EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,022 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
07-01-22
23:36
we will be there for you!!!!All of us!!!
να επιλέγεις με μεγάλη ευκολία όσα (σου) φτιάχνουν την διάθεση
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,022 μηνύματα.
07-01-22
23:47
Thank you a lot!!we will be there for you!!!!All of us!!!
να επιλέγεις με μεγάλη ευκολία όσα (σου) φτιάχνουν την διάθεση
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
08-01-22
21:45
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
09-01-22
15:45
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,468 μηνύματα.
09-01-22
16:35
Κυριακάτικο χουχουλιασμα
Pak
Επιφανές μέλος
09-01-22
20:20
Για τους δυο, τρεις
Διευκρίνηση: Δεν παρουσιάζω κάποια ομοιότητα με την κυρία Μαλέσκου, αλλα το ποστ μου έχει ως σκοπό να προκαλέσει γελωτα σε όποιον/α το καταλάβει
Διευκρίνηση: Δεν παρουσιάζω κάποια ομοιότητα με την κυρία Μαλέσκου, αλλα το ποστ μου έχει ως σκοπό να προκαλέσει γελωτα σε όποιον/α το καταλάβει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,135 μηνύματα.
09-01-22
20:35
Δε μ αρεσει καθόλου εμφανισιακά αυτή η γυναίκα.Για τους δυο, τρεις
View attachment 92692
Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, δε μου χει κανει τίποτα, ίσα ίσα. Αλλά δεν μ αρεσει.
Pak
Επιφανές μέλος
09-01-22
20:37
Χ@στηκα!Δε μ αρεσει καθόλου εμφανισιακά αυτή η γυναίκα.
Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, δε μου χει κανει τίποτα, ίσα ίσα. Αλλά δεν μ αρεσει.
Μωρή φοραδα σε ρώτησε κανείς;
*Ούτε εμένα μου αρέσει εμφανισιακά(και ουτε της μοιάζω οπως προείπα), αλλα δεν εχει καμία σχέση με τον σκοπό ύπαρξης του ποστ μου αυτό.*
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,135 μηνύματα.
09-01-22
20:39
Εχε χάρη που σ εχω στην καρδιά μου ειδάλλως η φοράδα θα σου χε δωσει τετοια κλωτσιά στη μούρη που θα χρειαζόταν ιατροδικαστής και κτηνίατρος μαζί για να σε αναγνωρισει απο τα δόντια μετά.Χ@στηκα!
Μωρή φοραδα σε ρώτησε κανείς;
*Ούτε εμένα μου αρέσει εμφανισιακά(και ουτε της μοιάζω οπως προείπα), αλλα δεν εχει καμία σχέση με τον σκοπό ύπαρξης του ποστ μου αυτό.*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- American Economist
- Hased Babis
- Joji
- charmander
- Paragontas7000
- jellojina
- Memetchi
- Libertus
- giannhs2001
- Μήτσος10
- ghоul
- Wonderkid
- Jack of Spades
- fiber
- Luludaki
- νΑίφος
- Ariana2018
- Fernando_A
- tasoooos
- Euge.loukia
- ivrock
- User2350
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Isida
- SlimShady
- Undeserved
- Dreamer_SW
- Sevasti
- Viedo
- Nikos 7
- sugarr
- jj!
- Φωτεινη Τζα.
- kopii
- nutella
- Anapofasisti
- New member
- Scandal
- An_uknown_world
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.