03-07-12

17:03
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εδώ και μέρες θέλω να το πω αυτό και δεν μπορώ να περιμένω άλλο να τελειώσει το παιχνίδι: περιμέναμε πώς και πώς να αρχίσει το παιχνίδι, είχαμε τόση διάθεση, κι έχουμε παίκτες που α) δε συμμετείχαν σχεδόν καθόλου παρ' όλο που πήραν πμ από τη ΣΕ μια μέρα πριν αρχίσει το παιχνίδι και δήλωσαν οτι θα παίξουν, β) παίκτες που τρολάρουν και βαριούνται να διαβάσουν τα ποστ (λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα να τρολάρουν αν θέλουν και λες και τους έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να παίξουν) και γ) παίκτες που παρ'όλο που είχαν καλό ρόλο .... βαρέθηκαν και δεν ασχολήθηκαν. Είμαι πραγματικά θυμωμένη με αυτά τα άτομα, δε ζητούσα να περνάνε τη ζωή τους στο παλέρμο, αλλά οι παίκτες των τριών παραπάνω κατηγοριών είναι αδικαιολόγητοι για μένα. Προσωπικά θα σκεφτώ πάρα πολύ να ασχοληθώ ξανά με το παλέρμο, είτε σαν παίκτρια είτε σαν ΣΕ. Θα μου πείτε χεστήκατε, αλλά εγώ ήθελα να το πω και θεωρώ οτι εκφράζω αρκετούς από δω μέσα. Μόνο και μόνο από σεβασμό στην Άννα και το Γιώργο που ξοδεύουν τόσες ώρες εδώ μέσα θα έπρεπε ή να μη δηλώσετε συμμετοχή ή να σέβεστε αυτούς που θέλουν να παίξουν. Αυτά, συνεχίστε. Αν το ποστ σβηστεί, το κάνω copy paste και το ξαναποστάρω με το πέρας το παιχνιδιού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.