Λοιπόν ,έχει ειπωθεί πως αυτοί που κινούνται στα ήσυχα ,είναι και οι πιο ύποπτοι . Κατα μια έννοια , έχουν δίκιο ,δίοτι δεν συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα . Επι παραδείγματι , εγώ θα μπορούσα να αράζω την πέτσα μου και να μην μιλάω και να κέρδιζα 2-3 γύρους ακόμα μέχρι κάποια στιγμή να πέσουν οι υποψίες και πάνω μου . Αλλά έτσι θα ήμουν ενα άχρηστο μέλος του παιχνιδιού ,απλά . Και σίγουρος -1 για τους πολίτες . Οπότε θα ετοιμάσω και γω ενα μικρό σεντονάκι

Μ αρέσει να μιλάω με γεγονότα και όχι με αερολογίες ,οπότε :
Fact 1 : Ο πληροφοριοδότης γνωρίζει εξ αρχής τον Φανερό Μαφιόζο Α .
Fact 2 : Ο ΑΜ γνωρίζει τον ΦΜ Β.
Fact 3 : Οι Μαφιόζοι γνωρίζουν τον ΔΑ.
Fact 4 : Η Μάγισσα απο τις 3 μέχρι και την δολοφονία στις 1 ,γνωρίζει το θύμα των δολοφόνων.
Fact 5 : Οι Συγκάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Fact 6 : Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τους άλλους.
Βλέπουμε πως ο Tasos97 χρησιμοποίησε την τυμβωρυχία για την Himela. Ριψοκίνδυνο ,αν αναλογιστεί κανείς πως η Himela είναι έμπειρη παίκτρια και πως θα μπορούσαμε να περιμένουμε την κάρτα της νεκροφανείας ,με σκοπό την επαναφορά . Παραύτα φαίνεται πως μας βγήκε το ρίσκο καθώς η Himela ηταν ΔΑ.
Εγείρεται βέβαια το ερώτημα ,ποιος ο λόγος της δολοφονίας της Himelas ,απο την στιγμή που οι μαφιόζοι ήξεραν πως ηταν ΔΑ. Συνεπώς , καταλήγουμε πως οι δολοφόνοι δεν έδρασαν χτές ,είτε λόγω της πόρνης ,είτε λόγω της νοσοκόμας . Αντι αυτού ,φαίνεται πως έδρασε η μάγισσα. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η μάγισσα ηταν 100% σίγουρη για την ενοχή της Himelas και βάσει αυτού ,χρησιμοποίησε την ιδιότητα της και την δολοφόνησε.
Κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου ; Ρωτάω διότι παίζει να έχω ξεχάσει τίποτα απο τους κανόνες και να έχω σχηματίσει τελείως λάθος πλάνο στο μυαλό μου. Εάν είμαι οκ ,τότε θα σας αναλύσω και πως το έχω σκεφτεί