Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
μην ξεχνάς τον εχτρα μισθό εκεί σε κανά μήνα από σήμερα για αυτό!!νιώθω αγχωμένη γιατί ο τραπεζικός μου λογαριασμός έχει "πέσει" επικίνδυνα και ο μήνας έχει μόλις 9 και έχω πολλές γιορτές να πλησιάζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
(Θα τσιμπήσω και 20 ευρωπουλάκια σήμερα γιατί μου προέκυψε ιδιέταιρο )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ καλά
Maggie
Περιβόητο μέλος
smart
Πολύ δραστήριο μέλος
TEΛΕΙΑ γιατί σήμερα είναι....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗ!!
Συμφωνώ!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Αισθάνομαι σαν.... σταματήστε τη γη..... θέλω να κατεβω
misslittledevil
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Τί έχεις XRZ ?
Μην είναι πόνος θύμισης?
Μην είναι η τέφρα του έρωτα σου που φύσηξε ούριος άνεμος και τη διασκόρπισε ολούθε? (λυσσομανάει σήμερα!)
Μην είναι κράμπα στομάχου από τους πολλούς καφέδες?
Μην ήρθαν οι Ρώσσοι ?
Τί σε πονάει ανθισμένο μπουμπούκι?
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Τί έχεις XRZ ?
Λοιπόν με εσένα δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να "θυμώνω" ή να σε παίρνω 100% στην πλάκα
πάντως για να σου λείψω την απορία το πέτυχες...ΕΝΑ από όλα τα εμπνευσμένα είναι το σωστό!!!
Άντε κι άμα βρεις ποιο είναι κερδίζεις και λουκούμι!
adespoto
Περιβόητο μέλος
Τι κερδίζω?
Ο,τι κι αν είναι πάντως, ελπίζω να είναι περαστικό.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν με εσένα δεν έχω καταλήξει αν πρέπει να "θυμώνω" ή να σε παίρνω 100% στην πλάκα
"Σάμπως τα μάτια της να μου είπαν ότι
δεν είμαι πλέον ο ναυαγός κι ο μόνος,
κι ελύγισα σαν από τρυφερότη,
εγώ που μ'είχε κάνει πέτρα ο πόνος".
Αγάπη - Κ.Γ. Καρυωτάκης (από τη ποιητική συλλογή "Ο Πόνος Του Ανθρώπου Και Των Πραγμάτων" - 1919)
Αυτό τι να'ταν τώρα, πλάκα ή θυμός ?
Θύμωνε με χαμόγελα και ο,τι απ'τα δύο περισσεύει κάντο μπρασελέ και πέρνα το στο χεράκι σου, XRZούλι μου, να σου θυμίζει τη δεντροστοιχία του κήπου μιας βαθιάς μελαγχολίας..
πάντως για να σου λείψω την απορία το πέτυχες...ΕΝΑ από όλα τα εμπνευσμένα είναι το σωστό!!!
Αξημέρωτη μαντεψιά μου, τώρα που ήρθες κάποια πονά...την ανταλάσσω με το να μη πονά...
Άντε κι άμα βρεις ποιο είναι κερδίζεις και λουκούμι!
Μακάρι το πάθος σου να γαλήνευε ακόμα κι αν η καρτερικότητα σου για τη παύση της ανάσας της ρέουσας ζωής στα πόδια σου τελείωνε νωρίς...
Θέλω Το λουκουυυυυυυυμι μουυυυυυυυυυυ ...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ZONGGGGGGG!!!!!Την πάτησες φίλε μου... Δεν έχει λουκούμι για σήμερα! Αύριο πάλι έχεις μια νέα ευκαιρία...να θυμάσαι όμως... στις 3 καίγεσαι!!!
καλώς ή κακώς έχω μπόλικο απόθεμα και στα 2, οπότε τι περισσεύει κάθε φορά εξαρτάται... για σήμερα όπως καταλαβαίνεις περισσεύει το γέλιο πάντως...Θύμωνε με χαμόγελα και ο,τι απ'τα δύο περισσεύει
ps. το -πολύ ωραίο- ποίημα μπορώ να στο ερμηνεύσω με 2-3 ενναλακτικούς τρόπους αλλά λέω να σταματήσω εδώ (γενικώς) μην το απο...τελειώσουμε το θέμα που από αλλού ξεκίνησε και αλλού έχει πάει...
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
αχ βρε avaptiste... ένα κακό έχεις..."έπαιξες" με τα τετριμμένα και πήγες με τις πιθανότητες...
Τετριμμένα η αγάπη, ο πόνος κι η αέναη μελαγχολία των ανθρώπων ? Επειδή είναι πολυσυζητημένα αυτό τα καθιστά και συνηθισμένα ?
Το μεδούλι της ζωής μας αποτελείται από αγάπη και πόνο...και συχνά το ένα είναι το αποτέλεσμα του άλλου..
Η πιθανότητα ο πόνος να είναι ψυχοσωματικός είναι μεγαλύτερη από τη πιθανότητα να είναι απλώς σωματικός...
Οι πιθανότητες δεν είναι τίποτε άλλο από καμπανάκια ότι οι ευνοϊκές περιπτώσεις θέλουν να ταυτιστούν με τις δυνατές περιπτώσεις για να αγγίξουμε την όποια ελπίδα με τα ακροδάχτυλα μας..ελπίδα για νίκες, επιτυχίες και εξέλιξη ...
Γιατί, είναι κακό να θέλω την ελπίδα να τη ντύσω με τρίχες, φλέβες αίμα και δέρμα ?
Τα κοριτσάκια πονάνε επειδή αγαπάνε (ή στην κοσμοθεωρία σου... "έτσι νομίζουν")...
Υπάρχει άραγε αναλγητικό του αγαπόπονου ?
Ψυχική θύελλα..! Το λέει και ο καθηγητής Μουίλεεεερ (Βογιατζής αθάνατος με ψυχιατρική ποδιά!)
Αγαπάς μαρή ζουρλοπαντιέρα?
Η κοσμοθεωρία μου είναι πολύ ρευστή, πιο ρευστή κι απο αραιωμένο μέλι θυμαρίσιο και σαφώς ρευστότερη από το ρήμα "νομίζω" !
Αν τα κοριτσούδια αγαπούν γιατί να θεωρήσω ότι το νομίζουν...γιατί να το αμφισβητήσω..ε ?
who am i to disagree ? tourourou..tou..rou..tarararirariiiroro...
Δε πίνω και Cutty Shark για να σε ακολουθήσω στα κρυφά σου νοήματα...
ZONGGGGGGG!!!!!Την πάτησες φίλε μου... Δεν έχει λουκούμι για σήμερα! Αύριο πάλι έχεις μια νέα ευκαιρία...να θυμάσαι όμως... στις 3 καίγεσαι!!!
ουαχαχα ZONK! Τον είδες τον τυπάκο που κάνει τον Ζόνκ? Θεός..
Εξ'επι τούτου και εξ'απαρχής λέγω ότι επιθυμώ διακαώς το λουκούμι μου...
καλώς ή κακώς έχω μπόλικο απόθεμα και στα 2, οπότε τι περισσεύει κάθε φορά εξαρτάται... για σήμερα όπως καταλαβαίνεις περισσεύει το γέλιο πάντως...
Περισσεύει το γέλιο, σήμερα? Τελικά πονάς η γελάς?
Με έχει εκμαυλίσει ο τρόπος γραφής σου...
ps. το -πολύ ωραίο- ποίημα μπορώ να στο ερμηνεύσω με 2-3 ενναλακτικούς τρόπους αλλά λέω να σταματήσω εδώ (γενικώς) μην το απο...τελειώσουμε το θέμα που από αλλού ξεκίνησε και αλλού έχει πάει...
Θέλω τους τρόπους....θέλω το λουκούμι μου...θέλω θέλω θέλω...θέλωωωωωωω
Στο θέμα μας:
Σα κουλούρι Θεσσαλονίκης αισθάνομαι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.