Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Ο καλύτερος ρόλος είναι αυτός του απλού πολίτη.:pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

SparklingGrey

Διάσημο μέλος

Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,244 μηνύματα.
Εγώ ήθελα κακό ρόλο. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Του απλού πολίτη;; 3 Παλέρμο έχω παίξει ιντερνετικά(άλλο ένα από την παλιά εποχή) και σε όλες είμαι απλός πολίτης:P.


Eμένα μου αρέσει η Μάγισσα.Ο Τάσος ήταν ιδανικός:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Δεν ξέρω, άποψή μου είναι αυτή.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
ΣΕ's Diaries volume ΙI

Pregame Show
Που λέτε λοιπόν,εγώ ένα παιχνίδι έχω παίξει,και αυτό με παταγώδη αποτυχία.Και είπα “άστο Μέρκ” δεν είσαι για παίχτης εσυ.Αποφάσισε η Αννιώ να συντονίσει ένα Παλέρμο για το καλοκαίρι αλλά της έλειπε το sidekick.Βγήκε σε αναζήτηση συνεργάτη και προσφέρθηκα εγώ.
Λέω “πόσο δύσκολο να είναι;”.Αχ κατακαημένε Μέρκ τι σού μελε να πάθεις.
Μου λέει,”θέλω να κάνω ένα παλέρμο σαν το movie project και έψαχνε κάποιο setting.
Λέω,”Τί θα έλεγες για Game of Thrones,που είναι και επίκαιρο;”
Με ρωτάει:”Οι χαρακτήρες φτάνουν για όλους;” Της απαντάω:”Ναι μήν ανησυχείς,άσ’το πάνω μου”
Ξεκινάω σιγά σιγά να αντιστοιχώ ρόλους στο παλέρμο με χαρακτήρες της σειράς.
Στην αρχή έστειλα μόνο 19 ρόλους,ίσα ίσα δηλαδή για να γίνει το παιχνίδι.
Τα βάλαμε με την Αννιώ σε ένα κοινό doc αρχείο,και αρχίσαμε να γράφουμε τα ΠΜ.
Η Άννα κλασσικά πήρε τους κακούς μονότερμα και μου άφησε τους καλούς.
Όλα πηγαίνανε καλά,γράφαμε με πολύ όρεξη.
Ανοίγουμε το θέμα για τις συμμετοχές και γίνεται ο ΧΑΜΟΣ.Πολύ γρήγορα είχαμε ήδη φτάσει τις 20 συμμετοχές,και έχουμε πάθει πλάκα.
Λέμε θα το φτάσουμε μέχρι τις 24 και θα κλείσουμε.Τελικά λόγω μεγάλης ζήτησης,αποφασίζουμε να το κλειδώσουμε στις 27.
Και άντε ο Μέρκ να βρίσκει νέους χαρακτήρες για τους έξτρα συμμετέχοντες.
Καταφέρνω τελικά και βρίσκω και για τους 27.Την νύχτα πρίν μοιράσουμε τους ρόλους στέλνουμε τα μηνύματα επιβεβαίωσεις συμμετοχής.Λαμβάνουμε 24 απαντήσεις πίσω.
Μείον 3 με το καλημέρα.No problem,έτσι και αλλιώς ήμασταν over the top σε συμμετοχές.

Κλήρωση Ρόλων
Φτάνει Κυριακή μία μέρα πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι.Εγώ ακούω κάτι δοκιμαστικά στο ράδιο του e-steki(βλέπετε πολυάσχολος ο κύριος)και μου λέει “Μέρκ,έχουμε την κλήρωση να κάνουμε!!”
Τί να κάνουμε,αφήνω την υπόλοιπη ομάδα να ακούει τον υποψήφιο και ξεκινάμε την κλήρωση.
Είχα κόψει χαρτάκια με ολονών σας τα ονόματα,αλλά δεν είχα κληρωτίδα...που να τα βάλω..πού να τα βάλω,τελικά βρήκα μία Matroshka(ρώσικη κούκλα) πήρα την ποιό μεγάλη,έβγαλα τις μικρότερες και έβαλα τα χαρτάκια μέσα.Συννενοηθήκαμε με την Κίτ,εγώ να τραβάω όνομα και αυτή να λέει έναν τυχαίο αριθμό(μέσω random.org) που αντιστοιχούσε σε κάθε ρόλο.Όλα πήγαιναν καλά,είχαμε μοιράσει 5-6 ρόλους αν δεν κάνω λάθος,ώσπου ήρθε η μικρή μου αδερφούλα,και με είδε που τραβούσα κάτι χαρτάκια και μιλούσα στο skype.
Και χωρίς να δυστάσει,(βλέπετε δεν ακούει όχι) αποφάσισε να βοηθήσει και αυτή στην κλήρωση.Οπότε άν έχετε πρόβλημα με τους ρόλους σας..You know who to blame.
Τραβούσαμε ένα αυτή,ένα εγώ...και κάπως έτσι πήγαινε η δουλειά.Πρός το τέλος βέβαια βαρέθηκε και έφυγε,αφού πρώτα αποχαιρέτησε την Άννα.Τους τελευταίους 3-4 ρόλους τους μοιράσαμε μόνοι μας,χωρίς εξωτερική παρέμβαση.
Και μετά είχαμε την διανομή των ρόλων.
Η Άννα πήρε τους Κακούς(δεν με ρώτησε κάν..απλά μου το ανακοίνωσε) και τους πολίτες
Και εγώ πήρα όλους τους υπολοιπους(καλούς).
Ξεκινάμε να ετοιμάζουμε τα ΠΜ που είχαμε φτιάξει τις προηγούμενες μέρες.Συνολικά είχα να στείλω 11,όλα ταυτόχρονα,άρα 11 ανοιχτά tabs.Έλα όμως που το Netbook μου είχε άλλη γνώμη.
Απο τα 11 ΠΜ τα 6 απο αυτά πάγωσαν και δεν μπορούσα να τα στείλω.Έτσι αναγκάστηκα να τα ξαναγράψω και να τα στείλω άρον άρον φροντίζοντας να μήν κάνω κάποιο λάθος.
Τελικά όλα πήγαν καλά,και ανυπομονούσαμε και οι δυο να ξεκινήσει το Παλέρμο την επόμενη μέρα.

Δευτέρα 25/6 - Day #1
Και ξεκινάει το Παλέρμο....24 παίχτες...1 Σ.Ε.απο δύο άτομα. Τα μηνύματα αναρτόντουσαν με ταχύτατο ρυθμό,περίπου 25+ την ώρα σεντόνια επι σεντονιών,αναλύσει των αναλύσεων....Ευτυχώς πρώτη μέρα ήμασταν και οι δύο μέσα και αλληλοσυμπληρώναμε ο ένας τον άλλον.Δολοφονία δεν είχαμε,οπότε λιγότερη σκοτούρα...
Φτάνουμε σιγά σιγά στην ψηφοφορία των 8 και είχα πεί την Άννα,σαν νέος που ήμουν να την αναλάβω εγώ για να πάρω την κρυάδα.Μου λέει οκ..Δικό σου.Πάει 20:00,κλειδώνω το θέμα,για την ώρα είχαμε ισοψηφία 3-3 spakling με Naousa.Ανοίγει το θέμα στις :05 και ξεκινάει ο κακός χαμός,αλλαγές ψήφων η μία μετά την άλλη..εγώ να έχω μπερδευτεί χίλιες δύο φορές,οι παίχτες να αδυμονούνε σαν παρθένες την πρώτη νύχτα του γάμου,και εγώ να τσεκάρω και να ξανατσεκάρω τις ψήφους και παράλληλα να δέχομαι ΠΜ όλη την ώρα απο τον dimjim με υποδείξεις τί να κάνουμε και πώς,ευτυχώς που απαντούσε η Κίτ εκείνη την ώρα..Τελικά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 4-4 Spark-Naousa και πώς μπερδεύτηκα,μέτρησα την ψήφο του Δημάρχου σαν διπλή(ενώ είχε ψηφίσει κάποιον άλλο,ο σπαρκ ήταν δήμαρχος,μάλλον για αυτό μπερδεύτηκα) και ο Νάουσας βγαίνει έξω με 5 ψήφους.
Ο Γιάννης τελικά αποχωρεί,και το παλέρμο κλείνει για νύχτα,περιμένοντας ΠΜ και δολοφονία απο τους μαφιόζους.
Πρώτο ΠΜ απο την Σϋλβια(Himela)απολαυστικότατη όπως είχα φανταστεί.Σε ευχαριστώ Σύλβια,μου έφτιαχναν τη διάθεση τα μηνύματά σου.Τα υπόλοιπα ήταν απλά και δεν θα έλεγα πως ηταν άξια αναφοράς.Μερικοί παίχτες μάλιστα δεν έστειλαν κάν ΠΜ με ενέργει που όριζε ο ρόλος τους.
Τα σεντόνια κανονικά συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ....

Τρίτη 26/7 - Day #2
Δεύτερη μέρα στο Παλέρμο,έχω φτιάξει καφέ,και ανοίγω το πισί να δώ πως πάνε τα πράγματα.
Πανικόβλητη η Κίτ μου λέει,Μέρκ κάναμε μαλακία χτές...δεν έπρεπε να βγάλουμε τον Γιάννη,ο Δήμαρχος δεν τον είχε ψηφισει.Τα λάθη υπο πίεση και αγχος που λέγαμε,όταν μας πριζετε;
Τί να κάνουμε επαναφέρουμε τον Γιάννη και ανακοινώνουμε το λάθος μας και πως θα γίνει δημοσκόπηση μετά το πέρας της ψηφοφορίας για το ποιός απο τους δύο θα αποχωρήσει(Νάουσας ή Σπαρκ).Τα μηνύματα εν τω μεταξύ συνέχισαν να γράφονται με ρυθμούς απίστευτους,έχω πιά εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και το μόνο που κάνω είναι να ψάχνω για ψήφους ανάμεσα στα σεντόνια.Φτάνει 13:00,πρώτο θύμα των μαφιόζων,ο Χάρης,ή όπως τον ονομάσαμε μετέπειτα Χάρος.
Και οι δύο συντονιστές έχουμε καλή διάθεση,και συναγωνιζόμασταν ο ένας τον άλλο πιός θα αναρτήσει πιό γρήγορα τις καρτέλες....Νομίζω πρέπει να νίκησα,αλλά προς σεβασμό στην έτερη Σ.Ε. συμβιβάστηκα με την ισοπαλια.
Πάει 19:30,η Κίτ είχε αναλάβει την ψηφοφορία,και τότε άρχισαν τα όργανα!!
Κάρτες απο εδώ..κάρτες απο εκεί..δεν τις προλαβαίναμε. Οι παίχτες να αλλάζουν τις ψήφους τους σαν τα λερωμένα πουκάμισα,και εμάς να μας ανεβαίνουν οι παλμοι στα 200.
Φτάνει 20:00 κλειδώνω το θέμα.Ανοίγει το θέμα στις 20:05,και τότε τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα,και άλλες ψήφοι άλλαξαν και σαν μήν έφταναν όλα αυτά,ο Δ.Α.(dimjim) αποφασίζει να αντιστρέψει τις ψήφους 2 παιχτών. Η Άννα να μπερδεύεται,και ο dimjim να μας σπαμμάρει κυριολεκτικά όπου βρεί ΠΜ,Skype.Εμείς να προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη σε όλων αυτό το χαμό,απίστευτα νεύρα,άγχος,πανικός...Τελικά αποχώρησε η carpe_nochtem αντί για την Έριδα,η οποιά,για λόγους που ακόμα αδυνατώ να καταλάβω,σε μία έκρηξη της στιγμής αποφασίζει να παραιτηθεί απο το παιχνίδι.
Και on top of that,είχαμε και την δημοσκόπηση για την αποχώρηση της προηγούμενης ημέρας.
Εν τω μεταξύ,ο καθένας άρχισε να γράφει το μακρύ του και το κοντό του,λέγοντας ότι νά ναι,σχετικά με τα όσα είχαν ήδη συμβεί.Η Σύλβια προτείνει να κλειδωθεί το θέμα για να ηρεμήσουν όλοι λιγάκι όπως και έγινε.οι μοντς-παιχτες όμως να μήν το παίρνουν χαμπάρι και να συνεχίσουν να γράφουν,εμείς να ανταλλάσουμε %$%#$^^ μεταξύ μας.Η love_angel μάλιστα πήρε την “σοφή” απόφαση να ξεκλειδώσει το θέμα απο μόνη της αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει ανάβοντας περισσότερο τα λαμπάκια σε εμάς,εκείνη τη στιγμή πραγματικά είχα εξαγριωθεί. Ευτυχώς δεν ξέσπασα στο πληκτρολόγιο μου,και δεν είχαμε τιπτα σπασμένο.
Μετά απο 10-15 λεπτά ξεκλειδώνουμε το θέμα και τελειώνει η ψηφοφορία με χαμένο τον Γιάννη που ξανααποχωρεί απο το παιχνίδι.Έλα όμως που η μοίρα θα τον ξαναέφερνε πίσω(κακός μπελάς στον κόρφο μας ο Γιάννης..δεν έφευγε με τίποτα).
Εκείνη τη στιγμή,και αφού είχαμε εξαντληθεί και οι δύο ψυχικά απο την επεισοδιακή νύχτα,μου λέει η Κίτ,κλείνω,φεύγω.Και εξαφανίζεται.Ψιλονευριάζω και εγώ και κλείνω το πισι,και πάω να δώ ταινία στην τηλεόραση να ηρεμήσω.Περνάνε 2-3 ώρες,επιστρέφω πίσω,η Άννα πραγματικά δεν μιλιόταν,και στο παιχνίδι συνεχιζόνταν ο κακός χαμός...Ο Νάουσας είχε επιστρέψει στο παχνίδι(που λέγαμε απο πανω) με την νεκροφάνεια της Ριρίκας,και ο jj! έκανε την χαζομάρα να αποκαλύψει στοιχεία(αναληθή όπως προεκυψαν) που του δόθηκαν απο την Σ.Ε. με αποτέλεσμα να αποβληθεί απο το παιχνίδι.Η Άννα την φοβήθηκε το μάτι μου,δεν μιλούσε,δεν γελούσε,σαν καταιγίδα έτοιμη να σκάσει.Έγραφα,μου απαντούσε μονολεκτικά.Τότε κατάλαβα πως πρέπει να την αφήσω να ηρεμήσει.Της αφήνω ένα μήνυμα για καληνύχτα και πάω για ύπνο.Είχα τον πιο ανήσυχο ύπνο του τελευταίου καιρού,ήμουνα μεσα στις σκέψεις και στριφογύριζα όλο το βράδυ.Με έπιασαν οι ανασφάλειες και οι φοβίες μου.Μέχρι και παραίτηση σκεφτόμουν να δηλώσω την επομένη απο το Παλέρμο.
Και κάπως έτσι κλείνει η δεύτερη συνεχόμενη επεισοδιακή μέρα στο Παλέρμο

Τετάρτη 27/6 - Day #3
Ξημερώνει ίσως η πιό καθοριστική μέρα στο Παλέρμο.Φοβόμουν να ανοίξω το πισί,δεν ήξερα τι επρόκειτο να αντικρυσω.Ευτυχώς δεν ήταν τα χειρότερα.Βλεπω καταρχάς τα ΠΜ.
Η μαγισσοπούλα μας,ο Τάσος,αποφάσισε να ξεκάνει την Συλβιά μας με ένα ευφάνταστο μήνυμα που με έκανα και χαμογέλασα.Επίσης,με την Κίτ λύθηκε η όλη παρεξήγηση(άν είχαμε καμία in the first place) και μετά απο μία νύχτα ξεκούρασης είμασταν έτοιμοι να παλέψουμε με τα θηρία(ναι εσάς).Με ενημέρωσε πως δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση χτές και πως είχε δεχτεί 80+ ΠΜ παρακαλώ.Σε αντίθεση με εμένα που με κλάσατε κανονικά...Λές και ήμουν υποδυέστερος συντονιστής.Τα πήρα άσχημα εκείνη τη στιγμή...
Μετά ο dimjim άρχισε να απειλεί με παρατήσεις γιατί δεν του άρεσε η εξέλιξη του παιχνιδιού και γιατί ο John σαν μοντ που είναι τον είδε ονλάιν ενώ αυτός ήταν αόρατος..
Μετά απο ένα μήνυμα-διαμαρτυρία που έγραψα,και έβγαλα ορισμένα πράγματα απο μέσα μου.
Ήμουν πρώτη φορά σε Σ.Ε. αλλά ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει μέχρι στιγμής απο άποψη αγχους και στρές.Ούτε σαν supervisor δεν πέρασα ετσι.
Αργότερα ήρθε η διπλή δολοφονία και κάπως ηρέμησαν τα πράγματα.Μάς έφαγαν την Σϋλβια με τα σεντονια.
Η ημέρα συνεχίστηκε σε ήρεμους γνώριμους ρυθμούς και τα μηνύματα πέφτανε βροχή το ένα μετά το άλλο.
Ήταν η σειρά μου να αναλάβω την ψηφοφορία των 20:00 και ήταν ένα στοίχημα με τον ευατό μου αυτή τη φορά να γίνουν όλα σωστά και γρήγορα.
Και έτσι τελικά έγινε. είχαμε άλλη μία ισοψηφία,και αυτή τη φορά ήταν και ο Δήμαρχος μέσα στις ψήφους και έδωσε την χαριστική βολή στον Πατρέα.
Η υπόλοιπη νυχτα κυλησε τρομακτικά ήρεμα,ευτυχώς είχε Euro εκείνο το βράδυ...και ησυχασε κάπως το κεφάλι μας.
Πρίν πέσω για ύπνο βλέπω ΠΜ απο τον Βάιο(μέντιουμ):Είναι ο jj μαφιόζος;και απαντάω εγώ Ναι! ο βλάξ.Ευτυχώς το είδε η Κίτ και με διόρθωσε,και μάλλον τα μπάλωσα λέγοντας πως είμαι κουρασμένος και μπερδεύτηκα.

Πεμπτη 28/6 - Day #4
Η μέρα αυτή ξεκίνησε αρκετά ήρεμα,περίεργο μέχρι τώρα για το Παλέρμο..
Οι μαφιόζοι είχαν αποφασίσει να δολοφονήσουν τον Τάσο(μάγισσα) και εμείς οφείλαμε να τον ενημερώσουμε για την επικείμενη καταστροφή.Και ο Τάσος,σε μία απαράμιλλη ενέργεια ανιδιοτέλειας αποφασίζει να μήν σώσει τον εαυτό του,και πρίν πέσει να επαναφέρει τον Χάρο πίσω στο παιχνίδι(κάτι που φάνηκε καθοριστικό για την συνέχεια)
Είχα εύκολη δουλειά εκείνη τη μέρα,απλώς ανακοίνωσα την δολοφονία και η Κίτ ανέλαβε την ψηφοφορία το βράδυ.Η ημέρα κύλισε όπως ξεκίνησε,ήρεμα και χωρίς κάποιο αξιοσημείωτο γεγονός.Η Άννα με νικούσε συνέχεια στις καρτέλες...Και πέρα απο κάτι χριστοπαναγίες που με στόλισε γιατί την βοηθούσα(το είχε πάρει και αυτή πατριωτικά το θέμα βλεπετε,και με το δίκιο της) η ψηφοφορία ήταν ήσυχη χωρίς ανατροπές της τελευταία στιγμής.
Πρίν τελειώσει η νύχτα,μιάς και είχαμε παρτάκια αυτόκράτορα σε αυτό το παιχνίδι(Ναι Ακριβέ..εσένα λέω) αποφάσισε να σώσει το precious τομάρι του απο την επόμενη ψηφοφορία.
Και η Αννιώ γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό πάει και το ανακοινώνει στις 23:00 ενώ έπρεπε να το κάνει την επομένη με την δολοφονία.Σημειωτέον,πως ο Αυτοκράτορας χρησιμοποίησε άλλη μία φορά την δυνατότητα αυτή,και αυτή για να σώσει μαφιόζο!!
Της λέω:”Αννιώ..μήπως κάναμε πάλι γκάφα;”
Αλλά εντάξει..μικρό το κακό.
Και έτσι τελειώσε η πρώτη χαλαρή μέρα του Παλέρμο.

Παρασκευή 29/06 - Day #5
Κοσμοιστορική μέρα η σημερινή,είχαμε τριπλή δολοφονία το μεσημέρι(ναι καλά καταλάβατε,είχε πέσει κάρφωμα.Και παράλληλα οι μαφιόζοι σκότωσαν τον αντίπαλο μαφιόζο,οπότε έχασαν και αυτοί ένα μέλος.Οι παίχτες έφαγαν όλοι τη μέρα αναρωτούμενοι τί τους είχε βρεί.
Και πέρα απο το σχόλιο του dimjim για τον γάτο της Κίτ,όλα κυλησαν ήσυχα,και το βράδυ αποχαιρετήσαμε και τον Βάιο που έφυγε σχεδόν παμψηφεί με 8 ψήφους θύμα των δολοπλόκων μαφιόζων.Και βέβαια απο αυτήν ψηφοφορία δεν μπορούσε να λείπει κάποιο σχόλιο του dimjim που συνεχώς έβρισκε αφορμές να μας πεί κάτι.Έχουν γνώση και επίγνωση όμως οι φύλακες,και προλαβαίνουν νωρίς τα λάθη τους,με την βοήθεια πάντα της έτερης Σ.Ε.
Και κάπου εδώ σταματάει το Παλέρμο για δύο ολόκληρες μέρες!!
Το τί χαρές κάναμε με την Αννιώ..δεν περιγράφετε!Σαν μικρά παιδάκια κάναμε.

Δευτέρα 02/07 - Day #6
Αφού είχαμε μοιράσει τις 11 κάρτες στους εναπομείναντες παίχτες ξεκινησε πάλι το Παλέρμο.
Όλα τα ενδεχόμενα ήταν ακόμα ανοιχτά και όλα παίζονταν.
Εκείνη την ημέρα είχα αναλάβει εξ ολοκλήρου το παιχνίδι γιατί το Αννιώ είχε ταξίδι.
Ανακοινώνω την δολοφονία των 13:00 κάνοντας την πατάτα να γράψω πως η Έλενα δικαιούται τελευταια λόγια..ευτυχώς το πρόλαβα γρήγορα.
Η συνέχεια της ημέρα έμελε να αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητική για ένα ένα άτομο.
Ο Χάρος αποφάσισε να δώσει φωνή στα φαντασματάκια παίζοντας την Ηχώ δημιουργόντας ουσιαστικά απο το πουθενά ένα κύμα εναντίων της Ζωής(Eileen) η οποία ήταν και δολοφόνος.
Και κατέληξε σε μία μάχη σώμα με σώμα,και αλλαγές της τελευταίας στιγμής με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση η Ζωή με τον MAYROYLIS,και καθοριστικό ρολο έπαιξε ο Τσαφ τσουφ ο οποίος άλλαξε ψήφο τελευταία στιγμή προσπαθόντας να καταλήξει το παιχνίδι σε ισοφήφία και τελικά έφαγε την Ζωή η οποία έφυγε ενώ ήταν απούσα όλη την μέρα.
Κλασσικά είχαμε και τα γνωστά σπαμμινγκ μηνύματα του Δημήτρη να μας διασκεδάζουν όπως πάντα..
Κάτι άλλο δεν είχαμε εκείνη τη βραδιά

Τρίτη 04/07 - Day #7
Οι παίχτες είχαν λιγοστέψει αρκετά,το ίδιο και τα μηνύματα,εγώ είχα πάρει ρεπό,μιάς και είχα καλύψει την Κίτ την προηγούμενη(βέβαια πήγε να μου κάνει μία στραβή στο τελος αλλά το έσωσε).Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Σπάρκ,τον οποίο οι μαφιόζοι δολοφόνησαν την ημέρα των γενεθλίων του.Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η ασυλία του Τσαφ στην Έλενα(μάλλον καμακι πήγε να κάνει) και η αποχώρηση του Demlogic απο το παιχνίδι λόγω αποκλεισμού απο το φόρουμ.Η ψηφοφορία παραλίγο να πάει σε παράταση,αφού κλασσικά πάλι ξεχάσαμε τον Δήμαρχο,ο οποίος ήρθε να δώσει την λύση με την διπλή του ψήφο.
και κάπως έτσι πεφτει η τελευταία νύχτα στο παλέρμο..

Τεταρτη 05/07 - Day#8
Τελευταια μέρα για το Παλέρμο,που εξελίχθηκε σε one-man show.
Νωρίτερα οι μαφιόζοι έφαγαν τον Τσαφ-τσουφ λάχανο χωρίς πολλά πολλά..
Όλα ακόμα παίζονταν αλλά ο dimjim είχε άλλη άποψη, χρησιμοποιόντας τις τελευταίες του κάρτες για να φέρει πίσω την Νoisette και να γύρει την πλάστιγκα υπέρ των μαφιόζων και ακυρώνοντας μία ψήφο πρός μαφιόζο.Ωστόσο,κάνοντας λάθος στην σύνταξή του έκαψε τον εαυτό του και αποβλήθηκε απο το παιχνίδι σφραγίζοντας ουσιαστικά την μοίρα του παιχνιδιού,αφού είχε ουσιαστικά λήξει υπέρ τον μαφιόζων..

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.
Why you?
Big story...
Himela και foreverfreak με υπερασπίζονται μέχρι αηδίας τη μέρα εκείνη.
Άρα θεωρώ πως είναι δολοφόνοι.
Άρα πρέπει να τους προστατέψω.
Για να τους προστατέψω πρέπει να βγάλω όχι έναν απλό πολίτη, αλλά τον αντίπαλο μαφιόζο.
Εσύ έχεις φαγωθεί με τον φρικ άρα υποθέτω πως είσαι η αντίπαλη που ξες τον φρικ.
Επιπλέον είσαι και κίνδυνος για εμένα αφού με υποψιάζεσαι και με κατηγορείς.
Τέλος, την Έρις θέλω να την κρατήσω για να στρέψω τα βλέματα σε αυτούς που την ψήφισαν και για να έχουμε θύμα για την επόμενη ψηφοφορία.
Άρα Έρις με carpe.
Τελικά έπεσα έξω... :D
Αλλά είχα μια λογική, δεν είχα;
Αυτό με την έρις το είχα καταλάβει. Βασικά νόμιζα θα το κάνατε ως εξής ''σώζεται η έρις,άρα την βγάζετε άνετα μαφιόζα,άρα σίγουρη αποχώρηση πολίτη στην επόμενη ψηφοφορία χωρίς πολλά πολλά''
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι να βγάζεις τόσο στεγνά από το παιχνίδι την μελλοντική σου συνάδελφο. :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Ρόλοι και Χαρακτήρες

Ας ξεκινήσουμε με τους κακούς πρώτα.

Μαφία

Αρχιμαφιόζος=Tywin Lannister - Alchemist
Φανερός Μαφιόζος Α=Jaime Lannister - Johnnaousa(εδώ ήταν ο Joffrey κανονικά αλλά το αλλάξαμε τελευταία στιγμή)
Φανερός Μαφιόζος Β=Cersei Lannister - Noisette
Κρυφός Μαφιόζος Γ=Viserys Targaryen - Eileen
Κρυφός Μαφιόζος Δ=Balon Greyjoy - aegloswen
Διεφθαρμένος Αστυνομικός=Petyr Baelish - dimijim
Πόρνη=Shae - jj!

Πολίτες

Αλεξίσφαιρο Γιλέκο =Κhal Drogo - Demlogic
Αντίπαλος Μαφιόζος =Renly Baratheon - foreverfreak
Αυτοκράτορας=Robert Baratheon - tsarachaf
Γιατρός=Pycelle - ElenaKr
Δήμαρχος=Eddard Stark - SparklingGrey
Δικηγόρος=Catelyn Stark - Himela
Μάγισσα=Daenerys Targaryen - Τάσος97
Μέντιουμ=Melisandre - Catalyst
Ντετέκτιβ=Tyrion Lannister - ~Melania~(My personal favourite from the series)
Πληροφοριοδότης=Varys - Libertus
Πολίτης Α=Robb Stark - Guest 278211
Πολίτης Β=Sansa Stark- MAYROULIS
Πολίτης Γ=Brandon Stark - Πατρεύς
Πολίτης Δ=Arya Stark - Έρις
Πολίτης Ε=Theon Greyjoy - carpe_nochtem
Συγκάτοικοι (x2)=Jon Snow - blue_butterfly
& Samwell Tarly - love_angel
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Πολύ ωραίο και το ημερολόγιο του Γιώργου!
Πολύ πιο παραστατικό! :D
Θέλω να σχολιάσω 2-3 σημεία αλλά δεν κρατιέμαι και πάω για ύπνο...
Μόνο σε ένα θα κάτσω:
Την πρώτη Τρίτη υπήρχε κάποιος που να κοιμήθηκε ήσυχα, χωρίς να σκέφτεται το παλέρμο και την παραίτηση;

Bonne nuit!
Τα λέμε αύριο!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Παραστατικότατο θα έλεγα. Υστερική Κιτ. :P Θα εξηγηθώ στο τέλος, έχουμε party ακόμη. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Παραστατικότατο θα έλεγα. Υστερική Κιτ. :P Θα εξηγηθώ στο τέλος, έχουμε party ακόμη. :D

Σε λατρεύουμε μωρέ.:hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.

Στο movie project οι πρωταγωνιστές μας πήραν oscars, εδώ θα λάβετε ό,τι λέει ο τίτλος: thrones! Let's go, shall we?
  • aegloswen & Alchemist
    Οι μαφιόζοι που έμειναν ζωντανοί χωρίς να πεθάνουν ούτε μια φορά μέχρι και το τέλος είναι φυσικά αυτοί που θα μοιραστούν τον Iron Throne.
  • Eileen
    Το δήλωσε μόνη της πως βαρέθηκε το παιχνίδι και δεν το χάρηκε ιδιαίτερα. Η παρουσία της ήταν σχετικά διακριτική σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από την Eileen και γι' αυτό κερδίζει επάξια τον Boredom Throne. :P
  • Johnnaousa
    Είχες τον απέθαντο. Σε βγάζανε, μέσα εσύ πάλι. Σε ξαναβγάααζανε, πάλι πίσω! Μας κοροϊδεύεις; Μετά λοιπόν από τόσο παίδεμα, μπορείς να πάρεις τη θέση σου στον Immortal Throne. :redface:
  • Noisette
    Η έμπνευση του δικού σου θρόνου, σοκολατίνι, ήρθε από την κακή επιλογή να πας εσύ να σκοτώσεις τον Αντίπαλο Μαφιόζο. Περίμενες σίγουρα ή να πεθάνει αυτός ή να μην πεθάνει κανείς. Να πεθάνετε και οι δύο, ε δύσκολα. Έτσι, ονομάσαμε το δικό σου θρόνο «Went for μαλλί and came out κουρεμένη Throne». :lol:
  • dimijim
    Θα είμαι φειδωλή. Δημήτρη, πιάσε ένα...
    MAGNUM.jpg
    Είσαι ο κάτοχος του Ice cream Throne. Όχι άλλο σλούρπακ, φτάνει!!! :lol:
  • jj! & Τάσος97
    Αυτά τα παιδιά είναι αχώριστα. Ακόμη και σε ένα game of thrones κατάφεραν να ξενερώσουν με το ρόλο τους και τελικά να διαπράξουν αυτοκτονία φροντίζοντας να μη ζημιωθεί η ομάδα με την οποία ήταν συνασπισμένοι. Και οι δύο, χωρίς συνεννόηση (ελπίζω!). Τι καλοί. :redface: Μοιράζονται τον Suicide Throne και την εκτίμησή μας.
  • Demlogic
    Πώς τα κατάφερε αυτό το παιδί να φτάσει στο τέλος και τελικά να κοπεί από απουσίες για άκυρο λόγο όλοι πρέπει να απορούμε. Έμπαινε, πετούσε κάτι άκυρα ονόματα, έβριζε λίγο τον Αλχ και έφευγε! Αυτός είναι ο Demlogic και παίρνει τον Trolling Throne.
  • foreverfreak
    Aaaw, ειλικρινά για άλλη μια φορά δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Η οξυδέρκειά του με έχει σίγουρα μαγέψει και επειδή δε θα ήμουν αντικειμενική άφησα την επιλογή του θρόνου στον Μερκ. Ο Μερκ λοιπόν αποφάσισε πως ο freak θα καθίσει στον Golden Throne. :inlove:
  • tsarachaf
    Τόσες φορές που το είπαμε θα πρέπει πλέον να το περιμένεις. Παίρνεις έναν αυστηρά ατομικό θρόνο που άλλος πάνω δε χωράει (δε σε λέω χοντρό) και είναι ο Partakias Throne. :whistle:
  • ElenaKr
    Αν και το μαρτύρησες και δεν με άφησες να πω όλη την ιστορία, έχουμε χρέος να σου δώσουμε τον πλέον τιμητικό Fair-play Throne. Ήταν υποδειγματική η στάση που κράτησες απέναντι στο ατυχές συμβάν με το sms και πραγματικά χάρηκα που έπαιξες σε αυτό το παιχνίδι. :) Εδώ βέβαια πρέπει να πούμε πως ιπποτικά φέρθηκαν και οι μαφιόζοι που σε άφησαν να παίξεις αντί να σε βγάλουν στην πρώτη ευκαιρία.
  • SparklingGrey
    Παρεξηγημένε μας Δήμαρχε. :redface: Έμπλεξες με εμάς πραγματικά. Ψήφιζες ο άνθρωπος και σε γράφαμε, δεν ψήφιζες, σε υπολογίζαμε. Επίτρεψέ μας λοιπόν να επανορθώσουμε αναγνωρίζοντας τις γκάφες μας και να σου παραχωρήσουμε τον Deaf’s Door Throne γιατί εσύ βρόνταγες σε κωφών την πόρτα. :teasing:
  • Himela
    Δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ρόλο για σένα. Ήταν ό,τι έπρεπε στην τακτική που ακολουθείς, ο μέγας δικαστής που εξετάζει τα πάντα! Με την αξία σου και εσύ μπορείς να στρογγυλοκαθήσεις στον Court of law Throne. Σου πάει σου λέω! :D
  • Catalyst
    - Βρε είμαι αθώος σας λέω...
    - Όχι! Ζαμέ! Είσαι φονιάς, πάει και τελείωσε.
    Αυτή θα μπορούσε να είναι με λίγα λόγια η πορεία του Catalyst σε αυτό το Παλέρμο. :P Η πλάκα είναι πως έλεγε αλήθεια και δεν τον πίστευαν μέχρι που βγήκε. Για να αποκαταστήσουμε τη φήμη του, του παραχωρούμε τον Misjudged Throne.
  • ~Melania~
    Είχε τόοοοση όρεξη να παίξει που τελικά αυτό στάθηκε η αιτία του καρφώματός της! Χαρακτηριστικό είναι πως μετά το κάρφωμα ήθελε να συνεχίσει να εξασκεί το επάγγελμά της, αλλά τη δυσαρεστήσαμε λέγοντάς της πως το παιχνίδι είχε λήξει για εκείνη. :redface: Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δικαιωθείς, Μελανία και να καθίσεις αναπαυτικά στον Excitement Throne που σου φύλαξε η ΣΕ.
  • Libertus
    Χάρη, συναντιόμαστε ξανά. Μετά τη χαρά να σε λέμε μπλουσταρφέρις, ήρθε το Χάρος. Συνώμη. :redface: To the point τώρα! Υπήρξε εξαιρετικός δημαγωγός. Τέτοια λατρεία έχω καιρό να δω σε Παλέρμο οπότε καταλαμβάνεις όλο δικό σου τον VIP’s Throne. Ελπίζω να σου αρέσει το πούπουλο χήνας στο μαξιλαράκι.
  • MAYROULIS
    Μας προβλημάτισες απείρως. Συνήθως έπαιρνες βραβείο για σπαμ και αυτή τη φορά μας εξέπληξες! Είχες ρόλο πολίτη κι όμως έπαιζες τόσο καλά!!! Μαυρούλη, με πολλή αγάπη και εκτίμηση σου δίνουμε τον “I have no idea what I’m doing” Throne.:lol:
  • Guest 278211
    Κάτι τα αποτελέσματα των πανελληνίων, κάτι τα δολοφόνια, ούτε σε ακούσαμε, καλή μου. Ήσυχα, ήσυχα μπορείς να πάρεις τη θέση σου στον Invisible Throne. :redface: Boo! Σε τρόμαξα; :shifty:
  • Πατρεύς
    Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του αυτή τη φορά, αλλά ήταν εκείνος που σε κάθε ποστ έκανε έκκληση να μην γράφουν τόσο πολλά. Για το λόγο αυτό ο Πετράν παίρνει τον Desperate Throne. :P
  • Ἔρις
    Η στάση σου στους πρώτους γύρους κατοχυρώνει σε σένα τον Aggresive Throne.
  • carpe_nochtem
    Ήσουν άτυχη βρε carpe. Απλώς αυτό. Στοχοποιήθηκες από το πουθενά και βγήκες έξω επίσης από εκεί που δεν το περίμενες! Ο Unlucky Throne είναι δικός σου με την ευχή να γίνει lucky στο επόμενο παιχνίδι σου.
  • blue_butterfly
    Ήταν άλλωστο μωλέ και το αποπαίρνανε οι κακοί μαφιόζοι. :mad: Ριρίκο, πήγαινε παιδί μου και κάτσε στον English patient’s Throne. Έχει όλα τα κομφόρ και ειδικό προσωπικό να σε παρακολουθεί και να σου κάνει τα χατήρια. :redface:
  • Last but not least...love_angel
    Ήρθε, είδε και έφυγε. :P Μια λιτή περιγραφή του ρόλου της Βικ. Για σένα φυλάξαμε τον Throneless Throne. :teasing:

Δε θα πω εδώ ευχαριστίες γιατί έχω να κάνω ένα ακόμη post σε αυτό το θέμα. Ένα τουλάχιστον γιατί υπάρχουν πράγματα που θέλω προσωπικά να ειπωθούν. Ατά. Κάηκα αλλά σας τα ετοίμασα να τα δείτε πρωί πρωί και να γελάσετε (ελπίζω). :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό το ποστ καταδεικνύει το πόσο παρτάκιας ήταν ο Αυτοκράτορας(που τα χει τα παραπανίσια κιλάκια του btw)... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.
Από Demlogic
Εγω το ελεγα οτι ειναι δολοφονος ο ΒΛΑΚΑΣ ο ALCHEMIST, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΑΤΕ! ο dimijimi τον καταλαβα στην αρχη , αλλα μετα μου εριξε λιγη σταχτη , και προς το τελος τον καταλαβα παλι αλλα ηταν αργα. ο tsara οπως ειπα ηταν πολιτης και δη με απλο ρολο, Carpe επεσα μεσα πως ηταν πολιτακι, γενικα αν με ακουγατε θα κερδιζατε, αλλα σας επεισαν οι δολοφονοι οτι ειμαι TROLL. ΤΟN KAKO ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΟΥΤΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ, ΑΠΛΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Πάντα γλυκό και ευγενικό το καλό μου. Α και χαζό επίσης :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Εpic δουλειά με τα βραβεία! Μπράβο και στα δύο σας. ^^ Εμείς οι ξενύχτηδες τα είδαμε και πιο νωρίς,χο. :redface:

Επίσης,μια σημείωση. Eπειδή δεν μπορεί να λείπει από την GOT ατμόσφαιρα,το τραγούδι της 2ης season της σειράς,που προσωπικά είναι πολύ αγαπημένο μου,καθώς πόσταρα ήδη και την εισαγωγή του ΟST στην αρχή,here:

[...] And now all your love will be exorcised
And we will find your sayings to be paradox
And it's an even sum
It's a melody
It's a battle cry
It's a symphony


Seven devils all around you
Seven devils in my house
See, they were there when I woke up this morning
And I'll be dead before the day is done [...]

Ακούστε το και όσοι δεν βλέπατε GOT,να αρχίσετε να βλέπετε! :P Καλημέρες!
Βτω,απορώ για τις αντιδράσεις που θα έχουν οι υπόλοιποι από τα βραβεία τους,θα έχει πολύ πλάκα. :redface:
Αναμένουμε για αύριο! xD


EDIT: Λολ για την απάντηση του Ντέμ. :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.

carpe_nochtem

Πολύ δραστήριο μέλος

Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Πάω να αράξω στο θρόνο μου.8) :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Demlogic ΠΑΡ'ΤΟΝ ΛΙΓΟ.:clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
ευχαριστώ, ευχαριστώ... μη με χειροκροτάτε! το ξέρω έπαιξα τέλεια :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top