Θα γράψω μόνο ένα μήνυμα, σύντομο, με ψήφο, γιατί είμαι πτώμα, και αύριο πτώμα θα είμαι και θα μπω από το κινητό για τις εξελίξεις.
Λοιπόν, είμαι ευχαριστημένος όπως και να'χει με το εξελίχθηκε η ψηφοφορία και πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή επιλογή με τα δεδομένα που είχαμε.Μακάρι η Μελανία να είχε ρωτήσει!Αλλά δεν ήταν ονλαιν και τότε με την Ηχώ και δεν πήραμε καμία άλλη πληροφορία.Τέλος πάντων.
Ριρίκα.Ομολογώ πως στις τελευταίες, ξέρω γω, 50 σελίδες δεν έχω ιδέα τι γράφει ο dimijim.Σποραδικά διαβάζω κανένα μήνυμά του που προλαβαίνω και συμπεριλαμβάνοντας και τη συμπεριφορά του στους αρχικούς γύρους, θεωρώ ότι είναι φρούτο.Φρούτο σημαίνει ότι δεν είναι ύποπτος, απλά ότι ψάχνεται.Ένα στυλ σαν τον Libertus, ο οποίος νταξ, ας πούμε είναι ο Σέρλοκ, και ο dimijim το μπατσόνι για τους καφέδες και τη τυρόπιτα

Επομένως, και επειδή έχουν μείνει ελάχιστοι γύροι νομίζω πως είναι κάκιστη επιλογή ο dimijim.Εσύ από την άλλη σε όλο το παιχνίδι ήσουν χαμένη και είχα διαβάσει και ένα ποστ του Libertus για τη γενικότερη συμπεριφορά σου στο παιχνίδι, που ήταν πολύ κατατοπιστικό.Παρόλα αυτά, νυστάζω τόσο πολύ που δε μπορώ να επεκταθώ.Επανέρχομαι το πρωί.Νύχτες.
Α, και για τη δολοφονία του Σπαρκ, ε πείτε μου ότι δε την περίμενε κάποιος πριν 10 γύρους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.