Πόσο καλά ξέρετε τον τρόπο γραφής των στεκιτών;

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,509 μηνύματα.
Δεν μπορει εγω να φερομαι σαν καφρος στην όποια σχεση μου και μετα να κλαιω μα γιατι εφυγε με αλλη? Ή το οτιδηποτε ετσι?
Ε να γιατι.
Ένα εύκολο!

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,801 μηνύματα.
Πάντως μην βάζετε μόνο παλαιά μέλη που δεν γράφουν πολύ γιατί εμείς τα πιο νέα δεν μπορούμε να παίξουμε ρε παιδιάαααααααα 😂

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,509 μηνύματα.
Πάντως μην βάζετε μόνο παλαιά μέλη που δεν γράφουν πολύ γιατί εμείς τα πιο νέα δεν μπορούμε να παίξουμε ρε παιδιάαααααααα 😂
Δεν είναι παλιό μέλος ο jj !
Τώρα αν δεν γράφει ασταμάτητα τον τελευταίο 1,5 χρόνο οκ..
Σχεδόν κανείς δεν γράφει πια.
Αλλιώς θα παίζεται το παιχνίδι με 5-7 άτομα που γράφουν/ετε.
Είναι και πρακτικό…
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Υπενθυμίζω ότι το νέο quote είναι το κάτωθι
Δεν μπορει εγω να φερομαι σαν καφρος στην όποια σχεση μου και μετα να κλαιω μα γιατι εφυγε με αλλη? Ή το οτιδηποτε ετσι?
Ε να γιατι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,382 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,665 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,665 μηνύματα.
Πάντως από τότε που οι άνθρωποι αφιερώνουν πολύ χρόνο από την προσωπική ζωή τους στα κοινωνικά δίκτυα, τα κριτήρια επιλογής συντρόφων και φίλων έχουν κάπως εκφυλιστεί. Δεν είναι τυχαίο που ήδη αναπτύσσεται μια νέα γενιά ανθρώπων που συνειδητά επιλέγουν να είναι μόνοι ή να μιλάνε σε ετήσια βάση με άλλους ανθρώπους το πολύ 15 λεπτά.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,281 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,279 μηνύματα.
Τι κρίμα, μωρέ. Κακιά συμπεθέρα είναι.
Κάτσε να τον φωνάξω, μήπως και το δει.
@jj!
Να τον φωνάξεις.:D

Ο φίλος μου, ο Νίκος είναι @nPb, που τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί εντελώς από τις ανθρώπινες σχέσεις.

@ilias90 Βάλε το επόμενο.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,281 μηνύματα.
Να τον φωνάξεις.:D

Ο φίλος μου, ο Νίκος είναι @nPb, που τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί εντελώς από τις ανθρώπινες σχέσεις.

@ilias90 Βάλε το επόμενο.
«Ποιος είναι ο διαχωρισμός των φύλων;
Βιολογικός και κοινωνικός, δεν μου αρκούν.
Θα έλεγα, βιολογικός και χρηστικός.
Δηλαδή, ανάλογα με την χρήση του σώματος, επιλέγει να αρνηθεί ή όχι το φύλο του και να αυτοπροσδιοριστεί.»

Κάπως δύσκολο, μην απαντήσεις εσύ κατευθείαν αν το ξες (με τρομάζεις, από ακτινογραφία μας έχεις περάσει :laugh:), περίμενε λίγο!

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,279 μηνύματα.
«Ποιος είναι ο διαχωρισμός των φύλων;
Βιολογικός και κοινωνικός, δεν μου αρκούν.
Θα έλεγα, βιολογικός και χρηστικός.
Δηλαδή, ανάλογα με την χρήση του σώματος, επιλέγει να αρνηθεί ή όχι το φύλο του και να αυτοπροσδιοριστεί.»

Κάπως δύσκολο, μην απαντήσεις εσύ κατευθείαν αν το ξες (με τρομάζεις, από ακτινογραφία μας έχεις περάσει :laugh:), περίμενε λίγο!
Δεν χρειάζεται ακτινογραφία.
Τα λέμε εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία με τον Νίκο.:D

Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που έβαλες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια