Αρχική Δημοσίευση από io-io:
Ναι βρε Μαριο αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι ρομποτ, και θα παρει λιγο, και θα χασει, εξαρταται απο το πως νιωθεις τι συγκεκριμενη περιοδο, τις ορεξεις σου, και πολλους αλλους παραγοντες. Αυτο που εννοω ειναι οτι ειναι ασχημο να πεις στην κοπελα σου, "Μου φαινεται οτι πηρες 2 κιλακια" ε γιατι και αυτη θα σου πει, "Ε,και?" και δικιο θα εχει. Εκτος αν με το "μερικα" εννοεις αρκετα δλδ οπως ειπα και πριν 5-6 και βαλε. Μη το κανουμε και οπως ο φιλος μιας φιλης μου, που δεν την αφηνει να φαει γλυκα (να εχει δλδ σπιτι του σπιτικο γλυκο που του εστειλε η μανουλα του και να μην της δινει) και οταν βγαινουν να φανε προσεχει την καθε μπουκια της!
Κουκλα μου καλη, ουτε 2-3 ουτες σε 5-6 δεν θα μιλαγα.Ξερω οτι αυτα μπορει να τα πηρε για 1002 λογους...αγχος,στρες, λογο δουλειας να μην τρωει σωστα κτλ κτλ.
Οπως το ειπες,ανθρωποι ειμαστε και οχι ρομποτ.
Μιλαμε να αποκλεινει πολυ.(γιατι εγω το εχω πει και το ξαναλεω, για εμενα παιζει ρολο
και η εμφανιση του αλλου και το κατα ποσο
εξακολουθει να την φροντιζει και αφου ειναι μαζι μου!)
Εξισου ομως και ισως περισσοτερο θα με αγχωσει το να την δω να αδυνατιζει ανεξελαγκτα!Πιστεψε με εκει της το επισημανω με 1000 φορες περισσοτερο αγχος για το αν ειναι καλα.(Για το αλλο αν και λεω τι θα εκανα, μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει να το κανω.)
Κλεφτρα χωρις να φανει οτι δεν σεβομαι το πως το βλεπεις το ολο πραγμα και γενικα μιλωντας, οσων αφορα αυτο που λες για το οτι δεν δεχεσαι παρατηρησεις και δεν κανεις.
Υποψην οτι εσεις οι γυναικες εχετε περισσοτερο το μυαλο σας στο να μην χαλασετε την σιλουετα σας απο εμας του αντρες.
Δηλαδη εαν εσεις παιξετε στο οτι ρε γαμτο πηρα 3,4,5 κιλα, ο αντρας ειναι πιθανο να φορεσει καμια 10αρια κιλα, να μην το πολυ παρει χαμπαρι και να συνεχισει ακαθεκτος.
Οποτε δεν ειναι θεμα παρατηρησης,αλλα μιας συμβουλης-επισημανσης απο καποιον που σε αγαπαει στο να "προσεχεις".Oθτε η αγαπη του αλλου θα στερεψει, αλλα εαν εγω τοφαλεψω και μετα δεν ειμαι τοσο ποθητος στην κοπελα μου, δεν μπορω να της ζητησω και τα ρεστα!
Βεβαια αυτα ειναι γνωμες και αποψεις.
Και μην πας στο αλλο ακρο στο οτι καποιος θα σου μετραει τις μπουκιες ρε συ!

(οχι οτι δεν υπαρχουν κι αυτοι...

)
Ειπαμε, αλλα νταξ' αυτες ειναι αρρωστημενες καταστασεις, εκτος και αν ετοιμαζεσαι για την πασαρελα του
Gaultier Αutumn-Winter 2006-2007 οποτε το μετρημα των μπουκιων δεν το γλυτωνεις!