Demelene
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Με ίλλιγο!! Γίνεται η ηλίαση να με έπιασε με δυό μέρες καθυστέρηση!
Δύσκολο το βλέπω .... έχεις συμπτώματα όπως τα παρακάτω?
Ηλίαση
Εμφανίζεται συνήθως σε άμεση και έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ιδίως όταν είναι απροστάτευτο το κεφάλι του ατόμου. Προσβάλλει κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Η ηλίαση χαρακτηρίζεται από ερυθρό και ζεστό δέρμα προσώπου, έξαψη, πονοκέφαλο, ίλιγγο, ναυτία, εμετό και ταχυκαρδία. Οφείλεται στην ευαισθησία του εγκεφάλου στη θερμότητα και προκαλείται από τον ερεθισμό των μηνίγγων. Σε βαριές περιπτώσεις εμφανίζονται σπασμοί και απώλεια της συνείδησης. Αντιμετωπίζεται με την κατάκλιση του αρρώστου σε δροσερό περιβάλλον, ελαφρά ανύψωση του κεφαλιού και κρύα επιθέματα στο κεφάλι και τον αυχένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Demelene
Διάσημο μέλος
Καλά δεν το ρωτούσα ακριβώς!! Αλλά Γιάννη γιατρός είσαι??Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Δύσκολο το βλέπω .... έχεις συμπτώματα όπως τα παρακάτω?
Ηλίαση
Εμφανίζεται συνήθως σε άμεση και έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ιδίως όταν είναι απροστάτευτο το κεφάλι του ατόμου. Προσβάλλει κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Η ηλίαση χαρακτηρίζεται από ερυθρό και ζεστό δέρμα προσώπου, έξαψη, πονοκέφαλο, ίλιγγο, ναυτία, εμετό και ταχυκαρδία. Οφείλεται στην ευαισθησία του εγκεφάλου στη θερμότητα και προκαλείται από τον ερεθισμό των μηνίγγων. Σε βαριές περιπτώσεις εμφανίζονται σπασμοί και απώλεια της συνείδησης. Αντιμετωπίζεται με την κατάκλιση του αρρώστου σε δροσερό περιβάλλον, ελαφρά ανύψωση του κεφαλιού και κρύα επιθέματα στο κεφάλι και τον αυχένα.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Καλά δεν το ρωτούσα ακριβώς!! Αλλά Γιάννη γιατρός είσαι??
Μπα που τέτοια τύχη!
Απλά μου αρέσει πολύ η ιατρική!
evouli
Διάσημο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
έεεεελα...τσώπα, τσώπα.....
evouli
Διάσημο μέλος
εγω απο χθες δεν ειμαι καλα, ειμαστε στα μαχαιρια και τα νευρα μου εχουν φτασει πανω απ'το κεφαλι.....
Ευτυχώς έφυγε η συγκάτοικος και πήρα από το γάλα της... καλά να πάθει, έτσι που άφησε το διαμέρισμα!!!!
Κι εσείς στα μαχαίρια Ευούλι;;; Χμμμ... γιατί καλό μου...
evouli
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Evouli τι σου φταίει η Αφροδίτη μα τους θεούς; Είμαι και παιδί της θεάς Αφροδίτης (Ζυγός).
ΥΓ: Μην κανονίζετε τόσο πολύ τη ζωή σας με βάση τα ζώδια!
evouli
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Valder:Evouli τι σου φταίει η Αφροδίτη μα τους θεούς; Είμαι και παιδί της θεάς Αφροδίτης (Ζυγός).
ΥΓ: Μην κανονίζετε τόσο πολύ τη ζωή σας με βάση τα ζώδια!
ειναι ο πλανητης του ερωτα γι'αυτο
ΥΓ: αν κανονιζα τη ζωη μου με βαση τα ζώδια τωρα μπορει και να ειχα αυτοκτονησει
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει το κρεβάτι μου στην Πάτρα
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Demelene
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει το κρεβάτι μου στην Πάτρα
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Με την γλυκιά φωνή της μαμάς "Ξύπναααααααααααα.....να κάνεις καμιά δουλειάαααααα...να σιδερώσεις.....δεν τα θα κάνω όλα εγω"
Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει το κρεβάτι μου στην Πάτρα
Μήπως θες να πεις η Πάτρα? Εκτός και αν το κρεβάτι της Πάτρας έρχεται με ηχομόνωση.
Μαμά της Βίκυ αφήστε την να κοιμηθεί λίγο ακόμα!!!!!!
Vkey
Επιφανές μέλος
Τώρα που θα ξυπνήσει θα τις δείξω τι έγραψες και θα την απειλήσω ότι αν με ξανα ξυπνήσει για δουλειές θα κάνω νετ διαδήλωση έχοντας στο πλευρό μου όλους τους στεκίτες!αμ πως; 8)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.