venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 01:32 Η venividivici: #81 22-07-12 01:32 Μήλο μου κόκκινο ρόιδο βαμμένο μήλο μου κόκκινο ρόιδο βαμμένο γιατί με μάρανες τον πικραμένο γιατί με μάρανες τον πικραμένο Παένω κι έρχομαι μα δε σε βρίσκω παένω κι έρχομαι μα δε σε βρίσκω βρίσκω την πόρτα σου μανταλωμένη βρίσκω την πόρτα σου μανταλωμένη Τα παραθυρούδια σου φεγγοβολούνε τα παραθυρούδια σου φεγγοβολούνε ρωτώ την πόρτα σου "πού πάει η κυρά σου;" ρωτώ την πόρτα σου "πού πάει η κυρά σου;" Κυρά μ' δεν είνι δω πάεισι στη βρύση κυρά μ' δεν είνι δω πάεισι στη βρύση πάεισι να πιει νερό και να γεμίσει πάεισι να πιει νερό και να γεμίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Καθηγήτρια πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2012 στις 11:09 Η Revekka έγραψε: #82 23-11-12 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 23:43 Ο nPb έγραψε: #83 14-04-14 23:43 Τυχαία ανακάλυψα κάποιες "ροκ" διασκευές γνωστών παραδοσιακών τραγουδιών που εντάσσονται στον μουσικό πολιτισμό της Αθάνατης Ηπείρου. Πραγματικά έμεινα κάγκελο! Οι ροκ διασκευές έγιναν από την μουσική μπάντα Villagers of Ioannina City. Το κομμάτι αυτό ερμηνεύεται πολυφωνικά στο μουσικό πνεύμα του Βορειοηπειρώτικου Μοιρολογιού. Τα λόγια είναι περιττά... και και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 16:02 Ο Monte Cristo: #84 09-01-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Click για ανάπτυξη... Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 19:10 Η EvanescenceQ: #85 09-01-21 19:10 Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήλο μου κόκκινο ρόιδο βαμμένο μήλο μου κόκκινο ρόιδο βαμμένο γιατί με μάρανες τον πικραμένο γιατί με μάρανες τον πικραμένο Παένω κι έρχομαι μα δε σε βρίσκω παένω κι έρχομαι μα δε σε βρίσκω βρίσκω την πόρτα σου μανταλωμένη βρίσκω την πόρτα σου μανταλωμένη Τα παραθυρούδια σου φεγγοβολούνε τα παραθυρούδια σου φεγγοβολούνε ρωτώ την πόρτα σου "πού πάει η κυρά σου;" ρωτώ την πόρτα σου "πού πάει η κυρά σου;" Κυρά μ' δεν είνι δω πάεισι στη βρύση κυρά μ' δεν είνι δω πάεισι στη βρύση πάεισι να πιει νερό και να γεμίσει πάεισι να πιει νερό και να γεμίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Καθηγήτρια πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2012 στις 11:09 Η Revekka έγραψε: #82 23-11-12 11:09 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 23:43 Ο nPb έγραψε: #83 14-04-14 23:43 Τυχαία ανακάλυψα κάποιες "ροκ" διασκευές γνωστών παραδοσιακών τραγουδιών που εντάσσονται στον μουσικό πολιτισμό της Αθάνατης Ηπείρου. Πραγματικά έμεινα κάγκελο! Οι ροκ διασκευές έγιναν από την μουσική μπάντα Villagers of Ioannina City. Το κομμάτι αυτό ερμηνεύεται πολυφωνικά στο μουσικό πνεύμα του Βορειοηπειρώτικου Μοιρολογιού. Τα λόγια είναι περιττά... και και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 16:02 Ο Monte Cristo: #84 09-01-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Click για ανάπτυξη... Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 19:10 Η EvanescenceQ: #85 09-01-21 19:10 Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 14 Απριλίου 2014 στις 23:43 Ο nPb έγραψε: #83 14-04-14 23:43 Τυχαία ανακάλυψα κάποιες "ροκ" διασκευές γνωστών παραδοσιακών τραγουδιών που εντάσσονται στον μουσικό πολιτισμό της Αθάνατης Ηπείρου. Πραγματικά έμεινα κάγκελο! Οι ροκ διασκευές έγιναν από την μουσική μπάντα Villagers of Ioannina City. Το κομμάτι αυτό ερμηνεύεται πολυφωνικά στο μουσικό πνεύμα του Βορειοηπειρώτικου Μοιρολογιού. Τα λόγια είναι περιττά... και και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 16:02 Ο Monte Cristo: #84 09-01-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Click για ανάπτυξη... Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 19:10 Η EvanescenceQ: #85 09-01-21 19:10 Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυχαία ανακάλυψα κάποιες "ροκ" διασκευές γνωστών παραδοσιακών τραγουδιών που εντάσσονται στον μουσικό πολιτισμό της Αθάνατης Ηπείρου. Πραγματικά έμεινα κάγκελο! Οι ροκ διασκευές έγιναν από την μουσική μπάντα Villagers of Ioannina City. Το κομμάτι αυτό ερμηνεύεται πολυφωνικά στο μουσικό πνεύμα του Βορειοηπειρώτικου Μοιρολογιού. Τα λόγια είναι περιττά... και και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 16:02 Ο Monte Cristo: #84 09-01-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από nPb: και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Click για ανάπτυξη... Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 19:10 Η EvanescenceQ: #85 09-01-21 19:10 Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: και η εξίσου καθηλωτική διασκευή ενός τραγουδιού από τον Κωνσταντή Πιστιόλη (σε διφωνική με τον Γ.Χαρούλη) Click για ανάπτυξη... Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 19:10 Η EvanescenceQ: #85 09-01-21 19:10 Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παμεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 20:01 Ο nPb έγραψε: #86 09-01-21 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Monte Cristo: Και εδώ σε μια εκδοχή που δεν είναι live. είναι βέβαια από loop station, αλλά ακούγεται πιο καθαρά. Παρατηρούμε τον καράβλαχο Πιστιόλη σε βουκολικό ντεκόρ. πέτρινους τοίχους, σόμπα στη μέση και κρεβάτια αντικριστά. Καλά, οι VIC είναι καράβλαχοι και αυτοί (Γιάννενα τι περιμένεις) και τον έχουν στο σχήμα τους, αυτός ο Χαρούλης τι τον παίρνει στις συναυλίες; Αλλά θα μου πεις, οι Κρητικοί δεν είναι καράβλαχοι; Τι; Όχι; Click για ανάπτυξη... H ορεινή Κρήτη σε νοοτροπία δεν έχει διαφορά από οποιαδήποτε ορεινή περιοχή της Ευρώπης. Έχεις πάει ποτέ να δεις πόσο διαφέρουν οι ορεινοί Ελβετοί στο τμήμα Άλπεων από τους κανονικούς Ελβετούς των μεγάλων πόλεων; Επίσης το γεγονός της κτηνοτροφίας ως κύριο επάγγελμα διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό αυτή την βαρβατοπασοκίλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2021 στις 21:34 Ο Monte Cristo: #87 09-01-21 21:34 Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πάει ορεινή Ιταλία-Αυστρία και έχω δει την διαφορά που λες σε σχέση με τα πεδινά. Επίσης έχω πάει ορεινή Κρήτη, έχω κολλητούς κρητικούς και έχω δει τη διαφορά Ηράκλειο-Ψηλορείτης. Βασικά ήταν τέρμα ειρωνικό το ποστ, άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Αυτοί κατάλαβαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 16 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο parafernalia: #88 16-04-22 23:48 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 10:47 Ο parafernalia: #89 22-04-22 10:47 Άλλο ένα απ' τα kadinelia. Ξεσηκωτικοί... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 29 Απριλίου 2022 στις 02:00 Ο nPb έγραψε: #90 29-04-22 02:00 Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μέλη αυτού του συγκροτήματος ακολουθούν πιστά την πολυφωνική απόδοση της μουσικής. Μια από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω ακούσει. Χόρευα μόνος μου στο δωμάτιο.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 3 Μαΐου 2022 στις 18:19 Ο Monte Cristo: #91 03-05-22 18:19 dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.714 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2022 στις 19:47 Ο dum dum boy: #92 30-10-22 19:47 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2023 στις 01:10 Η Aleksa έγραψε: #93 12-08-23 01:10 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2025 στις 21:29 Η Aleksa έγραψε: #94 13-01-25 21:29 Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 11:46 Η Aleksa έγραψε: #95 20-08-25 11:46 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 charmander American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.670 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 14:23 Η Υδροχόος έγραψε: #96 20-08-25 14:23 Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή, παραδοσιακή, αλλά μιας και το άκουγα...μην πάει χαμένο... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2025 στις 16:24 Ο parafernalia: #97 20-08-25 16:24 κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε!
κι εγώ αυτό άκουγα το πρωί.. καρδιά της βρίσκουν οι γιατροί μα μην ανησυχούνε γιατί έχει πέτρινη καρδιά κι οι πέτρες δεν πονούνε!