evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 10:42 Η evouli έγραψε: #1.861 03-11-06 10:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλά είμαστε... Δόξα τω Θεώ, και η τράκα μικρή ήταν (οκ, αλλαγή πόρτας, αλλά δε "μπήκε" πολύ) και κανείς δε χτύπησε... και ο άλλος πολύ συνεργάσιμος! Άρα καλά, λίγο αγχωμένη, γιατί πάω να συναντήσω έναν καθηγητή-μύθο!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αφου δεν χτυπησε κανεις.. αυτο εχει σημασια.. οσο για τον καθηγητη μην αγχωνεσαι, συνηθως αυτοι οι "μυθοι" ειναι πιο προσγειωμενοι απο τα νεοτερα τσουτσεκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 11:06 Η Vkey έγραψε: #1.862 03-11-06 11:06 Περίεργα...κυκλοθυμικά...Μια μου φταίνε όλα...μια όλα μια χαρά...απλά όλοι αυτοί που αγαπάω μου είναι μακριά....Αυτό μάλλον με έχει ρίξει πολύ... Θέλω την ζωή που είχα πριν ένα χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 14:45 Η Maggie έγραψε: #1.863 03-11-06 14:45 ε, καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:28 Ο Γιάννης έγραψε: #1.864 03-11-06 15:28 Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:38 Η evouli έγραψε: #1.865 03-11-06 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλά είμαστε... Δόξα τω Θεώ, και η τράκα μικρή ήταν (οκ, αλλαγή πόρτας, αλλά δε "μπήκε" πολύ) και κανείς δε χτύπησε... και ο άλλος πολύ συνεργάσιμος! Άρα καλά, λίγο αγχωμένη, γιατί πάω να συναντήσω έναν καθηγητή-μύθο!! Click για ανάπτυξη... ε ενταξει αφου δεν χτυπησε κανεις.. αυτο εχει σημασια.. οσο για τον καθηγητη μην αγχωνεσαι, συνηθως αυτοι οι "μυθοι" ειναι πιο προσγειωμενοι απο τα νεοτερα τσουτσεκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 11:06 Η Vkey έγραψε: #1.862 03-11-06 11:06 Περίεργα...κυκλοθυμικά...Μια μου φταίνε όλα...μια όλα μια χαρά...απλά όλοι αυτοί που αγαπάω μου είναι μακριά....Αυτό μάλλον με έχει ρίξει πολύ... Θέλω την ζωή που είχα πριν ένα χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 14:45 Η Maggie έγραψε: #1.863 03-11-06 14:45 ε, καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:28 Ο Γιάννης έγραψε: #1.864 03-11-06 15:28 Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:38 Η evouli έγραψε: #1.865 03-11-06 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περίεργα...κυκλοθυμικά...Μια μου φταίνε όλα...μια όλα μια χαρά...απλά όλοι αυτοί που αγαπάω μου είναι μακριά....Αυτό μάλλον με έχει ρίξει πολύ... Θέλω την ζωή που είχα πριν ένα χρόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 14:45 Η Maggie έγραψε: #1.863 03-11-06 14:45 ε, καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:28 Ο Γιάννης έγραψε: #1.864 03-11-06 15:28 Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:38 Η evouli έγραψε: #1.865 03-11-06 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε, καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:28 Ο Γιάννης έγραψε: #1.864 03-11-06 15:28 Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:38 Η evouli έγραψε: #1.865 03-11-06 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:38 Η evouli έγραψε: #1.865 03-11-06 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Σκ@τ@, ανεβάζω πυρετό και είμαι 1 βήμα πριν το κρεβάτι! Click για ανάπτυξη... ωχ... περαστικουλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:44 Ο Γιάννης έγραψε: #1.866 03-11-06 15:44 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: ωχ... περαστικουλια... Click για ανάπτυξη... Να' σαι καλά , ΄κατέβηκα κέντρο για δουλειά σήμερα και η εναλλαγή ζεστό - κρύο με τσάκισε. Το κακό είναι ότι το παθαίνω Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 15:49 Η evouli έγραψε: #1.867 03-11-06 15:49 πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:07 Ο Γιάννης έγραψε: #1.868 03-11-06 16:07 Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: πάρε μια ασπιρίνη (λιωμένη οχι ολόκληρη) κάνε και ένα καυτό ντους και κουκουλώσου.. εμένα μου περνάει έτσι.. και φυσικά οχι νευρα/εντασεις/συγχύσεις... και όχι σοκολάτες/γλυκά... αμα εχεις και καμιά κοτόσουπα ευκαιρη καλά θα είναι... Click για ανάπτυξη... To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:11 Η evouli έγραψε: #1.869 03-11-06 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: To κακό ειναι ότι είμαι στο γραφείο και δεν προβλέπεται να γυρίζω πριν τις 8 το βράδυ σπίτι Δυστηχώς είναι τέτοια η φύση της δουλειάς μου που δεν σηκώνει αναβολές. Πήρα ένα παναντόλ και ήπια και ένα τσαί και απο εκεί και πέρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή. Click για ανάπτυξη... το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:13 Ο Γιάννης έγραψε: #1.870 03-11-06 16:13 Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: το παναντολ εμενα δεν μου κανει τιποτα αλλα ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και με'σενα.. τωρα οντως, κανε λιγο υπομονη και το βραδυ που θα πας σπιτι κανε αυτα που σου ειπα.. και φάε, το φαγητο σε κανει και αισθανεσαι καλυτερα.. αν εχεις και κανενα αιθεριο ελαιο ευκαλυπτου στο σπιτι βάλτο να καίει... θα δεις, αυριο θα εισαι καλυτερα... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! θα τα κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:14 Η Γίδι έγραψε: #1.871 03-11-06 16:14 Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:16 Ο Γιάννης έγραψε: #1.872 03-11-06 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Έλα, Γιάννη μου, γερά...! Ρίξε και μία κουταλιά μέλι στο τσαγάκι σου, κλείσε τα μάτια... Και σε πέντε ωρίτσες θα είσαι στον καναπέ σου χαλαρός!!! Εγώ.. καλά είμαι! Click για ανάπτυξη... Αμην και πότε, μακάρι τουλάχιστον να μην έχει κίνηση και να φτάσω γρήγορα κάτω. Καναπε...... γμτ και ήθελα να παώ σινεμά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:22 Η Γίδι έγραψε: #1.873 03-11-06 16:22 Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 16:28 Η stupid bitch: #1.874 03-11-06 16:28 ......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
......................... ακριβώς έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:38 Ο Γιάννης έγραψε: #1.875 03-11-06 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μη μου αγχώνεσαι βρε!!! Έχει ταινίες και πιο μετά... Κι αύριο μέρα είναι, αν δεις τα σκούρα δες ένα ωραία dvd!! Α, άρχισε πονόλαιμος... Γιάννηηηηηη... πιάσε ένα δβδ και για μένααααααα... Click για ανάπτυξη... Είδες για να γράφεις μετά απο εμένα... Σε κόλησα! Θόρρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 17:56 Η misslittledevil: #1.876 03-11-06 17:56 Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 20:26 Η kleftra έγραψε: #1.877 03-11-06 20:26 Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:02 Η Γίδι έγραψε: #1.878 03-11-06 21:02 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Scandal charmander American Economist giannhs2001 tilavgi rafaela11 SlimShady power puff girls ck_chrysiis Μήτσος10 jellojina Paragontas7000 Memetchi Libertus ghоul Wonderkid Jack of Spades fiber Luludaki νΑίφος Ariana2018 Fernando_A tasoooos ivrock User2350 badliar Gioconda Aiwnia Isida Undeserved Dreamer_SW Sevasti Viedo Nikos 7 sugarr jj! Φωτεινη Τζα. kopii nutella Anapofasisti New member An_uknown_world sunsetpp Mhtrogoal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απέραντα θλιμμένη Ερχόμενη στην Αθήνα και μένοντας αναγκαστικά στο πατρικό μου η γιετονιά μου ξυπνήσε αναμνήσεις που θα προτιμούσα να κρατάω ξεχασμένες Click για ανάπτυξη... Έεεελααα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2006 στις 21:15 Η Κακή Επιρροή: #1.879 03-11-06 21:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 826 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 826 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2006 στις 17:44 Ο Hunter έγραψε: #1.880 07-11-06 17:44 ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελευθερος, και περιεργα......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.