Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:04 Η Alma Libre: #141 25-04-13 21:04 Εγώ τώρα που διαβάζω το #37 δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παίζεται.. Μόνο ψηφοφορίες βλέπω... Τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:09 Ο dimijim έγραψε: #142 25-04-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δηλαδή για δολοφονίες και γενικά ό,τι ενέργεια θέλουμε, θα στέλνουμε και στους 3; Click για ανάπτυξη... Ναι, και στους 3. Και θα σας απαντάει ένας, όσο πιο γρήγορα μπορεί κι επιτρέπεται. Όσοι έχετε ρόλο που παίζει τη νύχτα θα πρέπει να στέλνετε απ τις 20:00 έως τις 03:00. Μηνύματα που θα έρχονται μετά τις 03:00, δε θα απαντιούνται! Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Η Μάγισσα δεν είναι αναγκαίο να στέλνει στη ΣΕ κάθε βράδυ και να ρωτάει ποιο θα είναι το θύμα, θα ενημερώνει η ΣΕ αυτόματα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τώρα που διαβάζω το #37 δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παίζεται.. Μόνο ψηφοφορίες βλέπω... Τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:15 Ο Guest 781029: #143 25-04-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Click για ανάπτυξη... Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:18 Η Alma Libre: #144 25-04-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχω και περισσότερο χρόνο.. Μετά το συγκεκριμένο ποστ άρχισα να βλέπω παιχνίδι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #145 25-04-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τώρα που διαβάζω το #37 δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παίζεται.. Μόνο ψηφοφορίες βλέπω... Τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:09 Ο dimijim έγραψε: #142 25-04-13 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δηλαδή για δολοφονίες και γενικά ό,τι ενέργεια θέλουμε, θα στέλνουμε και στους 3; Click για ανάπτυξη... Ναι, και στους 3. Και θα σας απαντάει ένας, όσο πιο γρήγορα μπορεί κι επιτρέπεται. Όσοι έχετε ρόλο που παίζει τη νύχτα θα πρέπει να στέλνετε απ τις 20:00 έως τις 03:00. Μηνύματα που θα έρχονται μετά τις 03:00, δε θα απαντιούνται! Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Η Μάγισσα δεν είναι αναγκαίο να στέλνει στη ΣΕ κάθε βράδυ και να ρωτάει ποιο θα είναι το θύμα, θα ενημερώνει η ΣΕ αυτόματα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τώρα που διαβάζω το #37 δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παίζεται.. Μόνο ψηφοφορίες βλέπω... Τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:15 Ο Guest 781029: #143 25-04-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Click για ανάπτυξη... Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:18 Η Alma Libre: #144 25-04-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχω και περισσότερο χρόνο.. Μετά το συγκεκριμένο ποστ άρχισα να βλέπω παιχνίδι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #145 25-04-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Δηλαδή για δολοφονίες και γενικά ό,τι ενέργεια θέλουμε, θα στέλνουμε και στους 3; Click για ανάπτυξη... Ναι, και στους 3. Και θα σας απαντάει ένας, όσο πιο γρήγορα μπορεί κι επιτρέπεται. Όσοι έχετε ρόλο που παίζει τη νύχτα θα πρέπει να στέλνετε απ τις 20:00 έως τις 03:00. Μηνύματα που θα έρχονται μετά τις 03:00, δε θα απαντιούνται! Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Η Μάγισσα δεν είναι αναγκαίο να στέλνει στη ΣΕ κάθε βράδυ και να ρωτάει ποιο θα είναι το θύμα, θα ενημερώνει η ΣΕ αυτόματα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ τώρα που διαβάζω το #37 δεν έχω καταλάβει ακόμη πως παίζεται.. Μόνο ψηφοφορίες βλέπω... Τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:15 Ο Guest 781029: #143 25-04-13 21:15 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Click για ανάπτυξη... Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:18 Η Alma Libre: #144 25-04-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχω και περισσότερο χρόνο.. Μετά το συγκεκριμένο ποστ άρχισα να βλέπω παιχνίδι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #145 25-04-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Η ΣΕ θα απαντάει αφού δει το μήνυμα της πόρνης για να ξέρει σε ποιους επιτρέπεται να μιλήσει και σε ποιους όχι. Click για ανάπτυξη... Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:18 Η Alma Libre: #144 25-04-13 21:18 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχω και περισσότερο χρόνο.. Μετά το συγκεκριμένο ποστ άρχισα να βλέπω παιχνίδι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #145 25-04-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Διαβάζεις λάθος Παλέρμο. Διάβασε το #38. Είναι γιγάντιο, αλλά αξίζει... Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω αύριο που θα έχω και περισσότερο χρόνο.. Μετά το συγκεκριμένο ποστ άρχισα να βλέπω παιχνίδι πάντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:20 Ο dimijim έγραψε: #145 25-04-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Όπα η πόρνη δεν διαλέγει όποιον θέλει; Είτε είναι μαφιόζος είτε αθώος; Click για ανάπτυξη... Ναι, η πόρνη διαλέγει όποιον θέλει. Η πόρνη κερδίζει με τους μαφιόζους, άρα πρέπει πάντα να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα των μαφιόζων. Αν δηλαδή μάθει ότι κάποιος είναι μαφιόζος, τότε δε θα κοιμηθεί μαζί του γιατί μπορεί να καταστρέψει έτσι τη δολοφονία. Βέβαια η πόρνη δε γνωρίζει τους δολοφόνους εξ αρχής, ούτε κι αυτοί τη γνωρίζουν (οι μαφιόζοι γνωρίζουν μόνο τον ΔΑ, ο ΔΑ δεν τους γνωρίζει). Άρα μπορεί να γίνει το λάθος και είτε να τη δολοφονήσουν είτε αυτή να κοιμηθεί με μαφιόζο κάποια στιγμή. Τώρα, γιατί ανέφερα το προηγούμενο; Αν η πόρνη στείλει ότι κοιμάται πχ με τον Ντέτεκτιβ, η ΣΕ δεν πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση του Ντέτεκτιβ εκείνη τη νύχτα. Άρα για να μη γίνουν λάθη, θα πρέπει πρώτα η ΣΕ να γνωρίζει με ποιον κοιμάται η πόρνη κι άρα ποιος δεν έχει τις ιδιότητές του εκείνη τη νύχτα κι άρα σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσει κι ύστερα να αρχίσει να απαντάει σε μηνύματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.246 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #146 25-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Και θα στέλνετε ΚΑΙ στα 3 άτομα της ΣΕ, όχι μόνο σε ένα... Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:29 Ο Guest 781029: #147 25-04-13 21:29 Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:31 Ο dimijim έγραψε: #148 25-04-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Απριλίου 2013 Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή είναι μεγαλειώδης βλακεία, όταν ήμουν ΣΕ απαντούσαμε διπλά σε κάθε πμ. Βρείτε έναν καλύτερο τρόπο. Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Οπότε περιμένουμε να αμς στείλει πμ η ΣΕ προτού στείλουμε έτσι; Click για ανάπτυξη... Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2013 στις 21:32 Ο Guest 781029: #149 25-04-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Όχι!!! Εσείς στέλνετε κανονικά όποτε θέλετε στο διάστημα 20:00-03:00. Απλά εμείς θα σας απαντάμε αφού διαβάσουμε το μήνυμα της πόρνης. Αν η πόρνη διαλέξει να κοιμηθεί μαζί σου, απλά θα σε ενημερώσουμε πως δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Click για ανάπτυξη... α οκ ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:47 Η Alma Libre: #150 25-04-13 21:47 Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 21:53 Ο dimijim έγραψε: #151 25-04-13 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Έχω και άλλη απορία. Εκεί που λέει στον διεφθαρμένο αστυνομικό οτι μπορεί να αντιστρέψει την ψήφο τι κάνει; Στέλνει πμ και λέει "θέλω αντί για αυτόν να μπει αυτός"; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:01 Η Alma Libre: #152 25-04-13 22:01 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ακριβώς αυτό! Στέλνει πμ στη ΣΕ μεταξύ 20:05 και 20:10 και λέει "Θέλω να αλλάξω τις ψήφους του παίχτη Α με τις ψήφους του παίχτη Β". Αν για παράδειγμα ο Παίχτης Α έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Β έχει 2 ψήφους στο τέλος της ψηφοφορίας, η ΣΕ ανακοινώνει στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μετά τις 20:10 πως ο Παίχτης Β έχει 6 ψήφους κι ο Παίχτης Α έχει 2 ψήφους γιατί έδρασε ο ΔΑ. Click για ανάπτυξη... Ωραία, κατάλαβα. Ευχαριστώ! και ελπίζω να μην υπάρξει καμία απορία μέχρι αύριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 22:03 Ο Johnnaousa: #153 25-04-13 22:03 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Εγώ που είμαι εκπαιδευμένος απ την Άννα έχω τη λύση και σε αυτό! Απαντάς στον παίχτη και βάζεις BCC παραλήπτες την υπόλοιπη ΣΕ. Άρα η υπόλοιπη ΣΕ γνωρίζει ποια μηνύματα έχουν απαντηθεί. Κι έτσι στέλνοντας και στους 3, η απορία/ερώτηση λύνεται πιο γρήγορα... Click για ανάπτυξη... αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 25 Απριλίου 2013 στις 23:03 Ο dimijim έγραψε: #154 25-04-13 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: αυτό που γίνεται είναι απλά βλακεία..γεμίζουμε πμ χωρίς λόγο.. Click για ανάπτυξη... H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 03:38 Ο Johnnaousa: #155 26-04-13 03:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: H ΣΕ γεμίζει και είναι απ τα "κακά" της ΣΕ αυτό. Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να γίνει; Να στέλνουνε σε ένα μόνο άτομο της ΣΕ; Θα αργούσαν οι απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... για αυτό κάνει ΣΕ όποιος έχει πραγματικά χρόνο να διαθέσει, άλλωστε δεν χρειάζεται να έρχεται απάντηση σε 2 λεπτά..λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:08 Η Deutsch... Lover: #156 26-04-13 16:08 Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:22 Ο dimijim έγραψε: #157 26-04-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να κανω μια ερωτηση; ψηφιζουμε καθε μερα; οτι ωρα θελουμε ή μονο στις 8? Click για ανάπτυξη... Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:25 Η Deutsch... Lover: #158 26-04-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alma Libre Libertus Kate1914 giannhs2001 charmander Φινεύς aggelogiannos ivrock globglogabgalab Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία και ψηφίζουμε ο,τι ώρα θέλουμε. Για την ακρίβεια, ψηφίζουμε μέχρι τις 20:00. Τότε το θέμα κλειδώνει για 5' κι ανοίγει στις 20:05. Στο διάστημα 20:05-20:10 κάθε παίχτης μπορεί να αλλάξει την ψήφο του χωρίς να αιτιολογήσει. Μετά το θέμα ξανακλειδώνει κι ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Απ το τέλος της ψηφοφορίας μιας μέρας, μπορούμε να αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ψηφοφορία της επόμενης στις 20:00. κ.ο.κ. Click για ανάπτυξη... Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2013 στις 16:43 Ο Guest 781029: #159 26-04-13 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ψηφίζουμε κάθε μέρα που έχει ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 26 Απριλίου 2013 στις 16:46 Ο dimijim έγραψε: #160 26-04-13 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Αχμ... Καταλαβα δηλαδη υπαρχουν μερες που ψηφιζουμε... Να ρωτησω και κατι ακομα; ( συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι απειρη) στην ψηφοφορια θελει και αιτιολογιση ε; Click για ανάπτυξη... Είναι επιθυμητή. Αν ψηφίσεις και δεν αιτιολογήσεις θα γίνεις εύκολα στόχος προς αποχώρηση. Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Υπάρχουν και μέρες που δεν ψηφίζουμε; Click για ανάπτυξη... Ναι... Υπό κανονικές συνθήκες δεν ψηφίζουμε τα ΣΚ, ούτε και δολοφονίες γίνονται τότε. Σε αυτό που θα αρχίσουμε τώρα, δεν ψηφίζουμε και δε δολοφονούμε Μεγάλο Σάββατο, Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα. Επιπλέον, η ψηφοφορία μπορεί να ακυρωθεί αν ενεργοποιηθεί η κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.