Πώς αισθάνεστε;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Fail Fat Cat GIF

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.009 μηνύματα.
fat cat GIF

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.078 μηνύματα.
Tired Tv Land GIF by TV Land Classic

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.009 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.796 μηνύματα.
Ανυπόμονος να ανοίξω το βραδινό, εορταστικό μπουκάλι κρασί. :redface:

1745066499278.png

1745066589358.png

(10,34 ευρώ σε προσφορά αλλά συνδυασμό Cabernet - Merlot δεν έχω ξαναδοκιμάσει. :D)

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.569 μηνύματα.
IMG_7722.jpeg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.796 μηνύματα.
Τι ωραίο κρασί ρε παιδιά. Με τη φρουτώδη γεύση του Merlot και την σπιρτάδα του Cabernet. Κρίμα που το πίνω μόνος, αλλά έτσι είναι η ζωή...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.
Τι ωραίο κρασί ρε παιδιά. Με τη φρουτώδη γεύση του Merlot και την σπιρτάδα του Cabernet. Κρίμα που το πίνω μόνος, αλλά έτσι είναι η ζωή...
Αλλη μια φορά να μιλήσεις για το κρασί και θα σου κάτσω εγω στο τέλος.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.378 μηνύματα.
Π Ο Ν Ο.. Γαμώ το κρέας μου .. Μια χαρά ήμουν με τα λαχανικουλια μου.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ψυχώ.. :worry:
Με αγκαλιάζει το παιδί, "είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου".."Αγάπη μου λέω" και κάνουμε αγκαλίτσα.
Πάει να κάνει το ίδιο στη μάνα του, ξεκινάει "είσαι η καλύτερη μαμά..", εκείνη το σπρώχνει και του φωνάζει "Μη με ακουμπάς!". Μένουμε παγωτά :blink:, κι εγώ και η φίλη μας δίπλα.
"...σκούπισε τα χέρια σου πρώτα, δεν είμαι πατσαβούρι"!
Καημένο παιδάκι.. :(

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 190 μηνύματα.