harry akritas
Διάσημο μέλος
Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
03-01-21
23:59
Υεπ το χρυσόψαρο που όλοι αγαπάμε.Ιππολύτη
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
03-01-21
23:59
Τι πα να πει χρυσόψαρο μεσιέ;;;;Υεπ το χρυσόψαρο που όλοι αγαπάμε.
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
00:00
Τι πα να πει χρυσόψαρο μεσιέ;;;;
Ότι ξεχνάς αγαπητή.
Βάζω και ένα εύκολακι τώρα.
Part of a bigger narrative. Κάθε έξυπνος δάσκαλος αναγνωρίζει την αξία μιας μαθήτριας πορνης.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
04-01-21
00:01
Γι' αυτό μωρή σουσουράδα είχες εξαφανιστεί τόση ώρα;
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
04-01-21
00:03
Α, ναι, είχα ξεχάσει ότι το χρυσόψαρο είναι μεταφορά για την κακή μνήμη.Ότι ξεχνάς αγαπητή.
Ωστόσο δεν είχα ξεχάσει τι είπα, έκανα απλώς πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, 1μιση σελίδα τους πήρε να μ ανακαλύψουν.
Εσύ σους, δεν ξεχνάω που μ είπες μιλκομπουκαλο!!!!Γι' αυτό μωρή σουσουράδα είχες εξαφανιστεί τόση ώρα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είναι αυτό ευκολάκι; 2 σειρές κουτσουλιά; Απ το "bigger narrative" και την φαινομενική ανηθικότητα της φράσης εγώ θα πω εσένα πάντως.Part of a bigger narrative. Κάθε έξυπνος δάσκαλος αναγνωρίζει την αξία μιας μαθήτριας πορνης.
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
00:07
Ε εύκολακι ήταν.Α, ναι, είχα ξεχάσει ότι το χρυσόψαρο είναι μεταφορά για την κακή μνήμη.
Ωστόσο δεν είχα ξεχάσει τι είπα, έκανα απλώς πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι, 1μιση σελίδα τους πήρε να μ ανακαλύψουν.
Εσύ σους, δεν ξεχνάω που μ είπες μιλκομπουκαλο!!!!
Είναι αυτό ευκολάκι; 2 σειρές κουτσουλιά; Απ το "bigger narrative" και την φαινομενική ανηθικότητα της φράσης εγώ θα πω εσένα πάντως.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
04-01-21
09:50
Η τελευταία πρόταση δεν κάνει ακριβώς κάποιο λογικό άλμα, απλώς δεν είναι αυστηρά διατυπωμένη, εξ ου και δεν τη διατύπωσα με κάποια βεβαιότητα, αλλά χρησιμοποίησα το «εν γένει» - μέσα σε παρενθετικά κόμματα, σαν σχόλιο για να αποτραπούν παρεξηγήσεις. Οπότε, δέχομαι ότι απλώς δεν πέτυχα τον σκοπό μου σε επίπεδο έκφρασης.
Η αυστηρή διατύπωση είναι ότι η γοητεία δεν είναι συνάρτηση μόνο της εξωτερική εμφάνισης - my apologies.
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
12:01
Μάρκος Βασίλης ή Nihilist
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
04-01-21
12:39
Είναι όντως ένα απ' τα δύο, άμα το βρεις κερδίζεις ένα πολυμίξερ αλλιώς λυπάμαι έχασες. Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά λοιπόν;Μάρκος Βασίλης ή Nihilist
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
04-01-21
12:43
NihilistΕίναι όντως ένα απ' τα δύο, άμα το βρεις κερδίζεις ένα πολυμίξερ αλλιώς λυπάμαι έχασες. Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά λοιπόν;
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
12:46
Θα πω τον Μάρκο o άλλος έχει πιο arrogant τονοΕίναι όντως ένα απ' τα δύο, άμα το βρεις κερδίζεις ένα πολυμίξερ αλλιώς λυπάμαι έχασες. Προς τα πού γέρνει η ζυγαριά λοιπόν;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
04-01-21
12:48
Τι μάρκα πολυμίξερ προτιμάς, Kenwood, Bosch, Izzy ή Moulinex;Θα πω τον Μάρκο o άλλος έχει πιο arrogant τονο
Nihilist
Λυπάμαι δεν έχει πολυμίξερ για σένα, όπως λέει κι ο πατέρας μου θα πάρεις ένα πλαστικό λουκούμι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
04-01-21
12:51
τι ειναι αυτο?Τι μάρκα πολυμίξερ προτιμάς, Kenwood, Bosch, Izzy ή Moulinex;
Λυπάμαι δεν έχει πολυμίξερ για σένα, όπως λέει κι ο πατέρας μου θα πάρεις ένα πλαστικό λουκούμι.
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
12:52
Ότι προτιμάς εσύ, βάλτο σε ένα κουτί και γράψε την διεύθυνση σου και στο προς και στο από. Consider it a gift.Τι μάρκα πολυμίξερ προτιμάς, Kenwood, Bosch, Izzy ή Moulinex;
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
04-01-21
12:55
τι ειναι αυτο?
ατάκα εξυπνάκια αντίστοιχη με το "θα φας αέρα κοπανιστό"
@hack3r Είναι η δεύτερη φορά που απορρίπτεις δώρο μου, μία χθες το τάπερ και μία σήμερα. Στην τρίτη καίγεσαι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
04-01-21
13:16
κοψτου κατι αλλο καλυτεραατάκα εξυπνάκια αντίστοιχη με το "θα φας αέρα κοπανιστό"
@hack3r Είναι η δεύτερη φορά που απορρίπτεις δώρο μου, μία χθες το τάπερ και μία σήμερα. Στην τρίτη καίγεσαι.
Guest 209912
Επισκέπτης
04-01-21
13:28
Αν ανάψεις την φωτιά why not?@hack3r Είναι η δεύτερη φορά που απορρίπτεις δώρο μου, μία χθες το τάπερ και μία σήμερα. Στην τρίτη καίγεσαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.