω δλδ. Νυσταζώωωωωωωωωω. ΖζζζζζΖΖΖΖΖΖΖζζζζ.Να μην έχει ένα κρεβάτι εδώ!! Κριμα!! Click για ανάπτυξη... Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Καλημέρα κι από μένα Μου φαίνεται ότι χόρτασα ύπνο αν και ξύπνησα νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 09:12 Η misslittledevil: #952 25-08-06 09:12 Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν χορτασα, γιατι ξενυχτησα λιγακι. Ξυπνησα καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 10:07 Η Κακή Επιρροή: #953 25-08-06 10:07 Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:08 Ο nikolas17: #954 25-08-06 11:08 Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έχεις Καλή μου Επιρροή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 11:17 Ο Demelene έγραψε: #955 25-08-06 11:17 Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ: Σήμερα ξύπνησα με μεγάλη δυσκολία κι όταν τελικώς τα κατάφερα ήμουν και εξακολουθώ να είμαι όλο νεύρα.... Click για ανάπτυξη... Το τσάντισες το έμβρυο μέσα! Κάτι θα του έκανες!!! Μήπως δεν το αφήνεις να γραφτεί στο φόρουμ? Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Νυστάζεις, οδηγάς και ταυτόχρονα γράφεις και στο στέκι... Click για ανάπτυξη... Είμαι combo. Αφού το έκανα στην θητεία ξύπνημα άγρια χαράματα-οδήγηση 20χλμ-παρκάρισμα-και με τρελή άνεση ύπνο στο φέρυ μποτ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα και πήγα να τρακάρω μια φορά μόνο το σημερινό δεν είναι τίποτα! Αλλά απορώ πως γίνεται ενώ ο εγκέφαλος κοιμάται ακόμα! Πρέπει η οδήγηση να γίνεται τελείως ένστικτο σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:00 Η travel_lover: #956 25-08-06 12:00 καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερούδια! μετά από ένα βράδυ σιχαμένου χαμπουργκερ και νεύρα που το ιντερνετ κόλλησε, ξύπνησα αρκετά καλά, ώσπου θυμήθηκα ότι έχω διάβασμα και ξανάπεσα στην μιζέρια... γιάννη, αν η μάνα μου έκανε καψώνι θαχε φύγε ι με κλοτσιά από τον 7ο!!! είμαι αρρωστούλικο... Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:44 Ο Demelene έγραψε: #957 25-08-06 12:44 Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από travel_lover: Demelene, μήπως η νύστα οφείλεται σε κανένα ξενύχτι χτες; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 12:51 Η travel_lover: #958 25-08-06 12:51 ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζήτωωωωω! φορολογία στα ξυπνητήρια μήπως να το προτείνουμε στη βουλή;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:04 Η bunny217 έγραψε: #959 25-08-06 14:04 δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 177 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δύσκολα πολύ δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2006 στις 14:05 Η lilith έγραψε: #960 25-08-06 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Δυστυχώς δεν έχει σημασία! Πραγματικά δεν έχει σημασία πόσες ώρες έχω κοιμηθεί! Το ζήτημα είναι να μην ξυπνήσω πριν τις 10 (εκεί έχω τοποθετήσει το όριο) περίπου!Βέβαια αν κοιμηθώ στις 5 το 10 είναι νωρίς αλλά δεν ισχύει το ανάποδο! Το όδιο μόνο μπροστά πάει! Κάντε με πρωθυπουργό και θα βάλω τρελή φορολογία στα ξυπνητήρια! Click για ανάπτυξη... Τι τραβάς... παιδί μου και εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.