ααα, έχω που χω νεύρα σήμερα, μη μου ανεβάζετε το αίμα στο κεφάλι!!!
όποιος θέλει να σταθεί ακίνητος στις κυλιόμενες, κάθεται στα δεξιά, το ανακοινώνουν και απ τα μεγάφωνα άλλωστε... (να κρατιέστε απ τη δεξιά χειρολαβή μπλα μπλα). τουλάχιστον οι οδηγοί θα έπρεπε να το κάνουν χωρίς να το σκέφτονται, ώστε να μπορούν να προσπερνάνε αυτοί που βιάζονται. εγώ μάλιστα, όταν ανεβαίνω σκαλιά στις κυλιόμενες, με το που βρίσκω ελεύθερο πεδίο στα δεξιά το κόβω αμέσως προς τα κει, γιατί μπορεί να ρχεται κάποιος από πίσω μου με μεγαλύτερη ταχύτητα (έχω συνηθίσει γιατί έχω αργό αμαξάκι :p).
μου σπάνε τα νεύρα αν βιάζομαι και χάσω για δευτερόλεπτα το τρένο, επειδή κάποιοι συμπεριφέρονται σα να χουν κατέβει απ τον άρη...
προφανώς όποιος βιάζεται πολύ, δε θα πάει απ τις κανονικές σκάλες (εφόσον ο πιο γρήγορος τρόπος είναι ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες...)
δεν αντέχω τη μπόχα στον ηλεκτρικό. με τπτ όμως. σήμερα είχα βρει θεσούλα και στην επόμενη στάση ήρθε κι έκατσε ένας άπλυτος μποχαλίας δίπλα μου... δεν την χάρηκα τη θεσούλα : (. κάντε μπάνιο ρεεεεε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.