Καλημέρα ημερολόγιο! Μπαίνω το πρωί και βλέπω ησυχία. Τα μικρά μας δε μιλούσαν το βράδυ. Η Σύλβια μου στέλνει μήνυμα. Το επόμενο κομμάτι του ημερολογίου της. Κατάλαβε ότι θα σκοτωθεί και φοβάται. Της απαντάω «Θα δεις». Και η στιγμή της δολοφονίας ήρθε. Ετοιμάζω από πριν το ποστ, 7 σπόιλερ μόνο για εσάς! Η Σύλβια δε βρίσκεται πλέον εν ζωή. Όμως είμαι πολύ σίγουρος ότι τα δολοφονάκια χτυπάνε το κεφάλι τους. Το πτώμα ήταν ένα κι όχι το αναμενόμενο... Την προηγούμενη νύχτα, ο Αλχημιστής, φανατικός straight, αποφασίζει να σκοτώσει τον πόρνο, προτού γεμίσει η πόλη αδελφές. Για την αποστολή αυτή επιλέγει το γιο του τον Άκη, αυτόν από τα Μέγαρα. Ο Άκης όμως, γοητευμένος από τα κάλη του πόρνου, περνάει μια νύχτα αχαλίνωτου σεξ μαζί του. Η γοητεία του πόρνου νίκησε. Ο πόρνος αποφάσισε να δώσει το κορμί του στον μαφιόζο κι ο Άκης δε μπορούσε να τον σκοτώσει. Κι αρχίζω τώρα να κάνω σενάρια. Νεκρή Σύλβια. Νεκροφάνειες πλέον δεν υπάρχουν στο παιχνίδι. Τι θα γίνει; Θα παίξει ο Τάσος την Τυμβωρυχία στη Σύλβια; Νομίζω πως ναι. Αν παιχτεί τυμβωρυχία, ο Αλχ είναι τελειωμένος. Αυτό το «Η Σύλβια θα μας φανεί χρήσιμη» τον έχει ΓΑΜΗΣΕΙ. Θα περιμένω να φύγει, ακόμη και με προφυλάκιση (να δω τα κότσια του κανταράκου μετά...), αν όμως παιχτεί τυμβωρυχία. Βέβαια, μπορεί να έρθει η τυμβωρυχία απ τον Demlogic. Ο οποίος ντεμ έχει προβλέψει τη δολοφονία της Σύλβιας χωρίς να το θέλει. Σαν να ήταν Μάγισσα και να το έμαθε νωρίτερα. Το απόλυτο ξεκάρφωμα. Θα το γνωρίζει βέβαια ο Βασίλης, ο πληροφοριοδότης, αλλά θα έχει εξασφαλίσει καλή κάλυψη το τρολ μας. Θα αποφασίσουν όμως οι μαφιόζοι να θυσιάσουν έτσι σίγουρα τον αλχ; Άρχισα να κουράζω. Θα δούμε είναι η απάντηση...
Πάμε και στα απογευματινά. Αν γράψω λιγότερο απ μία σελίδα, θα είναι κατόρθωμα! Από που να αρχίσω; Ας αρχίσω απ τον φίλο μου τον αλχ. Ο οποίος κατηγορεί τον φρικ, δίνει μια ονειρική μάχη με μελανία αλλά όπως αναμενόταν η τυμβωρυχία στη Σύλβια έπεσε κι ο αλχ την είχε βαμμένη. Κι όπως ήταν λογικό, ο αλχ καρφώνεται αφού είχε υπερασπιστεί τη Σύλβια κι ανοίγει η κάρτα Άμεσης Προφυλάκισης εναντίον του. Λογικό. Κι έτσι μας τελειώνει ο αλχ, αφού ο Ιορδάνης, καλώς, δεν το σώζει και κοιτάζει να προστατέψει τη μαφία και το τομάρι του. Ανοίγω παρέθενση. Ένα τελευταίο σχόλιο για τον αλχ. Δεν έπαιξε άσχημα. Έπαιξε μέτρια προς καλά. Αλλά η δολοφονία της Σύλβιας απ τη Μελανία, ήταν κίνηση ΜΑΤ. Να μην έδινε σήμα στην Σύλβια; Έπρεπε κάποιος να την ενημερώσει. Έπαιξε κι έχασε. Κλείνω παρένθεση. Η μαφία εκλέγει λοιπόν νέο αρχιμαφιόζο. Demlogic το όνομά του! Ζήτω ο νέος Βασιλίας! Ο ντεμ λοιπόν αποστασιοποιείται απ την υπόλοιπη Μαφία, προσπαθεί να κρυφτεί, ψηφίζει τον Άκη κι έχει την εικόνα της Μάγισσας. Τα πάει καλά αλλά δυστυχώς είναι Φανερός. Και κάπου θα αρχίσει να χάνει. Ήδη τον υποπτεύονται μερικοί... Και πάμε και στην τελευταία κίνηση των μαφιόζων, κάρφωμα! Ο Άκης Μέγαρα αποφαζίσει να καρφώσει τη Μελανία. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεν είδατε ότι ήταν η πρώτη που στη δολοφονία της Σύλβιας είπε «κάτι άλλο πρέπει να έχει συμβεί». Όλη την ώρα αυτό έλεγε. Επιπλέον, έστω ότι είναι πληροφοριοδότης. Θα ήξερε τον Ντεεεεεεεεεεεμ. Διαβάστε κανόνες. Έστω ότι είναι Ντετέκτιβ, ρώτησε ξαφνικά το βράδυ απ το πουθενά για τον Άκη; Κι ενώ υπήρχαν πιο hot ονόματα για να ρωτήσει και να μάθει; Τι άθλια σκέψη! Και να πάω στο ακόμη χειρότερο. Βγαίνει ο Άκης, κατηγορεί όλους τους πολίτες κι αθωώνει τους μαφιόζους. Γιατί, γιατί, γιατί; Θέλω να κλάψω! Θέλω να του σπάσω το κεφάλι! Δεν ξέρετε ρε μαφιόζοι ότι αν το κάρφωμα αποτύχει αύριο η λίστα θα γράφει Akis_Megara – ???; Ποιος δηλαδή τη συγκεκριμένη στιγμή θα δει την οριστική αποχώρησή του και θα πιστέψει ότι ήταν ο Ντέντεκτιβ ή ο Πληροφοριοδότης. Όλοι θα καταλάβουν ότι έπεσε κάρφωμα κι ότι ο Άκης ήταν μαφιόζος. Διαβάστε τους κανόνες του καρφώματος καλύτερα την επόμενη φορά που θα παίξετε... Όσους αθώωσε λοιπόν στο ποστ του ο Άκης είναι μαφιόζοι. Τέλος. Καταστροφή αύριο. Άκη, απαράδεκτος... Τώρα πρέπει να σχολιάσω και για τους πολίτες, ε; Τι να πω; Οι μαφιόζοι βάλαν τα χεράκια τους και βγάλαν τα ματάκια τους. Η κίνηση βέβαια που τους κατέστρεψε ήταν της Μελανίας. Η Μελανία τρέχει για mvp αυτή τη στιγμή. Διάβασα τις σκέψεις της σε πιμι, ολόσωστες όλες. Γάτα, γάτα, γάτα. Γύρω της έχουν συνασπιστεί κι άλλα κορίτσια και μαζί κι ο Φρικ. Ο Τάσος αυτό το αντιμετωπίζει με καχυποψία. Πιστεύει ότι η Μελανία είναι ένοχη. Δώσε μου ελπίδες Τάσο, κάνε καμιά μαλακία να πάρουν παράταση ζωής τα μαφιοζάκια μου... Και ας δώσω και λίγη τροφή για σκέψη: Η φαίρυ είναι πλέον ολοφάνερο πως είναι η αντίπαλη μαφιόζος! Τι γίνεται με αυτήν; Τα δολοφονάκια δε μπορούν να την ακουμπήσουν, τουλάχιστον όχι χωρίς τη συμβολή της πόρνης. Μήπως έπρεπε να υπάρχει και κάρφωμα αντίπαλου μαφιόζου; Αν και νομίζω πως η τιμωρία της θα έρθει. Νικάει μόνη της, το ξεχνάει, δε διάβασε τους κανόνες καλά. Μόλις φύγουν τα μαφιοζάκια και θα πάει να εκτελέσει δολοφονία θα φύγει παμψηφεί απ τους πολίτες και θα πει κι ένα «ευχαριστώ». Και μεταξύ μας, καλά να πάθει!
Το βράδυ επικρατεί ένα μικρό χάος. Αρχικά ο φρικ. Τι βράδυ ήταν αυτό για το μέντιουμ μας... Ξεκίνησε απ το δικηγορικό γραφείο της Loreley, συνεχίστηκε στο Ιατρείο του Τάσου, μετά στο σπίτι με το κόκκινο φωτάκι του Ευπατρίδη και ολοκληρώθηκε στην αυλή του παλατιού του αυτοκράτορα. Μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, δε μπόρεσε να δει τα σωστά οράματα για τον αλχ. Μας είπε μόνο ότι θα προκριθεί η Ρεάλ αλλά απ όσο φάνηκε αργότερα είναι ένα άχρηστο μέντιουμ! Ωστόσο, για τη ΣΕ το βράδυ ήταν δυσκολότερο. Τα μαφιοζάκια ζήτησαν να αποσύρουν το κάρφωμα. Οι κανόνες δεν αναφέρουν τίποτε γι αυτήν την περίπτωση. Οι κανόνες της revised το επιτρέπουν, αλλά εκεί υπήρχε και χρονικό περιθώριο που έπρεπε να δηλωθεί το κάρφωμα ενώ τώρα όχι. Αφού συμβουλευόμαστε ξανά τους εξωτερικούς συνεργάτες της ΣΕ, αποφασίζουμε να απορρίψουμε το αίτημά των μαφίοζων, το κάρφωμα θα γίνει κανονικά. Με μισή καρδιά το ανακοινώνω στον ντεμ. Και μετά μου στέλνει τη δολοφονία. Θα σκοτώσει λέει την φαιρυ. ΔεΝ-λότζικ λοιπόν, η φαίρυ κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι η αντίπαλος και πλέον το team των μαφίοζων συναγωνίζεται σοβαρά το δικό μας team στο περσινό xmas (Πατρεύς, Himela, fantasmenos, Ερις, MAYROYLIS, dimijim) για το βραβείο των πιο αποτυχημένων δολοφόνων ever.