Πώς μας βλέπουν οι άλλοι!

+ Αγαπά πολύ την δουλειά της
- Κάθεται πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, μπροστά στο πισι (σαν εμένα:P)

έντιτ: με πρόλαβες. οκ μην το λάβετε υπόψιν
-Πολύ γλυκιά
-Παραείνει ευαίσθητη και μπορεί να πληγωθεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@Michelle

+Ξέρεις τι θέλεις και κάνεις εκπληκτικό αγώνα για να το έχεις δικό σου. Δεν επαναπαύεσαι μέχρι να το πετύχεις.

- Το κακό είναι ότι πάντα θες, αυτό το δικό σου, να γίνεται! Πράγμα που για κανέναν δεν ίσχυσε/ισχύει/ θα ισχύσει. Αλλού πρέπει να ξεπερνάς τα όρια για να είσαι επιτυχημένη, κι αλλού πρέπει να τα θέτεις για να παραμείνεις επιτυχημένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@Michelle

+Ξέρεις τι θέλεις και κάνεις εκπληκτικό αγώνα για να το έχεις δικό σου. Δεν επαναπαύεσαι μέχρι να το πετύχεις.

- Το κακό είναι ότι πάντα θες, αυτό το δικό σου, να γίνεται! Πράγμα που για κανέναν δεν ίσχυσε/ισχύει/ θα ισχύσει. Αλλού πρέπει να ξεπερνάς τα όρια για να είσαι επιτυχημένη, κι αλλού πρέπει να τα θέτεις για να παραμείνεις επιτυχημένη.
+Έχει φοβερό χιούμορ μερικές φορές
-Συντηρητικός και απόλυτος μερικές φορές

Τι γίνεται? Εγώ έγραψα στην προηγούμενη σελίδα ,αλλά δε με σχολίασε κανένας.:redface:

Άντε θα πω εγώ για σένα Princess, αν και δε σε ξέρω καλά :)

+ Το οτι κοκκινίζεις ( :redface: )
- Έλλειψη αποφασιστικότητας
(είπαμε...δε σε ξέρω καλά έ!Από τα λίγα πόστ σου που διάβασα):)

Τελευταία επεξεργασία:
Mμ, αυτό περί ελλειπούς αποφασιστικότητας μου το λένε αρκετά συχνά. Εσύ από που το συμπέρανες? Με ενδιαφέρει πολύ.

Μου έδωσες αυτήν την εντύπωση στα 10 ποστ σου που διάβασα για να βρώ κάτι αρνητικό. Δε το πολυανέλυσα....έτσι μου φάνηκε.Απλά. :)
(Για να μη βγαίνουμε offtopic, αν θές κάποια άλλη διευκρίνηση πμ :) )

+ εκτός ότι είναι από το παγουριστάν ( :clapup: Γιάννενα...όπως και εγώ:D ) …είναι και πανέξυπνος (όπως και εγώ :hehe: ........ πλάκα κάνω:redface: )

-είναι υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών ( ακόμα στο κρατάω να μάθεις :bleh: :bleh: …η αλήθεια είναι ότι δε μπορούσα να σκεφτώ κάτι :redface: )

+ Μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει. :)

- Δεν έχει καταφέρει να κόψει ακόμα το κάπνισμα :P

-petros

+καποιες συμβουλες που εδωσε... ηταν πολυ λογικες κ σωστες...:P
- δεν τον ξερω;) ;)

+ Μου φαινεται πολυ γλυκια και συναισθηματικη κοπελα
- Ισως υπερβολικα ευαισθητη μερικες φορες, πραγμα που την κανει να εχει ανασφαλειες

+έχει καλό χιούμορ
-μου φαίνεται σα να έχει πολλές κόντρες και διαφωνίες στο στέκι

+Βλέπει LOST! :P
-Mερικές φορές όταν νιώθει ότι έχει δίκιο το παράυπερσπίζεται (χωρίς να υπάρχει λόγος για τα προφανή)

+Έξυπνη με ωραίες απόψεις
-Δεν έχω βρει

+ ενδιαφέρεται για τους άλλους
- δν ξέρωωωωω :redface:

+Έξυπνη με ωραίες απόψεις
-Δεν έχω βρει

[offtopic εντελώς και προφανής χιουμοριστική διάθεση!!!]

αν ρε παιδιά δεν έχει βρει κανείς ελλατώματα μου πως στο καλό έχω κάρμα σε τέτοια τάρταρα???

[Joke είναι μη με φάτε!!!! :P]

+Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη
-Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα :P)

+ Έχει πολύ δυναμικό χαρακτήρα
- Έχει μεγαλώσει όπως φαίνεται διαφορετικά, με αποτέλεσμα να μου δίνει την εντύπωση ότι ώρες ώρες δεν σκέφτεται σωστά.

+ θεωρώ ότι είναι αρκετά σκεπτόμενος άνθρωπος και μ'αρέσει πολύ που τον απασχολούν θέματα όπως "τι υπάρχει μετά τη ζωή" και τα σχετικά.. :)

-
δεν έχω ιδέα,αλλά εικάζω ότι πρέπει να είναι λίγο απαισιόδοξος,γιατί όσους μας απασχολούν αυτά τα θέματα,το έχουμε αυτό το γνώρισμα.. ;)
:P

+ Ειναι πολυ γλυκια και...πολυχρωμη!! Γενικα μου βγαζει μια αισιοδοξια!

- Καθε φορα που διαβαζω ποστ της, στραβωνομαι....:P

+ Δεν την ξέρω, αλλά κρίνοντας απο το avatar και την υπογραφή της, πρέπει να κάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις (βλέπε chaos theory)
- το io-io αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι εγώ-εγώ στα ιταλικά, οπότε, μήπως είναι λίγο εγωίστρια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back