Πώς αισθάνεστε;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,535 μηνύματα.
State Of The Union Quote GIF by INTO ACTION

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,690 μηνύματα.
Ηδονισμένος. :smoke:

1740828750456.png

( η συνταγή κρυφή, μόνο για λίγους :cool2:)

Azur

Δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.
Στεναχωριέμαι.

Άλλοι αποφεύγουν την επικοινωνία μαζί μου και άλλοι υποκρίνονται κατά την επικοινωνία μας.

Συγγνώμη που είμαι 28 και loser, παιδιά. Δεν θα σας μιλάω μέχρι να γίνω κάτι σημαντικό και ν' ανέβω στα μάτια σας!

Επιτρέπω στον εαυτό μου να στεναχωριέται. Μακάρι να ήμουν άνιωθος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.
Αδειασμα αισθανομαι, που σε ξέρω 20 χρόνια.

Κολλητέ, φάουλ. Ησουν 2 εβδομαδες Ελλάδα και δεν ηρθες μια ωρα να τα πουμε για σοβαρό θέμα υγείας, και θες τηλέφωνο τωρα απο εξωτερικο να κρυφακουει και η συζυγος απο διπλα;

Δεν εχω κατι με τη γυναίκα, αλλά ρε φιλε, εμπιστευτικα λέγονται αυτά, δεν ειναι γκομενικο καλαμπούρι.

Δηλαδή οκ, δεν ειναι ολα να τα μοιραζεσαι με τη συζυγο, ακόμα και το χρησιμοποιημενο χαρτι υγείας.

Κάπου ωπα.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,259 μηνύματα.
Πως αρχίζω να το ξεπερνάω

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.
Φοβάμαι.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,873 μηνύματα.
Χ Α Λ Ι Α

ck_chrysiis

Νεοφερμένος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
c44f13de6882cacbe7c779662bbd31c4.jpg

διαβασμαδιαβασμαδιαβασμαδιαβαΑΑΣΑΦΒΕΗΞΣΒΦΡΦΒΔΚΝΞΦΔ

ck_chrysiis

Νεοφερμένος

Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
32ee88785e94ee37faa5c5755249de80.jpg