Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.428 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.176 μηνύματα σε 105.934 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 284 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.
Αισθάνομαι αδυναμία, εσωτερική, και την ανάγκη να το αλλάξω καθώς δεν με εκφράζει.
Εχω αυτή τη φωτιά μέσα μου που με τρώει. Και νιώθω πως δεν έχει καμία σχέση με τις φωτιές που θέλουν οι άλλοι για την ψυχή μου, αλλά γι αυτή που χρειάζομαι εγω.
όταν μένω τελείως μόνος είμαι πάντα καλά αλλά αυτός ο βήχας ενοχλητικός ρε παιδί μου...
comfort zone, ζεστά, καφές, τσάι ιβίσκου, κακάο και μουσικούλα..
..και ταινιούλα το βράδυ.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.
Ήτανε λίγο σφιχτό αυτό το πούρο απόψε, δεν το απήλαυσα όπως επιθυμούσα.
Αλλά γλυκιά ζωή, 11 χρόνια νεύρα, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να βάλω κάτι στο στόμα μου Χριστέ μου φυλαγέ με από τα πονηρά, αλλά αλήθεια λέω. Το πούρο μου έσωσε την ψυχική μου ηρεμία.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.