nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,398 μηνύματα.
29-10-24
13:02
Ανυπόμονος (να τελειώσει όλο αυτό)
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,394 μηνύματα.
30-10-24
16:00
Πνιγηρό αδιέξοδο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,181 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,181 μηνύματα.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.
21-11-24
17:35
Λίγο άρρωστη
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,398 μηνύματα.
21-11-24
22:15
σκατά και ψυχολογικά και σωματικά
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,208 μηνύματα.
26-11-24
15:29
Αγχωμένη
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,408 μηνύματα.
26-11-24
15:50
ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
Κάμπια
Διάσημο μέλος
03-12-24
13:42
Διχασμένη
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,534 μηνύματα.
Σκατα
Χάλια
Μόνη
Νευριασμένη
γενικά για τον @@
Χάλια
Μόνη
Νευριασμένη
γενικά για τον @@
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,323 μηνύματα.
Μια χαρά, ούτε μισή μέρα δεν κράτησε το κρυολόγημα.
Αυτή η μακαρονοσάλτσα με το φασκόμηλο, φάρμακο.
Αυτή η μακαρονοσάλτσα με το φασκόμηλο, φάρμακο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,470 μηνύματα.
Αισθάνομαι αδυναμία, εσωτερική, και την ανάγκη να το αλλάξω καθώς δεν με εκφράζει.
Εχω αυτή τη φωτιά μέσα μου που με τρώει. Και νιώθω πως δεν έχει καμία σχέση με τις φωτιές που θέλουν οι άλλοι για την ψυχή μου, αλλά γι αυτή που χρειάζομαι εγω.
Εχω αυτή τη φωτιά μέσα μου που με τρώει. Και νιώθω πως δεν έχει καμία σχέση με τις φωτιές που θέλουν οι άλλοι για την ψυχή μου, αλλά γι αυτή που χρειάζομαι εγω.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,408 μηνύματα.
Αδικημένος όσο μα όσο δε πάει
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,323 μηνύματα.
όταν μένω τελείως μόνος είμαι πάντα καλά αλλά αυτός ο βήχας ενοχλητικός ρε παιδί μου...
comfort zone, ζεστά, καφές, τσάι ιβίσκου, κακάο και μουσικούλα..
..και ταινιούλα το βράδυ.
comfort zone, ζεστά, καφές, τσάι ιβίσκου, κακάο και μουσικούλα..
..και ταινιούλα το βράδυ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,470 μηνύματα.
Ηρεμία, γαλήνη, τσαχπινιά.
Ήτανε λίγο σφιχτό αυτό το πούρο απόψε, δεν το απήλαυσα όπως επιθυμούσα.
Αλλά γλυκιά ζωή, 11 χρόνια νεύρα, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να βάλω κάτι στο στόμα μου Χριστέ μου φυλαγέ με από τα πονηρά, αλλά αλήθεια λέω. Το πούρο μου έσωσε την ψυχική μου ηρεμία.
Ήτανε λίγο σφιχτό αυτό το πούρο απόψε, δεν το απήλαυσα όπως επιθυμούσα.
Αλλά γλυκιά ζωή, 11 χρόνια νεύρα, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να βάλω κάτι στο στόμα μου Χριστέ μου φυλαγέ με από τα πονηρά, αλλά αλήθεια λέω. Το πούρο μου έσωσε την ψυχική μου ηρεμία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Μήτσος10
- Reader
- Kate1914
- nearos
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.