fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο fockos έγραψε: #21 07-05-21 19:20 Δε θεωρώ ότι ο λογαριασμός μου fockos και μετά tsakos ήταν troll. To blog το έκανα την περίοδο που διάβαζα για κατατακτήριες και είχα πολύ διάβασμα και δεν είχα σκοπό να τρολάρω... Mod δε ξέρω πως έγινα αλλά πιστεύω ότι έγινα δίκαια.... και ως mod ήμουν πολύ καλός αλλά αυτό που δε ξέρετε ήταν ότι moding μου το έκανε ο akikos... γιατί εγώ δεν ήξερα τις εντολές και αυτά.. ... ο @akikos την περίοδο που χρησιμοποιούσα το λογαριασμό είχε ανενεργό το λογαριασμό του κατά πολύ. Πολύ μας μπέρδευαν οτι ειμαστε ο ίδιος λογαριασμός αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν γιατί εκτός από mod εγώ εγραφα ως fockos σto forum και ο @akikos ως akikos. Ίσως το μαναδικό trolling που κάναμε ήταν οταν παιδιά ζητούσαν προγραμματιστικές συμβουλές και ο εγραφα εγώ την απάντηση που μου έδινε ο akikos στο Skype... Ετσι πολλοί νομιζαν πως ήμουν άσσος στο προγραμματισμό και στα μαθηματικά ενώ δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα... Πετυχημένοι troll λογαριασμοί στο forum είναι ο dk13 (ischool), o sid (e-steki) και ο αξιόπιστος (ischool) (ο οποίος δεν ήμουν εγώ αλλά πέρασε πέρα από τα σύνορα του forum) Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:21 Ο Guest 890013: #22 07-05-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δε θεωρώ ότι ο λογαριασμός μου fockos και μετά tsakos ήταν troll. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχαχχαα σ'αγαπάω ρε φόκο Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:24 Ο Johnny15 έγραψε: #23 07-05-21 19:24 Ο φόκος ήταν και είναι από τους πιο σοβαρούς λογαριασμούς που έχουν περάσει από το steki. Ωστόσο για κακή του τύχη ο ακικος ήταν από τα μεγαλύτερα τρολλ και έπαιρνε η μπάλα τον φοκο επειδή είναι αδέρφια. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:25 Ο Guest 890013: #24 07-05-21 19:25 δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #25 07-05-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε θεωρώ ότι ο λογαριασμός μου fockos και μετά tsakos ήταν troll. To blog το έκανα την περίοδο που διάβαζα για κατατακτήριες και είχα πολύ διάβασμα και δεν είχα σκοπό να τρολάρω... Mod δε ξέρω πως έγινα αλλά πιστεύω ότι έγινα δίκαια.... και ως mod ήμουν πολύ καλός αλλά αυτό που δε ξέρετε ήταν ότι moding μου το έκανε ο akikos... γιατί εγώ δεν ήξερα τις εντολές και αυτά.. ... ο @akikos την περίοδο που χρησιμοποιούσα το λογαριασμό είχε ανενεργό το λογαριασμό του κατά πολύ. Πολύ μας μπέρδευαν οτι ειμαστε ο ίδιος λογαριασμός αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν γιατί εκτός από mod εγώ εγραφα ως fockos σto forum και ο @akikos ως akikos. Ίσως το μαναδικό trolling που κάναμε ήταν οταν παιδιά ζητούσαν προγραμματιστικές συμβουλές και ο εγραφα εγώ την απάντηση που μου έδινε ο akikos στο Skype... Ετσι πολλοί νομιζαν πως ήμουν άσσος στο προγραμματισμό και στα μαθηματικά ενώ δε ξέρω που πάνε τα τέσσερα... Πετυχημένοι troll λογαριασμοί στο forum είναι ο dk13 (ischool), o sid (e-steki) και ο αξιόπιστος (ischool) (ο οποίος δεν ήμουν εγώ αλλά πέρασε πέρα από τα σύνορα του forum)
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:21 Ο Guest 890013: #22 07-05-21 19:21 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δε θεωρώ ότι ο λογαριασμός μου fockos και μετά tsakos ήταν troll. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχαχχαα σ'αγαπάω ρε φόκο Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:24 Ο Johnny15 έγραψε: #23 07-05-21 19:24 Ο φόκος ήταν και είναι από τους πιο σοβαρούς λογαριασμούς που έχουν περάσει από το steki. Ωστόσο για κακή του τύχη ο ακικος ήταν από τα μεγαλύτερα τρολλ και έπαιρνε η μπάλα τον φοκο επειδή είναι αδέρφια. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:25 Ο Guest 890013: #24 07-05-21 19:25 δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #25 07-05-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Δε θεωρώ ότι ο λογαριασμός μου fockos και μετά tsakos ήταν troll. Click για ανάπτυξη... αχχαχαχαχχαα σ'αγαπάω ρε φόκο
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:24 Ο Johnny15 έγραψε: #23 07-05-21 19:24 Ο φόκος ήταν και είναι από τους πιο σοβαρούς λογαριασμούς που έχουν περάσει από το steki. Ωστόσο για κακή του τύχη ο ακικος ήταν από τα μεγαλύτερα τρολλ και έπαιρνε η μπάλα τον φοκο επειδή είναι αδέρφια. Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:25 Ο Guest 890013: #24 07-05-21 19:25 δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #25 07-05-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο φόκος ήταν και είναι από τους πιο σοβαρούς λογαριασμούς που έχουν περάσει από το steki. Ωστόσο για κακή του τύχη ο ακικος ήταν από τα μεγαλύτερα τρολλ και έπαιρνε η μπάλα τον φοκο επειδή είναι αδέρφια.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 19:25 Ο Guest 890013: #24 07-05-21 19:25 δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #25 07-05-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν;
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 19:34 Ο fockos έγραψε: #25 07-05-21 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαΐου 2021 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: δεν αντέχει το στομάχι μου τόσο πλοτ τγουίστ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2021 Τελικά @fockos το κατσίκι ποιος ήταν; Click για ανάπτυξη... όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες.
bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:41 Ο bovid19 έγραψε: #26 07-05-21 20:41 Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 20:47 Ο fockos έγραψε: #27 07-05-21 20:47 Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010) EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bovid19: Θέλω να διαβάσω όλο το akikos/fockos/tsakos lore. Από πού να ξεκινήσω; Click για ανάπτυξη... το tsakos ειναι ο fockos ειχα αλλαξει ενδιάμεσα το Nick μου.. και το ξανακανα fockos αυτό ήταν ένα βίντεο που έφτιαξα όταν e-steki ενώθηκε με το ischool και προκάλεσε χαμό. Το βίντεο είναι αναδημοσίευση του προηγούμενου που το είχα κάνει 2 χρόνια πριν (2010)
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 22:57 Η EvanescenceQ: #28 07-05-21 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Από το δικό σου και το δικό μου τρολ βγαίνει το συμπέρασμα πάντως ότι όταν τρολάρουμε έχουμε την τάση να παριστάνουμε άτομα με αντίθετες από τις δικές μας ιδεολογίες. Click για ανάπτυξη... ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους.
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:07 Ο Guest 896561: #29 07-05-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ειναι ενα ερωτημα αυτο προς διερευνηση κατα ποσο τα τρολοακαουντ βγαζουν πινελιες του χαρακτηρα των δημιουργων τους ,οπως τους ηθοποιους που σε καποιο σημειο του ρολου τους βγαινει μια πτυχη του εαυτου τους. Click για ανάπτυξη... Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:19 Η EvanescenceQ: #30 07-05-21 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Η τρολιά κατεξοχήν σε βάζει να πεις και πράγματα που έχεις απωθημένα, ενοχοποιημένα κλπ. Οπότε μέχρι και η τρολιά μπορεί να αποτελέσει (κατά κάποιο τρόπο) μέθοδο αυτογνωσίας. Άρα δεν υπάρχουν τρολ, υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα προσπαθούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους Click για ανάπτυξη... ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου.
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2021 στις 23:25 Ο Guest 896561: #31 07-05-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Γίνεται στο ξεκίνημα. Μετά κάτι θα πει κάποιος, κάτι θα πει κάποιος άλλος που θα σε νευριάσει, δεν θα κρατηθείς και θα απαντήσεις, βγάζοντας στοιχεία του εαυτού σου. Να παριστάνεις 100% κάποιον άλλον όμως, όχι, δεν γίνεται ένεκα ασυνείδητου.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:27 Ο Μάξιμος έγραψε: #32 07-05-21 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luke.: Εχω γράψει σε πολλά φόρουμς γιατί είναι ο φυσικός χώρος έκφρασης μου. Εχω υπάρξει ως: Void Cloud87 Akkarkessel1 Sothan Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι σε τί έχεις τρολάρει και δε λες τίποτα.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:37 Η Aura έγραψε: #33 07-05-21 23:37 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: ακριβως,γιατι εχω υπαρξει κι εγω,οχι εδω αλλου σε αλλη σελιδα και δεν θυμαμαι το νικνειμ βασικα γιατι ηταν παλια,ε εβγαζα κατι dark ας πουμε το οποιο οντως υπαρχει. Δεν γινεται να εισαι τερμα άλλος.Εκει παμε αλλου. Click για ανάπτυξη... Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ;
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαΐου 2021 στις 23:48 Η EvanescenceQ: #34 07-05-21 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 American Economist Joji eukleidhs1821 giannhs2001 Nikos 7 harry akritas Luke. Scandal Libertus Memetchi Viedo jj! fockos iminspain orchidea fmarulezkd Μαυρίκιος Johnny15 το κοριτσι του μαη hirasawayui fretoe tsiobieman T C SlimShady barkos Εχέμυθη chester20080 aggelosst9 Cupid johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ε αυτό ήταν τρολ ή απλά έτσι σου έβγαινε εκείνη την εποχή ; Click για ανάπτυξη... οσοι με ηξεραν ομως δεν πιστευαν οτι ημουν εγω,γιατι ηταν φορουμ σχολης και μιλουσα με παιδια που με ηξεραν και δεν πιστευαν οτι μπορουσα να ειμαι ετσι. Απλα ηταν μια πτυχη αν θες του εαυτου μου. Ακομα το εχω δηλαδη. Γιαυτο πιστευω οτι τα τρολ οπως εγραψε και ο ηλιας ειναι κομματια του καταπιεσμενου εαυτου μας που βγαινει ετσι.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 8 Μαΐου 2021 στις 11:26 Ο Monte Cristo: #35 08-05-21 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ExoticAura: Plot twist ο monte cristo είναι alt account του μαυρικιου Click για ανάπτυξη... Θα 'θελες... Αρχική Δημοσίευση από fockos: όταν έπαιρνα ban με το fockos - tsakos συνήθως περιμένα να τελειώσει η ποινή μου.. μια φορά είχα πει σε κάτι Ολυμπιακούς ότι οι Ελληνες αθλητές είναι όλοι ντοπαρισμένοι έφαγα παντοντινό ban..... και δε το θεωρησα καθόλου δίκαιο γιατί δε τρολαρα ελεγα αυτό που πιστεύω.... Eίχα μπει με το λογαριασμό κατσίκι και έκανα και έναν αλλο που δε θυμάμαι το όνομα αλλά είχα κάνει αναφορά στην ΟΔ ότι το κατσίκι ήμουν εγώ... (ηταν χαρακτήρας του tsakos blog)..... η ΟΔ με μπάναρε... μετα΄από αυτό το ban ... μπήκαν και αλλοι λογαριασμοί που δεν ήμουν εγώ.... μετά από αυτό το άφησα να περάσει γιατί η ΟΔ είχε κάνει συγχώνευση τους λογαριασμούς αυτούς με το tsakos και έτσι φαινόντουσαν λογικά όλοι δικοί μου... και αυτοι που μπήκαν μετά από μένα. Μετά από πολλούς μήνες έστειλα μηνυμα στην ΟΔ να εξετάσουν να φύγει το παντοντινό μου ban και να μου βάλουν όριο όπου μου βάλανε έτσι έλειξε το πιο μακροχρονιο ban που είχα μετά από καποιους μήνες. Click για ανάπτυξη... fockos, ένα παρεξηγημένο troll
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Μαρτίου 2025 στις 20:10 Ο Guest 691153: #36 16-03-25 20:10 Αυτο εδω το νημα το ανεβασε καποιος ΟΔιτης για να μπορει να μπαναρει πιο ευκολα τους διπλους