Με αφορμή το πόστ σου, θα ήθελα να κάνω ενα μεγάλο και ίσως κουραστικό σχόλιο αν μου επιτρέπεις:
Είμαι 22 στα 23 και εδω και δυο χρόνια αποφάσισα να βάλω πολύ σοβαρά όρια στο τι κρίνω ωραίο και τι όχι. Καλώς ή κακώς, από τα 13 ως τα 17 ότι κυκλοφόρησε δίπλα μου ήταν πολύ ωραίο και μπορώ να πω οτι αν είχα και τότε τα όρια αυτά, θα ήταν μέσα. Από τα 18 ως τα 21, δεν με ικανοποίησαν οι επιλογές μου. Τα λάθη στις σχέσεις αλλά και στα "καμάκια" τελείωσαν όταν έπιασε Δεκέμβρης του 2004, με εμένα νεόφερτο πρωτοετή (ναι καλά διαβάζετε) στην ΑΣΟΕΕ (ήθελα ενα δυο μήνες να κόψω κίνηση). Ότι "καμάκωσα" μετά από τον 12/2004 αντικειμενικά, ναι ήταν από ωραίο εως πολύ ωραίο, άσχετα αν έφαγα πόρτες ή αν έριξα πόρτες μετά από καιρό για Χ Υ λόγους.
Στο αντικείμενο τώρα:
Τα 47 δεν είναι κιλά! Αριθμός κλήρωσης του Λόττο είναι. Τα 55 είναι μια χαρά αν έχεις και το ανάλογο ύψος. (Δεν γνωρίζω το ύψος σου οπότε γι αυτό μη θεωρήσεις ότι τυχόν θέλω να σε θίξω ή οτιδήποτε). Μην καταπιέζεστε ρε κορίτσια να είναι το πρώτο σας δεκαδικό το τέσσερα... Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορούν να σας κάνουν υπέροχες ακόμα και στα πενήντα κιλά ή στα πενήντα πέντε (ΩΣ ΕΚΕΙ όμως τα κιλά).
Η γνώμη μου:
Πρόσωπο (κερδίζετε τρελούς πόντους αν είναι στα γούστα μου)
Ικανοποιητικό ύψος 1,67 - 1,73 (άλλοι τρελοί πόντοι από κεί) ...
και παραπάνω δε με χαλάει αρκεί να είναι σωστό το καλούπι (βλέπε Six δηλαδή Tricia Helfer) και όχι άχαρο.
Επιτακτική η απουσία ελιών, τριχών
σε όλο το σώμα (ναι ακόμα και κάτω, άντε εκεί ενα μικρό σχεδιάκι το πολύ)
Βάψιμο (Όταν βάφεστε, όχι υπερβολές και χρώματα που δε σας πάνε
πχ στο βλέφαρο, ειδάλλως έχετε κοπεί με τη μια)
Νύχια (Προσεγμένα και καλοβαμμένα)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ: Το κυριότερο ΑΛΛΑ όχι το μοναδικό κριτήριο επιλογής. (παρ' όλα ταύτα εαν κοπείτε εδω μην κάνετε τον κόπο να είστε και μοντέλα, έχετε ήδη πάρει το πρώτο εισιτήριο για Ασπρόπυργο)
Πρόστυχες, αναιδείς, θεούσες, αναίσθητες, κοριτσάκια ή αντροκοριτσάκια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! (Προσοχή: Άλλο είναι το γυναίκα έξυπνη με κοφτερό μυαλό, αυτό είναι απολύτως επιθυμητό, το λεω γιατι είναι σύνηθες να συγχέεται με κάποιο/α από τα ανωτέρω).
και άλλα που έχουν να κάνουν με την πρακτική ματιά και όχι με τα θεωρητικά πρότυπα που ανέφερα.....
Γι αυτό κορίτσια αφήστε (
λίγο) τη ζυγαριά και εστιάστε κι αλλού!

Μπορείτε να γίνετε αφάνταστα υπέροχες!