dimijim
Διάσημο μέλος
Ο σπαρκ δεν ήταν Δήμαρχος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Ερωτεύτηκα, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αφηρημάδα. Ή αυτό ή έπαθα Αλτσχάιμερ.
ΥΓ: Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο Δήμαρχος. Εσείς τα λέτε αυτά μόνοι σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Πριν ρωτήσετε... Ψήφισα Demlogic, για να δω, αν θα γίνει κάποια προσπάθεια, από αυτούς που έχω στην λίστα μου, να σωθεί ο Μαυρούλης, που θα μπορούσε να μας δείξει αρκετά και για την ταυτότητα του Μαυρούλη, αλλά και αυτών που θα πάνε να τον σώσουν... Περίμενα να κάνει και ο Χάρης αυτό που έκανε και παρόλο που δε λέει να βγει τώρα ο Dem είπα να μην αλλάξω κι εγώ πριν εξηγήσω...
Λοιπον. Γιατί πρέπει να φύγει ο Μαυρούλης σ' αυτον τον γύρο και γιατί τον ψήφισα στην παράταση δηλαδή... Ο Dem θα μείνει από απουσίες προφανώς. Αν βγει τώρα δεν θα μάθουμε τον ρόλο του. Αν όμως, γλιτώσει και την δολοφονία, που είναι και πιθανό, θα μάθουμε τον ρόλο του και θα μας βοηθήσει στην συνέχεια... Οπότε, σοβαρά ας βγει ο Μαυρούλης τώρα...
Edit: Ξέχασα κι εγώ τον σπαρκ... Τραγικό
Libertus
Συντονιστής
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ερωτεύτηκα, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια αφηρημάδα. Ή αυτό ή έπαθα Αλτσχάιμερ.
Σε καταλαβαίνω.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Επίσης, το βόδι ο Demlogic έφαγε μπαν, οπότε με τη βοήθεια του θεού θα..μείνει από απουσίες αύριο και θα τελειώνουμε.
Επανέρχομαι αργά το βράδυ με πολλαπλές παραθέσεις, αδιος.
MissKit
Επιφανές μέλος
Λίστα για Τετάρτη 04/07
- aegloswen
- Alchemist
- blue_butterfly
- Demlogic
- dimijim
- Libertus
- tsarachaf
Η χώρα των φαντασμάτων
- carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06
- Guest 278211 - Δολοφονία 27/06
- Πατρεύς - Ψηφοφορία 27/06
- Τάσος97 - Δολοφονία 28/06
- Johnnaousa - Ψηφοφορία 28/06
- Noisette - Δολοφονία 29/06
- Catalyst - Ψηφοφορία 29/06
- Elena Kr - Δολοφονία 02/07
- SparklingGrey - Δολοφονία 03/07
- MAYROULIS - Ψηφοφορία 03/07
- Eileen - Τυμβωρυχία - Κρυφός Μαφιόζος Γ
- Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ
- foreverfreak - Τυμβωρυχία - Αντίπαλος Μαφιόζος
- Himela -Τυμβωρυχία - Δικηγόρος
- jj! - Tυμβωρυχία - Πόρνη
- ~Melania~ - Δολοφονία 29/06 - ????
- love_angel - Απουσίες - Συγκάτοικος
aegloswen: #1
blue_butterfly: #1
Demlogic: #1
Eileen: #1, #2
Elena Kr: #1
love_angel: #1, #2, #3
MAYROULIS:#1
Noisette: #1
SparklingGrey: #1
Guest 278211: #1
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim
- Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
- Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από love_angel
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από ~Melania~
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος απο foreverfreak
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από MAYROULIS
- Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τασος97
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ~Melania~
- Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από Johnnaousa
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση προφυλάκισης από tsarachaf
- Ενεργοποίηση κάρτας:Τυμβωρυχία απο blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας:Ηχώ απο το Υπερπέραν απο Libertus
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος απο Alchemist
- Ενεργοποίηση κάρτας:Τυμβωρυχία απο SparklingGrey
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Να δω τι καταλάβατε τώρα που βγήκε ο Μαυρούλης.
Έτσι όπως έγινε, ποιον να βγάζαμε σήμερα;;
MissKit
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω.
Για μένα λέω. Είμαι ένας μικρός Νάρκισσος.
Libertus
Συντονιστής
Αυτό να μου πεις.Έτσι όπως έγινε, ποιον να βγάζαμε σήμερα;;
Καλό το πείραμά σας με τον Μαυρούλη, αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται και δολοφόνο δε βγάλατε.Επίσης, σκέψου το καλά, πριν ξαναδώσεις ασυλία στην aegloswen(για αυτοκράτορας μου φαίνεσαι).Πρέπει να ξυπνήσετε τώρα και όχι αύριο που ενδεχομένως να έχετε βγάλει τη Ριρίκα και να παίζουμε ακόμη.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αυτό να μου πεις.
Καλό το πείραμά σας με τον Μαυρούλη, αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται και δολοφόνο δε βγάλατε.Επίσης, σκέψου το καλά, πριν ξαναδώσεις ασυλία στην aegloswen(για αυτοκράτορας μου φαίνεσαι).Πρέπει να ξυπνήσετε τώρα και όχι αύριο που ενδεχομένως να έχετε βγάλει τη Ριρίκα και να παίζουμε ακόμη.
Αύριο λογικά θα έχουμε 3 αποχωρήσεις... Αν έχεις άδικο για την aegloswen?? Που μόνο εσύ κατηγορείς βασικά... Τι γίνεται;; Σα να χάνουμε λίγο...
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Για μένα λέω. Είμαι ένας μικρός Νάρκισσος.
Ααααα, τότε δε σε καταλαβαίνω.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Εγώ σας είπα ποιους θεωρώ ύποπτους αν και δε θεωρώ αθώα ούτε την Έλενα. Απλά για τους 2 που είπα είμαι πιο σίγουρη.
Εσύ λες Δημήτρη και Άλχεμιστ... Αν το δεις γενικά, οι μόνοι που δεν κατηγορούνται είμαστε εγώ κι ο Χάρης
Πού να στηριχτεί ποιος σ' αυτό το παιχνίδι τελικά;;
Libertus
Συντονιστής
Ακριβώς, αύριο μένουν τέσσερα άτομα.Άρα έχουμε μόνο δύο γύρους ακόμη.Αύριο λογικά θα έχουμε 3 αποχωρήσεις... Αν έχεις άδικο για την aegloswen?? Που μόνο εσύ κατηγορείς βασικά... Τι γίνεται;; Σα να χάνουμε λίγο...
Ο Alchemist και ο Dem τρώγονται μεταξύ τους γενικά και δε νομίζω να έχουν κακό ρόλο τελικά.Ο δεύτερος ούτως ή άλλως θα αποχωρήσει.Για τους υπόλοιπους σου είπα τη γνώμη μου.Η μόνη που δεν κολλάει σε όλο αυτό είναι η Έλενα και ειλικρινά απορώ και εγώ που είμαι ο μόνος που την κατηγορεί.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ.Α και κάτι άλλο πριν κλείσω, έχετε φαγωθεί ότι εγώ δε συμμετέχω, ενώ έχω 100 ποστ ενώ για την Έλενα που έχει γύρω στα 30 δε λέτε τίποτα... Οκ... Μην ξανακούσω από το Δημήτρη ότι δε συμμετέχω, στο λόγο μου.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ.
Τι λες? Δε μου διαβάζει τη γραμματοσειρά σου το κινητό.
dimijim
Διάσημο μέλος
Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ.Τι λες? Δε μου διαβάζει τη γραμματοσειρά σου το κινητό.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλ' εν τω ευ το πολύ.
Πες μας τώρα ότι έχω πει μονάχα μπούρδες στα ποστ μου. Είδαμε και τα δικά σου μαργαριτάρια.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, dimijim για αύριο.
Αντίο σας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.