Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Όχι.Μήπως είναι η Isiliel;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Είναι άντρας ή γυναίκα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ούτε ο Χάουλας.Μήπως Great Chaos;
Είναι άντρας ή γυναίκα;
Άντε να βοηθήσω... άντρας είναι.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Εσένα σε αποκλείουμε ε;
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χμ... nPb;
Εσένα σε αποκλείουμε ε;
Όχι, όχι, όχι.Gademis;
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Το quote είναι copy-paste από άρθρο για το .
Τα Credits στην google.
Ps: Είχες δεν είχες, πάλι βγήκες off.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Όχι λέμε.Γιώργο εσύ το έχεις γράψει;
Ρηγίνε, σους εσύ!Ζωρζ, fail.
Το quote είναι copy-paste από άρθρο για το .
Τα Credits στην google.
Ps: Είχες δεν είχες, πάλι βγήκες off.
Και χρόνια πολλά!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεσμώτης.Τελικα ποιος το εγραψε;
Ίχνος φαντασίας δεν έχετε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Δεσμώτης.
Ίχνος φαντασίας δεν έχετε.
Ο Δεσμώτης; Είσαι σίγουρος;
Πρώτη φορά διαβάζω μηνυμα του με κανονική στοίχιση, με παράγαφο και να καταλαβαίνω με την πρώτη τι θέλει να πει!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να χάνω τα καλύτερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ επιτέλους το ξεστόμισα ελεύθερα.
*Τον γατούλη μου αγκαλιά.
Βρείτε το μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Iσως σε βoηθήσει αυτό: ο αριθμός των συντρόφωv που έχει και απoκτά η γυναίκα είναι υψηλός δείκτης για το πόσo "ανoιχτή" είvαι. Οπότε αν βλέπω μια κοπέλα η οπoία μου φαίνεται ανoιχτή σε οns και εύκoλη στo να τη ρίξεις - και είμαι κάφρoς με φετίχ το τρίo με άλλoν άντρα - κάλλιστα θα της πω.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Αυτο τι ειναι? Να μαντεψουμε?Τον παίρνω. Κάθε μέρα. Και νύχτα. Αλλά τον παίρνω*.
Αχ επιτέλους το ξεστόμισα ελεύθερα.
*Τον γατούλη μου αγκαλιά.
Βρείτε το μέλος
Πρεπει να βρουμε ποιος το εγραψε? Δεν καταλαβα
Μαντεύεις ποιο μέλος το έγραψε από τον τρόπο γραφής του ή την άποψή του και βάζεις δικό σου απόσπασμα από άλλο μέλοςΑυτο τι ειναι? Να μαντεψουμε?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ έβαλα εύκολο η αλήθεια είναι , αυτό της αγάπης μου φαίνεται δύσκολο
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Αυτο τι ειναι? Να μαντεψουμε?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι, γι' αυτό επιλέγουμε ένα απόσπασμα που να είναι χαρακτηριστικό του εκάστοτε ατόμου
Guest 209912
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.