Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 15:06 Ο Demelene έγραψε: #121 02-02-07 15:06 Λοιπόν εγώ είχα μπει στο τελευταίο Μήνα της θητείας και ύστερα απο την κανονική άδεια είχα προγραμματισμένη εγχείριση διαφράγματος Μου λένε όμως ότι δεν θα γίνει αλλά έλα την Κυριακή να κάνεις εισαγωγή που έχεις φίλο πορείας και βλέπουμε. Στο θάλαμο που με έβαλαν είχε ένα παλικάρι από διάφραγμα το οποιο στο σπίτι του,του ξανάνοιξε και μετά ξανά στο νοσοκομείο και τα είχε χάσει και πολύ αίμα. Μην σας τα πολυ λογώ κάθε μέρα μου λέγαν ψηλέ μεθαύριο την κάνεις σίγουρα και φυσικά την άλλη μέρα μου λέγαν άκυρο για αύριο το απόγευμα βλέπουμε. Έμεινα 4 μέρες στο νοσοκομείο μέσα χωρίς να έχω τίποτα, και ευτυχώς είχα και τον φορητό. Και υποτίθεται το νοσοκομείο δεν έχει και διαθέσιμες ελεύθερες κλίνες. Εξαιτίας αυτού του 4ημέρου πιθανολογώ ότι έχασα και μια κοπέλα που είχα φάει τρελό κόλημα καθώς μάλλον έγινε σαμποτάζ στο στη βράση κολάει το σίδερο. Τελικά από ότι μάθαμε, το πρόβλημα είναι οργανωτικό στα χειρουργία τους και φυσικά οι σφήνες που χώνονται με μέσα στα χειρουργία και πάει μπάλα μετά όλο το πρόγραμμα Μπήκα λοιπόν Κυριακή και έφυγα Πέμπτη Μεσημέρι. Εύγε Ελλαδάρα. Και ιο γιατρός πήγε να με προγραμματίσει για Μάιο ενώ εγώ θα είχα ήδη απολυθεί. Μετά το κλασσικό HELLOOOOOO με έβαλε για μια εβδομάδα πριν απολυθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:37 Ο Mitsos The Great: #122 06-03-07 13:37 Όπως είμαι και τώρα! Ή μάλλον ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:44 Η travel_lover: #123 06-03-07 13:44 πάντως καμιά σχέση με τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Η underwater: #124 06-03-07 13:46 Είχα μόλις γυρίσει από Νορβηγία που είχα περάσει τέλεια και την έβγαζα Αθήνα με δουλειά και βόλτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο deadhead_pirate: #125 06-03-07 13:49 Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ είχα μπει στο τελευταίο Μήνα της θητείας και ύστερα απο την κανονική άδεια είχα προγραμματισμένη εγχείριση διαφράγματος Μου λένε όμως ότι δεν θα γίνει αλλά έλα την Κυριακή να κάνεις εισαγωγή που έχεις φίλο πορείας και βλέπουμε. Στο θάλαμο που με έβαλαν είχε ένα παλικάρι από διάφραγμα το οποιο στο σπίτι του,του ξανάνοιξε και μετά ξανά στο νοσοκομείο και τα είχε χάσει και πολύ αίμα. Μην σας τα πολυ λογώ κάθε μέρα μου λέγαν ψηλέ μεθαύριο την κάνεις σίγουρα και φυσικά την άλλη μέρα μου λέγαν άκυρο για αύριο το απόγευμα βλέπουμε. Έμεινα 4 μέρες στο νοσοκομείο μέσα χωρίς να έχω τίποτα, και ευτυχώς είχα και τον φορητό. Και υποτίθεται το νοσοκομείο δεν έχει και διαθέσιμες ελεύθερες κλίνες. Εξαιτίας αυτού του 4ημέρου πιθανολογώ ότι έχασα και μια κοπέλα που είχα φάει τρελό κόλημα καθώς μάλλον έγινε σαμποτάζ στο στη βράση κολάει το σίδερο. Τελικά από ότι μάθαμε, το πρόβλημα είναι οργανωτικό στα χειρουργία τους και φυσικά οι σφήνες που χώνονται με μέσα στα χειρουργία και πάει μπάλα μετά όλο το πρόγραμμα Μπήκα λοιπόν Κυριακή και έφυγα Πέμπτη Μεσημέρι. Εύγε Ελλαδάρα. Και ιο γιατρός πήγε να με προγραμματίσει για Μάιο ενώ εγώ θα είχα ήδη απολυθεί. Μετά το κλασσικό HELLOOOOOO με έβαλε για μια εβδομάδα πριν απολυθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βολίμες (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 2.173 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:37 Ο Mitsos The Great: #122 06-03-07 13:37 Όπως είμαι και τώρα! Ή μάλλον ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:44 Η travel_lover: #123 06-03-07 13:44 πάντως καμιά σχέση με τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Η underwater: #124 06-03-07 13:46 Είχα μόλις γυρίσει από Νορβηγία που είχα περάσει τέλεια και την έβγαζα Αθήνα με δουλειά και βόλτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο deadhead_pirate: #125 06-03-07 13:49 Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως είμαι και τώρα! Ή μάλλον ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:44 Η travel_lover: #123 06-03-07 13:44 πάντως καμιά σχέση με τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Η underwater: #124 06-03-07 13:46 Είχα μόλις γυρίσει από Νορβηγία που είχα περάσει τέλεια και την έβγαζα Αθήνα με δουλειά και βόλτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο deadhead_pirate: #125 06-03-07 13:49 Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως καμιά σχέση με τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:46 Η underwater: #124 06-03-07 13:46 Είχα μόλις γυρίσει από Νορβηγία που είχα περάσει τέλεια και την έβγαζα Αθήνα με δουλειά και βόλτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο deadhead_pirate: #125 06-03-07 13:49 Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα μόλις γυρίσει από Νορβηγία που είχα περάσει τέλεια και την έβγαζα Αθήνα με δουλειά και βόλτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 13:49 Ο deadhead_pirate: #125 06-03-07 13:49 Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ μια χαρά όπως είμαι και τώρα, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα σε ένα χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Demelene έγραψε: #126 06-03-07 15:23 Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτοιμος για απόλυση. Παρέλαβα ακτινογραφίες και γνωματεύσεις γιατρών. Την Τετάρτη σαν σήμερα πέρσυ απολυόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:50 Η kleftra έγραψε: #127 06-03-07 15:50 Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν ήμουν καλύτερα ή χειρότερα Το μόνο κοινό είναι πως επρόκειτο να κάνω νέα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 15:52 Η Γίδι έγραψε: #128 06-03-07 15:52 Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φρικαρισμένη, εκνευρισμένη, εκτος νερών μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:01 Η Paty έγραψε: #129 06-03-07 16:01 Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενθουσιασμένη γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στη σχολή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2007 στις 16:36 Η Resident Evil: #130 06-03-07 16:36 ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακριβώς ανάποδα από φέτος. Πέρσι τέτοια εποχή αρχίζαμε να βγαίνουμε "επίσημα" με τον καλό μου (ύστερα από 1 χρόνο που τα χαμε και δεν τα χαμε)... Φέτος προσπαθώ να μην με πάρει από κάτω το ότι πρέπει να μαζεψω τα πράγματά του από το σπίτι μου και να κάνουμε ανταλλαγή... Το μόνο βελτιωμένο σε σχέση με πέρσι είναι ότι πλέον ξέρω τη δουλειά μου και δεν ψάχνομαι (πέρσι ήμουν μόλις 2 μήνες εργαζόμενη τέτοια εποχή....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 02:16 Ο ALEX_ έγραψε: #131 07-03-07 02:16 Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα καλύτερα φέτος αφού πέρσι τέτοια εποχή ήμουν φαντάρος στην Κύπρο. Πως πέρασε ένας χρόνος...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 09:42 Η evouli έγραψε: #132 07-03-07 09:42 περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
περυσι τετοιες μερες καναμε το μνημοσυνο του μπαμπακα μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 10:36 Ο deadhead_pirate: #133 07-03-07 10:36 Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουπς........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kazmir84 Δραστήριο μέλος Ο kazmir84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 516 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:42 Ο kazmir84 έγραψε: #134 08-03-07 10:42 Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμη είχα εξεταστική, ε και για να πάει καλά η εξεταστική δεν πάω εγώ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 10:54 Ο Ειλικρινής: #135 08-03-07 10:54 Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα χρόνο μικρότερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 16:15 Η travel_lover: #136 08-03-07 16:15 προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσπαθούσα να συνηθισω στην ιδέα πως μια βδομάδα νωρίτερα είχε τελειώσει η ζωή του erasmus κ απολάμβανα τον έρωτά μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 17:44 Ο Demelene έγραψε: #137 08-03-07 17:44 8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
8/3/2006 Αποτέλεσε την καταλξκτική ημερομηνία που δεν θα ξαναλογοδοτούσα σε κανάνα καραγκιόζη μόνιμο στην θητεία. Τέλος, και έκανα σκουπίδι και ψυχολογικά ορισμένους. Βέβαια αυτή που είχα άχτι ως το πιο κοντινό μου αρχιλαμόγιο ήταν σε άδεια δυστυχώς. Μην πετύχω κανένα!!! Να μου κουνηθεί!!! Αλλά δυστυχώς δεν έχει κάτσει. Φέρτε μου ένα να τον βρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2007 στις 20:23 Η Γίδι έγραψε: #138 08-03-07 20:23 Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 rafaela11 Μήτσος10 Joji Nikos 7 harry akritas charmander το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα αρχίσει να βαριέμαι το kung fu, τη σχολή δηλαδή όπου πήγαινα... και έτρωγα, όταν ήμουν μόνη (φυσικά, γιατί συναισθηματικά ένιωθα καιρό μόνη). Είχα πάει και στη συναυλία των soulwax, αλλά ερωτεύτηκα τους opening, τους whomadewho!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fallen_Angel Νεοφερμένο μέλος Η twisted things αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2007 στις 05:31 Η Fallen_Angel: #139 09-03-07 05:31 Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ήμουν χάλια... Αλλά οχι πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2007 στις 12:30 Η io-io έγραψε: #140 10-03-07 12:30 Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα ιδια χαλια με φετος νομιζω. Δεν μου παει μου φαινεται αυτη η εποχη, ολο οι μαυρες μου με πιανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.