Πόσο καλά ξέρετε τον τρόπο γραφής των στεκιτών;

@Fast το ότι σε πέρασα έστω και λίγο για τον @Gaspar λέει πολλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για βάλτε κανένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι φαστ θα ελεγα αλλα δεν προλαβα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ανάλογα το ρούχο. Πχ πρωινά συνήθως ψωνίζω από Zara, Wrangler, Lee και Bershka.

Βραδινά συνήθως από BSB και όταν έμενα Θεσσαλονίκη ψώνιζα πολύ και από Pin - up και Makenzy (one size, ελαστικά υφάσματα).

Τώρα αν θέλω να πάρω κανά πιο καλό κομμάτι, συνήθως πηγαίνω σε τοπικά. Πολύ αγαπημένο μου το BOOM στον Πειραιά.

Ποια το ειπε?

Καλά πανεύκολο το αφήνω για εσάς. Θα βάλω καλύτερο μετά.

Το είπε η @Agaphbou και το θυμάμαι γιατί κάπου μου βγήκε πρόσφατα.

Επόμενο :

Από ότι φαίνεται δεν εχεις γνωρίσει ποτέ κόσμο που δουλεύει τη μισή μέρα οικοδομή, αποθηκαριος, ντελιβερι για να πάρει τρεις και εξήντα. Άντε να πληρώσει μετά γυμναστήρια, καλές διατροφές πόσω μάλλον να βρει χρόνο και αντοχές για κάτι τέτοιο.

Αυτά από κάποιον που ναι ακόμα αρκετά τυχερός ώστε να γυμνάζεται καθημερινά. Το ότι για σένα κάτι είναι δεδομένο, δεν σημαίνει ότι είναι για όλους.

Το είπε η @Agaphbou και το θυμάμαι γιατί κάπου μου βγήκε πρόσφατα.

Επόμενο :
Ήταν μια κοπέλα που της έδωσα πληροφοριες για φαστινγκ για τους φίλους της. Αλλά δεν θυμάμαι ποια.
Νομίζω serena

@hack3r

Beyonce No GIF

αχ τη θυμάμαι αυτή τη συζήτηση να διαδραματίζεται και μάλιστα θυμάμαι είχε ανέβει η εκτίμησή μου για το άτομο όταν το είπε... αααααα...
uuuuuugghhhhh...

vasilis498?

αααααα θα σκάσωωωω...

memetchi?

Ο ΒΟΥΝΟΣ

Δε νομίζω να έχω δει κάποιο ποστ του να υποστηρίζει εργατική τάξη, σε αντίθεση με τον
που θα μπορούσε να είναι (αύρα ζεστό ζεστό) αλλά δεν είναι.

αααααα θα σκάσωωωω...

memetchi?
Να σκάσεις, όχι! :hehe:

Δε νομίζω να έχω δει κάποιο ποστ του να υποστηρίζει εργατική τάξη, σε αντίθεση με τον

που θα μπορούσε να είναι (αύρα ζεστό ζεστό) αλλά δεν είναι.

Να σκάσεις, όχι! :hehe:

το άλλαξααααα

@Agaphbou ναι!!! @The Mountain έχεις κερδίσει την εκτίμηση της Αγάπης αν δεν το είχες πάρει χαμπάρι.

Happy New Year Celebration GIF by Faith Holland

@Agaphbou ναι!!! @The Mountain έχεις κερδίσει την εκτίμηση της Αγάπης αν δεν το είχες πάρει χαμπάρι.

Happy New Year Celebration GIF by Faith Holland

Παίζει να χω πατήσει και αντίδραση σ αυτό το σχόλιο γιατί αλήθεια μου άρεσε πολύ.

Μιας και τρασαρουμε Devil

. Δε με νοιάζει τρομερά ο διαπληκτισμός σας, απλώς ήθελα να ενημερώσω τον Διάβολο ότι σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Αριστοτέλη κι εσύ στην υπερβολή βρίσκεσαι και όχι στο μέτρο. Όταν ακολουθείς μία διατροφή των γραμμαρίων, αυτό είναι καταναγκασμός, ψυχολογικός και σωματικός. Υγιής είσαι σίγουρα, αλλά υγιής είναι κι αυτός που ακολουθεί μια γενικότερα υγιεινή ζωή με άθληση και σωστή διατροφή. Δεν είσαι πιο υγιής από αυτόν που τρώει μια φορά τη βδομάδα σαβούρα. Και το ότι ξέρουμε όλοι πόσα γραμμάρια σοκολάτα έχεις φάει από το καλοκαίρι, πάλι καταναγκασμό μου μυρίζει εμένα. Δεν περιμένω να λάβεις υπόψη σου τη γνώμη μου, απλώς κατά τη γνώμη του Αριστοτέλη που χρησιμοποιείς, κι εσύ στο άκρο βρίσκεσαι, χωρίς ισορροπία

Σαν Μαυρίκιος μου κάνει αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back