Πώς αισθάνεστε;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,251 μηνύματα.
morning eat GIF

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,602 μηνύματα.
Ως jazz σύνθεση, ενώ έξω βρέχει κατακλυσμιαια:book:

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Υποψιάζομαι ότι είμαι μη νευροτυπικός και σκέφτομαι πόσους ανθρώπους θα έχω ενοχλήσει άθελά μου και αισθάνομαι άσχημα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,001 μηνύματα.
Ατάραχη και σέξι.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,472 μηνύματα.
Σαββατόβραδο, παραλία Καλάμου, παρέα με το σκύλο, φώτα, στολίδια, θάλασσα λάδι, ελάχιστος κόσμος, prive, βόλτα, σουβλάκι πίτα οικολογική και σοκολάτα υγείας ION 70% κακάο, αέρας καθαρός, αραχτός για ταινιούλα με το λαπτοπάκι στο ανακαινισμένο δωματιάκι.

And I feel good.. :beach:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,001 μηνύματα.
Ετοιμη για μπάνιο...

*είμαι γυμνή

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,472 μηνύματα.
...σαν πουλί έτοιμο να πετάξει! :D
(επιτέλους βρήκε δουλειά)

Log Off Miss You GIF by PEEKASSO

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Fuck... (Horny!)

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,727 μηνύματα.
Ανακούφιση

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,673 μηνύματα.
Lonely Depression GIF

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Κάπως έτσι είμαι κι εγώ τον τελευταίο καιρό.

1737493034430.png