Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11:19 Η Deutsch... Lover: #721 04-11-12 11:19 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: αχαχαχααχα!!!!!! εγω παλι εχω ΚΟΛΛΗΜΑ με τα πρασινα ματια..=! κ οταν διαβαζω μαθηματικα τρελαινομαι αν καποιος με διακοπτειι >_< Click για ανάπτυξη... Εχω πρασινα ματια! Δεν πιστευω να σε πειραζει αν εχουν και λιγο γαζαλιο μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11:42 Η Alma Libre: #722 04-11-12 11:42 Εγώ πάλι έχω κόλλημα με τους άντρες που έχουν πράσινα ή μαύρα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:30 Η Αγγελική!!!: #723 04-11-12 15:30 Τα γαλάζια μάτια είναι τα αγαπημένα μουυυυυυυυυ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:59 Η Deutsch... Lover: #724 04-11-12 15:59 Λατρευω τα γαλαζοπρασινα ματια! Βασικα ειναι το μονο που δεν θα αλλαζα πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:23 Η crash crash: #725 04-11-12 20:23 ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crash crash: αχαχαχααχα!!!!!! εγω παλι εχω ΚΟΛΛΗΜΑ με τα πρασινα ματια..=! κ οταν διαβαζω μαθηματικα τρελαινομαι αν καποιος με διακοπτειι >_< Click για ανάπτυξη... Εχω πρασινα ματια! Δεν πιστευω να σε πειραζει αν εχουν και λιγο γαζαλιο μεσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11:42 Η Alma Libre: #722 04-11-12 11:42 Εγώ πάλι έχω κόλλημα με τους άντρες που έχουν πράσινα ή μαύρα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:30 Η Αγγελική!!!: #723 04-11-12 15:30 Τα γαλάζια μάτια είναι τα αγαπημένα μουυυυυυυυυ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:59 Η Deutsch... Lover: #724 04-11-12 15:59 Λατρευω τα γαλαζοπρασινα ματια! Βασικα ειναι το μονο που δεν θα αλλαζα πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:23 Η crash crash: #725 04-11-12 20:23 ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι έχω κόλλημα με τους άντρες που έχουν πράσινα ή μαύρα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:30 Η Αγγελική!!!: #723 04-11-12 15:30 Τα γαλάζια μάτια είναι τα αγαπημένα μουυυυυυυυυ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:59 Η Deutsch... Lover: #724 04-11-12 15:59 Λατρευω τα γαλαζοπρασινα ματια! Βασικα ειναι το μονο που δεν θα αλλαζα πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:23 Η crash crash: #725 04-11-12 20:23 ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα γαλάζια μάτια είναι τα αγαπημένα μουυυυυυυυυ................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 15:59 Η Deutsch... Lover: #724 04-11-12 15:59 Λατρευω τα γαλαζοπρασινα ματια! Βασικα ειναι το μονο που δεν θα αλλαζα πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:23 Η crash crash: #725 04-11-12 20:23 ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λατρευω τα γαλαζοπρασινα ματια! Βασικα ειναι το μονο που δεν θα αλλαζα πανω μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:23 Η crash crash: #725 04-11-12 20:23 ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:24 Η Deutsch... Lover: #726 04-11-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crash crash: ουυυυυυυ τυχερηηη! εγω εχω μελοκατι αλλα οσα αγορακια ειχα ειχαν πρασινα ματακια ^^ Click για ανάπτυξη... Γαλαζια εχει αυτος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:29 Η crash crash: #727 04-11-12 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Γαλαζια εχει αυτος.... Click για ανάπτυξη... μια χαραα γουσταα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:30 Η Deutsch... Lover: #728 04-11-12 20:30 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crash crash: μια χαραα γουσταα Click για ανάπτυξη... Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:37 Η crash crash: #729 04-11-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλα μην παιρνεις και ορκο Ειναι εμποδιο η αποσταση Click για ανάπτυξη... εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:38 Η Deutsch... Lover: #730 04-11-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crash crash: εε τρα αμα σε πω τιποτα θα φταιω???????????/ γτ κανετε σχεσεις απο αποσταση ??? δεν προσφερει τιποτα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... i know αλλα αν εισαι τρελα ερωτευμενη θα σε πω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crash crash Νεοφερμένο μέλος Η Λαμπρινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 20:46 Η crash crash: #731 04-11-12 20:46 επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη το εχω κανει κ γω αυτο γ αυτο το λεωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2012 στις 21:01 Η Muxu Su έγραψε: #732 04-11-12 21:01 Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η παραξενιά μου είναι να διαβάζω τις παραξενιές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:08 Η babo0ska έγραψε: #733 04-12-12 22:08 Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Δεκεμβρίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν δυο -τρεις μέρες ειχα μια συζητηση με τους φιλους μου και λεγαμε την πιο ο,τι να ναι συνηθεια του καθενος *ναι ναι το ξερω πως παιζει να ειναι οι συζητησεις μας αλλα οκ* Και μου αρεσε πααααρα πολυη δικια μου απδειχθηκε πως ειναι το οτι για να κανω μπανιο πρεπει να αδειασω πανω απο το μισο μπουκαλι του αφρολουτρου αλλα και οτι το μπαινι μου κραταει πανω απο 45 λεπτα Δεν φταιω εγω ειναι η αισθηση του ζεστου νερου που με παρασυρει *υ* Οοοοκ Οοοοκ λοιπον τωρα σειρα σας να πειτε την πιο κουφη ο,τι να ναι παραξενη συνηθεια σας =') Σημείωση: Τα μηνύματα από 733 έως 743 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Παράξενες Συνήθειες". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:45 Η Deutsch... Lover: #734 05-12-12 16:45 Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:39 Η babo0ska έγραψε: #735 05-12-12 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αν δεν σχολιασω ο ντυσιμο των καθηγητων μου νοιωθω σαν να μην εχω διαβασει τιποτα! Click για ανάπτυξη... Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:11 Η Deutsch... Lover: #736 05-12-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Μην τρελαίνεσαι και εγω μια απο τα ιδια τωρα πως εβγαλω 18.12 Ενας Θεος ξερει.... Click για ανάπτυξη... 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:36 Η babo0ska έγραψε: #737 05-12-12 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 19/12! Εγω... Πωπω τους εχω γλωσσοφαει Click για ανάπτυξη... Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:45 Η Alma Libre: #738 05-12-12 22:45 αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:16 Η Deutsch... Lover: #739 06-12-12 18:16 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Ασε με μωρεε με τον καθε αρρωστο μπαινει σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος =@ Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Ασε... Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: αν δεν πω τη λέξη Κουτσούμπας μια φορά τη μέρα δε μπορώ. Click για ανάπτυξη... Καλα εσυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:26 Η Alma Libre: #740 06-12-12 18:26 Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ τι; Ούτε μπορώ αν δε πω μάθημα Φυσικοχημεία,νιώθω υποβαθμισμένη επίσης συνηθίζω να γράφω ιστορίες στα φιλολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.