dimijim
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
σκασε γινεται
Εχω φάει πολύ βρισίδι από εσένα αυτές τις μέρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ήταν το καλύτερο πλάνο που θα μπορούσε να σκεφτεί ένας αρχιμαφιόζος.2) Το αρχικό πλάνο του αλχημιστή ήταν κακό και πρόχειρο. Τι παει να πει, θα κανεις τα γλυκά μάτια στα κορίτσια στον άκη; Δεν ήταν προσεγμένο και ήταν αρχηγός δίχως ουσιαστικό σχέδιο.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω φάει πολύ βρισίδι από εσένα αυτές τις μέρες
ναι για να μην πω οτι μου εκανε νοημα οτι η Guest 278211 ειναι πληροφοριοδοτης και εχασα τσαμπα καρτα.
αλλα ετσι και αλλιως δε θα τον εβρισκα αφου ο βασιλης επαιζε τρομερα αμυντικα. Δεν ειχε αναφερει τιποτα για μενα
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
ναι για να μην πω οτι μου εκανε νοημα οτι η Guest 278211 ειναι πληροφοριοδοτης και εχασα τσαμπα καρτα.
αλλα ετσι και αλλιως δε θα τον εβρισκα αφου ο βασιλης επαιζε τρομερα αμυντικα. Δεν ειχε αναφερει τιποτα για μενα
Σου είπα κανε ό,τι θέλεις.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μας εξαπατήσατε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Αλχ, αναμένω το πιμί σου. Περιμένω κάτι απ σένα...
Αλλά επειδή θέλω να κάνω ωραία έξοδο, το είχα υποσχεθεί, δικό σας:
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:Χαχαχα, οι αλήθειες και οι αδυναμίες να λέγονται.Αρχική Δημοσίευση από dimijim:Όχι κουκλί, παίδαρος...Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:Όλοι το θέλουν το κουκλί μου.Αρχική Δημοσίευση από dimijim:Λες και κινδυνεύει.Αρχική Δημοσίευση από Loreley:Αγαπητά μέλη της ΣΕ,
ως δικηγόρος του Παλέρμο, επιλέγω να υπερασπιστώ τον παίκτη PieMaker.
Πάντως έχει την τιμητική του σήμερα ο φρικ...
Και κάτσε να το κρατήσω το πιμι αυτό, να το στείλω στο τέλος στον Τάσο...
Guest 781029
Επισκέπτης
τσ τσ τσ ...
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
ΝΑΙ ΡΙΡΙΚΑ.Το ποιο σου ριρικα;;;;;;
ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΥ;;;;;;;
Guest 781029
Επισκέπτης
Το ποιο σου ριρικα;;;;;;
Φίλε προσοχή λίγο όταν περνάς από πόρτες, γιατί εεε... χμμ...
PieMaker
Δραστήριο μέλος
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΙΕΜΑΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΒΕΡΦΡΙΚ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Μας εξαπατήσατε.
Χαχα και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως το είχες πάρει πρεφα. Υπεθεσα ότι θα σας το έλεγε η Χιμελα η ο Ντιμιτζιμ...
Προς Σ.Ε: Ποιος ήταν τελικά ο παίχτης που είχε μείνει χωρίς ρόλο και πήρε εκείνον της κοπέλας που αποχώρησε;; Και ποιος ήταν αυτός ο ρόλος;;
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Χαχα και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως το είχες πάρει πρεφα. Υπεθεσα ότι θα σας το έλεγε η Χιμελα η ο Ντιμιτζιμ...
Προς Σ.Ε: Ποιος ήταν τελικά ο παίχτης που είχε μείνει χωρίς ρόλο και πήρε εκείνον της κοπέλας που αποχώρησε;; Και ποιος ήταν αυτός ο ρόλος;;
Να το το κουκλί μου.
Η Λορελέι ήταν και πήρε το ρόλο του δικηγόρου.
dimijim
Διάσημο μέλος
Loreley - ΔικηγόροςΠρος Σ.Ε: Ποιος ήταν τελικά ο παίχτης που είχε μείνει χωρίς ρόλο και πήρε εκείνον της κοπέλας που αποχώρησε;; Και ποιος ήταν αυτός ο ρόλος;;
Καληνυχτώ!
Αύριο θα σας δώσω βραβεία.
Το μεσημέρι θα δοθούν. Παρακαλώ να είστε επίσημα ντυμένοι στην τελετή.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ρε δεν έκατσα να ασχοληθώ.Αλλά τώρα όλα κολλάνε!!!Χαχα και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως το είχες πάρει πρεφα. Υπεθεσα ότι θα σας το έλεγε η Χιμελα η ο Ντιμιτζιμ...
Ο γραφικός χαρακτήρας και το στυλ(δε βάζεις τόνους νομίζω, κάτι τέτοιο), η ηλικία, θυμάμαι και που είχα δει το "foreverfreak" να έχει ban!
Εγώ νόμιζα ότι ήσουν κάνα τσουτσέκι που μπαίνει που και που στο στέκι και γράφτηκε και σε Παλέρμο.Λέω "δε μπορεί, θα τον στριμώξεις λίγο και θα το παρατήσει ".
Αλλά!
Guest 781029
Επισκέπτης
Loreley - Δικηγόρος
Καληνυχτώ!
Αύριο θα σας δώσω βραβεία.
Το μεσημέρι θα δοθούν. Παρακαλώ να είστε επίσημα ντυμένοι στην τελετή.
Να βάλω taxedo; 8)
Να βάλω taxedo; 8)
Να το βγάλεις.
Καλόμαθε η γριά στα σύκα.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Παρακαλω ολους σας να παρακαλεσετε τη Χιμελα στο καλοκαιρινο να μην μπει ΣΕ μπας και συγκινηθει
Γιατί, σου περίσσεψε καμιά τυμβωρυχία και δεν ξέρεις τι να την κάνεις;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.