Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Έχουμε.
Οχι που σε λιγουρεύονται, το υπόλοιπο. [/SIZE]
Δεν πειράζει Είναι μια καλή αρχή το οτι έχουμε! Αρκετά όμως με τις κοκκινομάλλες και πάμε στην ενημέρωση σας για τα κιλά μου. Κυρίες και κύριοι είμαι 86 κιλά (σε 1.85 ύψος) αλλά θέλω να μην το παρατραβήξω. Ο σωματότυπος μου είναι πολύ περίεργος και δε "δείχνει" τα αληθινά κιλά μου, αλλά μην παίζω κι όλας μαζί του, σωστά;
Πεινάωωωωω!
ΥΓ: Τρώω πραγματικά όσο ενα σμήνος απο πιλότους των Vipers μαζί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ : Μήπως έχω καρκίνο ή κάτι τέτοιο;
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
erodia
Δραστήριο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
τζόνιμ, γερά, το ξέρω είναι δύσκολο τώρα που άρχισαν και τα παγωτά
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από katerina:παρακαλουνται οσοι πηγαινουν καλα στη διατροφη τους να μην εξοργιζουν τους υπολοιπους
Του ύψους και του βάθους είναι αυτο το θέμα, άλλοι έχουν τον πόνο τους που θέλουν να χάσουν και άλλοι που θέλουν να πάρουν.
Τα τλτ χρόνια είμαι σταθερά στα 54 κιλά.
Μια εποχή η ζυγαριά μου είχε δείξει και 65(εποχή απεριόριστης κραιπάλης).
Τα έχασα αρκετά γρήγορα(περίπου μέσα σε ένα τρίμηνο) χωρίς να ακολουθήσω καμμία κλασσική δίαιτα απλά άλλαξα ριζικά την διατροφή μου.
Βασικά διαχώρισα με τι μπορώ να ζήσω και τι όχι, πχ.έχω τρέλα με τα γλυκά και μου ήταν αδύνατο να τα στερηθώ οπότε θυσίασα τα αναψυκτικά, τέτοια μικρά τρικ έκανα ώστε ο οργανισμός μου να μην νοιώσει την παραμικρή στέρηση.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ : Οι γρήγορες δίετες είναι σκέτη αυτοκτονία γιατί στο τέλος υπάρχει περίπτωση να ψοφήσει όποιος τις ακολουθήσει.
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Όποιος θέλει να χάσει κιλά να τρώει κανονικά χωρίς υπερβολές και πολλά τοξικοπαχυντικά, και να περπατάει αποστάσεις Φάληρο - Κηφησιά. Εγώ πριν 3 χρόνια είχα φτάσει τα 85 κιλά (ήμουν ο υπερμπούλαρος ) και άρχισα να τα χάνω σχεδόν φέτος με περπάτημα(Γρήγορο όχι της χελώνας)!
ΥΓ : Οι γρήγορες δίετες είναι σκέτη αυτοκτονία γιατί στο τέλος υπάρχει περίπτωση να ψοφήσει όποιος τις ακολουθήσει.
Ναι εσύ όμως είσαι και 15 χρονών και ο μεταβολισμός σου δουλεύει φουλ
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Κλεφτρα το 54 ειναι ονειρεμενο νουμερο! Κι εγω εχω τρελα με τα γλυκα(με το αβαταρ σου και το μηνυματακι απο κατω, μπηκα στον πειρασμο να βαλω εγω καμια μπλακ φορεστ και να γραψω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ?? ), αλλα ζητημα να τρωω 1 τη βδομαδα. Και αναψυκτικα κομμενα εδω και 2 χρονια! ΟΥΦ !!
Subject to change
e-steki.gr Founder
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από katerina:Οντως, αλιμονο σ'εμας!
Κλεφτρα το 54 ειναι ονειρεμενο νουμερο! Κι εγω εχω τρελα με τα γλυκα(με το αβαταρ σου και το μηνυματακι απο κατω, μπηκα στον πειρασμο να βαλω εγω καμια μπλακ φορεστ και να γραψω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ?? ), αλλα ζητημα να τρωω 1 τη βδομαδα. Και αναψυκτικα κομμενα εδω και 2 χρονια! ΟΥΦ !!
Κοίτα να δεις εγώ εχω παθος με τα γλυκά, μετά βίας κρατιέμαι να φάω ένα την ημέρα, το ένα την εβδομάδα δεν θα το άντεχα.Γενικα δεν μου αρέσει να πιεζω τον οργανισμό μου γιατί πιστεύω πως θα αντιδρασει(σκέψου δλδ ήττα να κρατιέμαι όλη την εβδομάδα και στο τέλος να τρώω ένα ταψί μπακλαβά ).
Προτίμησα να περιορίσω τα ύπουλα τρόφιμα,αυτο που λενε κρυφές θερμίδες(αν και τα φαγητά δεν θα έπρεπε να υπολογίζονται μόνο βάση θερμίδων αλλά και με την περιεκτικότητα σε λίπος, δυο ισάξια θερμιδικά έχουν διαφορά στα λιπαρά).
Επίσης μου αρέσει κάθε βράδυ να πίνω ένα ποτό(μερικα βράδια ίσως και περισσότερα, για όταν βγαίνω δεν το συζητάω.....) οπότε έκοψα το βραδυνό φαγητό(γιατί αυτο μπορουσα να το στερηθώ) και αντικατέστησα τους ξηρούς καρπους με μήλα(τα οποία συνοδεύουν θαυμάσια το ουισκι).Απο κει και πέρα ποτέ μου δεν έκοψα το ψωμί ούτε έφαγα νερόβραστο φαγητό.Απλα στάθηκα τυχερή στο ότι δεν μου αρέσουν τα τηγανητά(και γενικά το λάδι),το βούτυρο,τα τυριά κλπ.οπότε πχ.αντί να βάζω λιγο λαδι στα ψητά εβαζα μείγμα απο λεμόνι και μουστάρδα.Δλδ υπήρξαν διαφορες μικρές λεπτομέρειες που μου έγιναν συνήθεια και για αυτό το λογο δεν έχω σκαμπανεβάσματα στα κιλά μου ακόμη κι όταν κάποιες μέρες τρώω παραπάνω.Μπορώ να σου γράψω κι άλλα τρικ, αλλά θα βγούμε οφτόπικ και θα πρεπει να μας βγάλω εγώ.
Naida
Νεοφερμένος
Είμαι και φοιτήτρια τώρα, οπότε θα είμαι σε πενταετή αναγκαστική δίαιτα...
Πάντως ενώ όσοι ακούνε το πόσα κιλά είμαι... φρίττουν, στην πραγματικότητα δεν είμαι φτερό στον άνεμο... Είμαι λεπτή αλλά το σώμα μου είναι κανονικό, δεν είμαι κοκκαλιάρα δηλαδή... Πώς το πέτυχα έτσι, δεν ξέρω...
"Η σοκολατα-γλυκα ειναι το μονο φαγητο που μενει 3 λεπτα στο στομα....και 3 χρονια στον κ@λο"
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Mario:"Η σοκολατα-γλυκα ειναι το μονο φαγητο που μενει 3 λεπτα στο στομα....και 3 χρονια στον κ@λο"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.