Hunter
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Από έναν συναγερμό αυτοκινήτου που χτυπούσε ανέμελος για κανένα δύωρο!!
Δίωρο αποκλείεται. Η μπαταρία θα είχε αδειάσει 3 φορές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Demelene
Διάσημο μέλος
Αν κοιμάσαι??? Ώρες ατελειώτες φαίνονται !!!Αρχική Δημοσίευση από dooo:Δίωρο αποκλείεται. Η μπαταρία θα είχε αδειάσει 3 φορές
Μάλλον έστι σταμάτησε. Πέθανε η μπαταρία συνεπώς το τέλειο αντικλεπτικό. Δεν πάει πουθενά το αμάξι.
Έχει κόλπο ο ιδιοκτήτης
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Αχ αυτή η εκκλησία, πάλι στις 7 το πρωί πάνω από 100 φορές έκανε ντινγκ ντονγκ...!
Πάρε απο φαρμακείο ωτοασπίδες - σφουγκαράκια και θα ησυχάσεις. Δεν είναι ότι δεν ακούς τίποτα απλά μειώνουν αρκετά τους θορύβους! Αξίζει και κάνεις καλό ύπνο!
Giovanna
Επιφανές μέλος
και τωρα δε μπορώ να αποφύγω αυτά τα γραφειοκρατικά της σχολής μου και παστώνομαι για να βγω έξω.
Στη μούρη και στους ωμους με αντιηλιακό, στα μπούτια με γιαούρτι (ελπίζω να μη μυρίσω με αυτή τη light δόση στο λεωφορείο!) και σε όοοολα τα υπολοιπα σημεία με bebanthol.
τι το ήθελα το νάνι στην ξαπλώστρα?
Τουλάχιστον είχα καλή παρέα
Οποιαδήποτε γιατροσόφια, συμβουλές ή μαγικά κόλπα, όλα ευπρόσδεκτα, για να μη ξεχνιόμαστε!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Αχ αυτή η εκκλησία, πάλι στις 7 το πρωί πάνω από 100 φορές έκανε ντινγκ ντονγκ...!
Το παρατηρησα κι εγω χθες..
Χτυπαγε συνεχεια! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομως!
Και το κανει και καθε απογευμα στις 7, με διαφορετικο ρυθμο ομως.
Εκνευριστικο λεμε..
Demelene
Διάσημο μέλος
Μεγάλο ΛάθοςΑρχική Δημοσίευση από Giovanna:τι το ήθελα το νάνι στην ξαπλώστρα?
Τουλάχιστον είχα καλή παρέα
Οποιαδήποτε γιατροσόφια, συμβουλές ή μαγικά κόλπα, όλα ευπρόσδεκτα, για να μη ξεχνιόμαστε!
Μια συμβουλή!! Μην το ξανακάνεις εκτός και αν είναι μετά τις 6!!!
ΧΕΧΕ αφού κοιμόσουν ποια παρέα ??? Δεν χρειάζομαι απάντηση έτσι!!!
Και εγώ πάντως έχω ροδίσει γιατί δεν μπορούσα να αποφύγω το παραλία πριν τις 4!!!
Εγώ το μόνο που ξέρω ότι κάνει καλό στο κάψιμο είναι οτιδήποτε ενυδατικό ώστε να πονάει λιγότερο και να μην ξεφλουδίσει κιόλας αν γίνεται!
Giovanna
Επιφανές μέλος
εεε.. δε κοιμομουν και συνεχεια.Αρχική Δημοσίευση από Demelene:ΧΕΧΕ αφού κοιμόσουν ποια παρέα ???
Να σου πω φιλε μου, με τετοιο πατατρακ που εφαγα, κατα τις 6 πρεπει να εφτασα τελικα στην παραλια. Οτι που ειχε ξημερωσει!!!Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Μια συμβουλή!! Μην το ξανακάνεις εκτός και αν είναι μετά τις 6!!!
Γιαουρτακια, μπεπανθόλ και παγωτο (μετα απο παρότρυνση, για να δω ποσο γρήγορα λιώνει ) ενυδατώνουν και σταματούν τη φλόοοογααα!!!
το ροζ καλο ειναι...το ροζ μπιφ που εγινα εγω ειναι κακο
αντε καλα μας μπανια!
Demelene
Διάσημο μέλος
Δεν χρειάζεται είμαι σαν λάβα μέσα σε θάλασσα!!
Πάντως Οκ εγώ πιστεύω ότι έχω καεί αρκετά ώστε να μην ξεφλουδίσω αποδίδοντας το μέγιστο μαύρισμα! Ειδικά το χέρι του οδηγού έχει συνηθίσει.
Demelene
Διάσημο μέλος
Τρελή προπόνηση στο θέμα τελεταίως και με τους γονείς στο δίπλα δωμάτιο!!Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:Δύσκολα και σε μονό κρεβάτι...
Σουτ μην ξυπνήσουν και φύγω ξυνισμένος όχι μόνο από τον πρωινό ξύπνημα! Και μετά χρειάζονται 10 τόνοι μεταλ στο τρένο για να ξεδώσω!
evouli
Διάσημο μέλος
erodia
Δραστήριο μέλος
Άλλες 2 μέρες δουλειάς και μέτα Αιγαίο σου 'ρχομαι!!!!!!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.