Πόσο καλά ξέρετε τον τρόπο γραφής των στεκιτών;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,612 μηνύματα.
Για πάμε:
Όμορφε και περίεργε κόσμε.
Τόση μα τόση κούραση, και ποτέ δε σε βαριέμαι. Πως μπρούσα να πω πως δε σε θέλω πιά; Τι αφελής που ήμουν...
Μακάρι όσα δε μου 'δωσες εσύ, να τα δω στα όνειρά μου. Και όσα δε μου 'δωσαν τα όνειρά μου να μου δώσεις εσυ.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,612 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,446 μηνύματα.
"Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κανένας απ' όσους σχολίασαν σ' αυτό το θέμα δε στάθηκε στο ότι η ανήλικη (και ομολογουμένως, με έλλειψη φαιάς ουσίας) θεματοθέτρια αντί να ασχολείται με τα μαθήματα της και με αγόρια της ηλικίας της τραβολογιέται με 24 χρονών μαντράχαλο κι αντί να τρέμει μην τυχόν και μάθει τίποτα κάνας γονιός της και βρει το μπελά της και αυτή και αυτός (εγώ προσωπικά θα τον έκανα μπαούλο στο ξύλο ή/και θα τον έτρεχα στα δικαστήρια) ο μόνος της καημός είναι μην την "απατά" ενώ ήδη την έχει κάνει τάρανδο!"

Λένω

Διάσημο μέλος

"Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι κανένας απ' όσους σχολίασαν σ' αυτό το θέμα δε στάθηκε στο ότι η ανήλικη (και ομολογουμένως, με έλλειψη φαιάς ουσίας) θεματοθέτρια αντί να ασχολείται με τα μαθήματα της και με αγόρια της ηλικίας της τραβολογιέται με 24 χρονών μαντράχαλο κι αντί να τρέμει μην τυχόν και μάθει τίποτα κάνας γονιός της και βρει το μπελά της και αυτή και αυτός (εγώ προσωπικά θα τον έκανα μπαούλο στο ξύλο ή/και θα τον έτρεχα στα δικαστήρια) ο μόνος της καημός είναι μην την "απατά" ενώ ήδη την έχει κάνει τάρανδο!"
@Jack of Spades Ποιος το είπε αυτό;:D

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,289 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.
Θα μπορούσε να ήταν δικό μου post...αλλά αν το έγραψα εγώ, ποιος ο λόγος να με ρωτήσεις;:lol:
Δεν ήθελε να σε ρωτήσει, υποθέτω...Ήθελε να σου "δείξει" ότι χρησιμοποίησε δικά σου λόγια. Ωραία η κίνησή της αυτή...

Υ.Γ. Μπας και είσαι ερωτευμένος, λόγω Άνοιξης ;; Ως κι εγώ κατάλαβα γιατί το έκανε, που δε φημίζομαι και τόσο για τα μυαλά μου...

Λένω

Διάσημο μέλος

Θα μπορούσε να ήταν δικό μου post...αλλά αν το έγραψα εγώ, ποιος ο λόγος να με ρωτήσεις;:lol:
Για ν΄απαντήσεις ότι το έχεις πει εσύ και να προχωρήσει το παιχνίδι.:lol:
Τι να κάνω;
Εγώ να ρωτάω, εγώ ν΄απαντάω;:lol:

Βάλε ένα επόμενο, αν θέλεις.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Λένω

Διάσημο μέλος

Δεν είμαι καλή σ' αυτό το παιχνίδι, Λένω μου...Δεν το 'χω καθόλου, αλήθεια...

Βάλε εσύ (που το 'χεις κιόλας...) και θα προσπαθήσω να κάνω μαντεψιά...
΄Επρεπε να έβλεπες εμένα στο "2 αλήθειες, 1 ψέμα".
Ούτε πυρηνική φυσική να ήταν.:lol:
Με τίποτα δεν το κατάφερνα.

Ας βάλει όποιος θέλει.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.
Αμα το παμε ετσι το μαυρο ρε νεαρε δεν ειναι ναρκωτικο καν στις περισσοτερες χωρες πλεον. Εδω ειμαστε μπανανια

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Έλα...ευκολάκι είναι αυτό...Για τα ζαβά σαν και μένα...

@Paragontas7000...

Ξέρω, απ' έξω κι ανακατωτά, τις απόψεις του για το "μαύρο"...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,340 μηνύματα.
Έλα...ευκολάκι είναι αυτό...Για τα ζαβά σαν και μένα...

@Paragontas7000...

Ξέρω, απ' έξω κι ανακατωτά, τις απόψεις του για το "μαύρο"...
Έχω καπνίσει μαριχουάνα αλλά ουδέποτε μου άρεσε. Στην Ελλάδα είναι καιρός να προχωρήσουμε στο ζήτημα για να μπορέσει να βγάλει μερικά ευρώ νόμιμα. Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πάει μπροστά. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιεί την κάνναβη. Είναι μια προσωπική άποψη έχοντας δει πως λειτουργεί αυτός ο τομέας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Το γνωρίζουμε όλοι; Γιατί κρυβόμαστε ρε παιδιά;".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ρε κασελ, δες αμα ερχομαι :lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Έχω καπνίσει μαριχουάνα αλλά ουδέποτε μου άρεσε. Στην Ελλάδα είναι καιρός να προχωρήσουμε στο ζήτημα για να μπορέσει να βγάλει μερικά ευρώ νόμιμα. Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πάει μπροστά. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιεί την κάνναβη. Είναι μια προσωπική άποψη έχοντας δει πως λειτουργεί αυτός ο τομέας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Το γνωρίζουμε όλοι; Γιατί κρυβόμαστε ρε παιδιά;".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α ρε κασελ, δες αμα ερχομαι :lol:
Βρε...άσε τον Κασσελάκη. Το είπες ή δεν το είπες αυτό που είπε η amarelia ;

Αναφορικά με τις απόψεις σου για το θέμα, ένα θα πω : Αν ήμουν μάνα σου, θα με "είχες στείλει" μια ώρα αρχύτερα, στα ηλύσια πεδία...

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,340 μηνύματα.
Βρε...άσε τον Κασσελάκη. Το είπες ή δεν το είπες αυτό που είπε η amarelia ;

Αναφορικά με τις απόψεις σου για το θέμα, ένα θα πω : Αν ήμουν μάνα σου, θα με "είχες στείλει" μια ώρα αρχύτερα, στα ηλύσια πεδία...
Nαι το ειπα. Στηριζω τη νομιμοποιηση κανναβης και την παταξη των εμπορων ναρκωτικων.Απο τοτε που το ειπα βεβαια η κανναβη εγινε νομιμη σε γερμανια, βαρκελωνη και τσεχια. @amarelia Συμφωνεις? Περα απο τη πλακα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια