1. Α-ΠΕΧ-ΘΑ-ΝΟ-ΜΑΙ το κιτρινο χρωμα στα ρουχααα!!!! Στην ντουλαπα μου δεν εχω τιποτα κιτρινο και ξενερωνω απιστευτα οταν βλεπω αγορια να φορανε κιτρινο!!
2. Επισης συχαινομαι το κιτρινιο μανο στα νυχια! Και το πρασινο το λαχανο-μυξι -ναι, αυτο που ειχε γινει μοδα καποτε και ολες τα βαφανε ετσι! Ιου!-
3. Δεν μπορω να μεινω ουτε λεπτο με αβαφα νυχια! Παντα τα εχω βαμμενα!
4. Γινομαι θυριο οταν αργουν να απαντησουν στα sms! Δεν το μπορω καθολου!!
5. Επισης, δεν μπορω οταν δεν σηκωνουν το τηλεφωνο!!!
6. Οταν μου λενε ΟΛΟΙ να κανω κατι -οτιδηποτε-, επειδη το κανουν ΟΛΟΙ, πεισμωνω και κανω το αντιθετο!!!
7. Τσαντιζομαι οταν μου σερβιρουν καφε χωρις ζαχαρη (ή με ελαχιστη), ενω ημουν αρκετα σαφης οταν ελεγα ''Ενα capuccino ΓΛΥΚΟ με κανελα!!!''. Και δεν φερνουν και ζαχαριτσες να βαλω μονη μου!
8. Τσαντιζομαι ακομα περισσοτερο οταν ξεχνουν την κανελα! (βλ. #7)
9. Μπορω να ακουσω ενα τραγουδι Death Metal, μετα να βαλω Κιαμο, μετα να βαλω clubιστικα και μετα κατι rock!
10. Ενω μου αρεσει να χρησιμοποιω λατινικες φρασεις ή λεξεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ τα λατινικα στο σχολειο! (γραμματικη, συντακτικο, κειμενα κτλ) Δεν μπορουμε απλα να μαθουμε καποια ωραια τσιτατα στα λατινικα; Ειναι αναγκη να μαθουμε ολη τη γραμματικη;
11. Πιστευω στα χαρακτηρηστικα των ζωδιων. Αφου ισχυουν!!
12. Δεν μπορω οταν βλεπω καποια σειρα στο internet ή στην τηλεοραση και με διακοπτουν! (και παντα ο λογος ειναι ασημαντος!)
13. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ!!!!! Μα καλα, κανεις δεν σκεφτεται το ελληνικο εθνος; Καποιοι εδωσαν τις ζωες τους για να ελευθερωθουμε απο τον τουρκικο ζυγο και τωρα καθομαστε και βλεπουμε αυτα που μας σερβιρουν για ποιοτικα; -σ.σ. τα οποια περνανε και απο επιτροπη προπαγανδας στην Τουρκια για να σταλουν στο εξωτερικο! Γιατι αραγε;;;-
14. Επισης, δεν μπορω να με λενε ρατσιστρια επειδη πιστευω τα παραπανω(βλ. #13). Ειμαι εθνικιστρια!
15. Τελος, δεν αντεχω την παραμικρη κριτικη! Οποιος θελει να κρινει εμενα, ας κοιταξει πρωτα τα χαλια του και μετα να ερθει να μου πει το οτιδηποτε!
Αυτα τα ολιγα!