io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:25 Η io-io έγραψε: #61 03-11-06 23:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: - το io-io αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι εγώ-εγώ στα ιταλικά, οπότε, μήπως είναι λίγο εγωίστρια; Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα σκεφτει ετσι! Οχι δεν ειναι απο αυτο! Εγω εγωιστρια??? Εγω? Ε, εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:29 Ο DiavolakoS: #62 03-11-06 23:29 ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:52 Η io-io έγραψε: #63 03-11-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Click για ανάπτυξη... Ειμαι το ατιμο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:03 Η Resident Evil: #64 05-11-06 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: +Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη -Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα ) Click για ανάπτυξη... χαχα...δεν θα τα καταφέρω να έρθω στο επόμενο meeting? θα κάνουμε διαγωνισμό! Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειμαι το ατιμο!! Click για ανάπτυξη... 1.Μου αρέσουν όσες απαντήσεις έχω δει.Μικρές, συγκροτημένες και περνάνε το μήνυμα που θέλει (αυτό που θέλει να πει) 2. δεν μου αρέσει καθόλου το ..... άβαταρ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:07 Η underwater: #65 05-11-06 14:07 XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: - το io-io αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι εγώ-εγώ στα ιταλικά, οπότε, μήπως είναι λίγο εγωίστρια; Click για ανάπτυξη... Δεν το ειχα σκεφτει ετσι! Οχι δεν ειναι απο αυτο! Εγω εγωιστρια??? Εγω? Ε, εγω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:29 Ο DiavolakoS: #62 03-11-06 23:29 ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:52 Η io-io έγραψε: #63 03-11-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Click για ανάπτυξη... Ειμαι το ατιμο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:03 Η Resident Evil: #64 05-11-06 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: +Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη -Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα ) Click για ανάπτυξη... χαχα...δεν θα τα καταφέρω να έρθω στο επόμενο meeting? θα κάνουμε διαγωνισμό! Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειμαι το ατιμο!! Click για ανάπτυξη... 1.Μου αρέσουν όσες απαντήσεις έχω δει.Μικρές, συγκροτημένες και περνάνε το μήνυμα που θέλει (αυτό που θέλει να πει) 2. δεν μου αρέσει καθόλου το ..... άβαταρ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:07 Η underwater: #65 05-11-06 14:07 XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 23:52 Η io-io έγραψε: #63 03-11-06 23:52 Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Click για ανάπτυξη... Ειμαι το ατιμο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:03 Η Resident Evil: #64 05-11-06 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: +Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη -Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα ) Click για ανάπτυξη... χαχα...δεν θα τα καταφέρω να έρθω στο επόμενο meeting? θα κάνουμε διαγωνισμό! Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειμαι το ατιμο!! Click για ανάπτυξη... 1.Μου αρέσουν όσες απαντήσεις έχω δει.Μικρές, συγκροτημένες και περνάνε το μήνυμα που θέλει (αυτό που θέλει να πει) 2. δεν μου αρέσει καθόλου το ..... άβαταρ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:07 Η underwater: #65 05-11-06 14:07 XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DiavolakoS: ειναι πολυ γλυκο κοριτσι η ιο ιο γλυκο σαν καραμελα Click για ανάπτυξη... Ειμαι το ατιμο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:03 Η Resident Evil: #64 05-11-06 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: +Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη -Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα ) Click για ανάπτυξη... χαχα...δεν θα τα καταφέρω να έρθω στο επόμενο meeting? θα κάνουμε διαγωνισμό! Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειμαι το ατιμο!! Click για ανάπτυξη... 1.Μου αρέσουν όσες απαντήσεις έχω δει.Μικρές, συγκροτημένες και περνάνε το μήνυμα που θέλει (αυτό που θέλει να πει) 2. δεν μου αρέσει καθόλου το ..... άβαταρ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:07 Η underwater: #65 05-11-06 14:07 XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: +Φαίνεται πολύ έξυπνη και μορφωμένη -Φαίνεται λίιιγο ψώνιο (θα μου πεις κοιτα ποιά μιλάει τώρα ) Click για ανάπτυξη... χαχα...δεν θα τα καταφέρω να έρθω στο επόμενο meeting? θα κάνουμε διαγωνισμό! Αρχική Δημοσίευση από io-io: Ειμαι το ατιμο!! Click για ανάπτυξη... 1.Μου αρέσουν όσες απαντήσεις έχω δει.Μικρές, συγκροτημένες και περνάνε το μήνυμα που θέλει (αυτό που θέλει να πει) 2. δεν μου αρέσει καθόλου το ..... άβαταρ της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 14:07 Η underwater: #65 05-11-06 14:07 XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
XRZ 1. Μου φαίνεται σούπερ άτομο και ειλικρινές. 2. Δεν με έχει χαλάσει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:17 Η Κακή Επιρροή: #66 05-11-06 21:17 1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. μου αρέσει που είναι λίγο crazy ιδιαίτερα συμπαθές άτομο 2. ΑΝ έχω καταλάβει σωστά απ τα λίγα που έχω διαβάσει, δε μου αρέσει που έχει μπερδέψει λίγο τα ζητήματα καρδιάς της ανάμεσα σε Γλασκώβη και Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:20 Ο fandago έγραψε: #67 05-11-06 21:20 + Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+ Τα έχει καλά με όλους και φαίνεται πολύ λογικό άτομο. - Δεν έρχεται σε αντιπαραθέσεις και μου φαίνεται πολύ παράξενο. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάποια edit: αυτά είναι για την ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera--- Δραστήριο μέλος Η Skoulikadera--- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:27 Η Skoulikadera---: #68 05-11-06 21:27 για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Νοεμβρίου 2006 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για O'Zorgnax +εκκεντρικός/ιδιαίτερος -του αρέσουν οι Simpsons Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:32 Η Κακή Επιρροή: #69 05-11-06 21:32 + γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+ γαμώ τα παιδιά, και είναι απόλυτη εκεί που πρέπει (λέω εγώ τώρα ) - εξαφανίζετε για μεγάλες περιόδους απ το στέκι ( ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:34 Ο fandago έγραψε: #70 05-11-06 21:34 + έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+ έχει ενδιαφέρον nick - με μπέρδεψε με άλλον edit: γμτ, με προλαβαίνουν όλοι σήμερα. Αυτό πάλι πήγαινε για την Skoulikadera--- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2006 στις 21:36 Η io-io έγραψε: #71 05-11-06 21:36 Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουε + συγκροτημενη, με πολυ καλες αποψεις, παντα η φωνη της λογικης! - "σφαζει" με το χιουμορ (καλα δεν ξερω και αν ειναι αρνητικο, αλλα το ειπες πριν και μου εδωσες ιδεα γιατι δεν μου ερχονταν κατι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:47 Η mania έγραψε: #72 29-08-07 20:47 + ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+ ζωηρή ευδιάθετη και έξυπνη - Καμιά φορά μου δίνει την εντύπωση της κακομαθημένης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:55 Ο Rempeskes: #73 29-08-07 20:55 1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Kαλοπροαίρετη, αισιόδοξη 2) Δεν θέλει να μάθει να γράφει χωρίς ορθογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η io-io έγραψε: #74 29-08-07 20:56 1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Τα σχολια του ειναι απολαυστικα. 2.Δεν γραφει οσο θα ηθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:56 Η mania έγραψε: #75 29-08-07 20:56 Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σόρυ ρεμπεσκές + Καλό παιδί, ευγενικό και συζητήσιμο -Εχει φαγωθεί για την ορθογραφία μου δεν καταλαβένει ότι προσπαθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 20:59 Η Kakerlak έγραψε: #76 29-08-07 20:59 για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:00 Η mania έγραψε: #77 29-08-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: για πολυ τρελα μιλαμε πολυ την παω... ? ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια δεν μπορω να σπασω τα ρεκορ Click για ανάπτυξη... Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2007 στις 21:35 Ο Dark_kronos: #78 29-08-07 21:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Nikos 7 Isida charmander Εχέμυθη harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πρέπει να πείς ένα θετικό μου και ένα αρνιτικό μου +αγαθούλα καμια φορά πολλύ φιλική -Δεν λέει να διαβάσει τι ζητάνε τα παιχνίδια του στεκιού Click για ανάπτυξη... -Πολυ καλη με ολους -Ισως υπερβολικα καλη πολλες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:04 Η Oralee έγραψε: #79 30-08-07 00:04 + Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
+ Με κάνει και χαμογελάω με όσα γράφει, γιατί μου θυμίζει μια ηλικία που έχω μάλλον ξεχάσει! - Κάποια από τα ορθογραφικά του, ..μου πετάνε τα μάτια όξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2007 στις 00:48 Η suspiria έγραψε: #80 30-08-07 00:48 -Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Είναι ζωντανή κοπέλα, χωρίς κολλήματα και αναστολές. Ξέρει να ζει απ' όσο έχω καταλάβει. -Νομίζω οτι θεοποιεί τον έρωτα και το σεξ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.