Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.633 εγγεγραμμένα μέλη και 3.581.629 μηνύματα σε 106.510 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 631 άτομα.
Προειδοποιώ πως το μήνυμα γράφτηκε σχεδόν 3 χρόνια πριν, το μέλος όμως είναι ακόμα εδώ γύρω.
Εγώ που ήμουν σημαιοφόρος ένιωσα μεγάλη χαρά όταν μου ανατέθηκε να κρατήσω τη σημαία. Ένιωσα έστω μια μικρή αμοιβή για τους κόπους μου. Το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά. Προφανώς κανείς δεν διαβάζει για να κρατήσει τη σημαία, ωστόσο είναι μια μικρή επιβράβευση που εκτιμούν οι περισσότεροι. Το να γίνεται με κλήρωση το βρίσκω τελείως χαζό καθώς δεν προάγει τίποτα.
@Johnny15(΄Εχουμε φάει τα χρόνια μας εδώ μέσα Ιππολύτη!)
"Οι όποιες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε έχουν επιπτώσεις. Είπαμε και πριν τα αρνητικά των αιώνιων φοιτητών, μην επαναλαμβανόμαστε και κουράστηκα :/ Αν κάποιος δεν μπορεί να βγάλει τη σχολή στα ν + 2 χρόνια και δεν αξιοποιεί τη δυνατότητα διακοπής σπουδών, ας διαγραφεί, πρόβλημά του."
Λοιπόν, ας το πάρει το ποτάμι επειδή είναι δυσκολάκι.
Ο @GoddamnRight!
Θα βάλω ένα πιο βατό.
"Τα πράγματα πρέπει να είναι απλά κ άμεσα.
-Να σου πω... θέλεις να μου δώσεις το κινητό σου να βγούμε για καφέ... θέλω να σε γνωρίσω όχι για κάτι πονηρό αλλά θα ήθελα αν δεν έχεις κ εσύ κάποια άλλη δέσμευση.
Σε κάποια που γνώρισες για 20 λεπτά σε ένα μπάρ ή αλλού κ σου άρεσε κ της μίλησες".
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.