Ανακοίνωση
Φωνές ακουγόντουσαν στην πόλη του Παλέρμο.Δευτέρα βλέπετε και επέστρεψαν όλοι στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους...
Όλοι,εκτός απο μία...την
Elena Kr.Την βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος έξω απο το σπίτι της,της είχαν στήσει ενέδρα οι μαφιόζοι καθώς ετοιμαζόταν να μπεί μέσα...
Δίπλα της..ένα σημείωμα:"You are next!!!"
Και μετα απο αυτο εγινα Κασπερ...Ο θανατος μου φριχτος...και αναμενομενος, για εμενα τουλαχιστον.Ο λογος θα αποκαλυφθει στο τελος του παιχνιδιου....
Τωρα τελευταια η ελενα , εγω δηλ

, δεν ηταν ενοργος πολιτης λογω υποχρεωσεων.Φροντιζα να σας ενημερωνω συνα για το προγραμμα μου
Αυτο τον καιρο ειχα το χρονο και την ευκαιρια να αναθεωρισω καποια πραγματα.
Ψιφησα τον Catalyst ο οποιος για εμενα επαιζε αρκετα περιεργα.Μετα απο οσα εγιναν θεωρω οτι ειναι αθωος.
Ο Χαρης κατηγορει: τσαφ τσουφ που για εμενα ειναι αθωος , τον catalyst ο οποιος μπορει να αποδειχτηεκε αθωος ωστοσο ολοι ειχαμε βασιμες υποψιες για να τον ψηφισουμε , τον Γιαννη ο οποιος ειναι 99,99999999% δολοφονακι και τωρα τη Ριρικα γοα την οποια θα κιλησω αργοτερα/
Ο Χαρης για εμενα δεν ειναι μαφιοζος αλλα ο soupermaaaaan

Οι κατηγοριες του ειναι βασιμες , εχει πεσει αρκετες φορες εξω.Δε θεωρω ομως οτι το κανει αυτο για να στρεψει αλλου τα βλεματα.
Αντιθετα ο Γιαννης που εχει καρφωθει τοοοσο πολυ θεωρει την Ελενα συγκατοικο.Λυπαμαι Γιαννη αλλα μετα απο ολη τη σταση της η Ελενα μου κανει για δολοφονος.Παιζει ουδετερα , συμφωνει με την αθωοτητα οσων κανουν μπαμ οτι ειναι αθωοι και προσπαθει να καλυψει ( η λεει τελος παντων οτι δεν ειναι σιγουρη) για ατομα τα οποια θεωρω εγω δολοφονους.
Θελω να κανω μια μικρη λιστα με τους επιζωντες
αθωοι για εμενα ειναι:
spark
mayroulis (ενα τρολ το οποιο αυτες τις μερες ξυπνησε και αρχισε να κανει σοβαρα σχολια

ωστοσο παραμενει για εμενα αθωος)
Χαρης, για εμενα πολιτης με ιδιωτητα
dimijim
demlogic ενα τρολ με ο,τι να ναι σχολια
μαφιοζοι
Ελενα
Ζωη (χαλαρη,ουδετερη σταση δε κατηγορει ουσιαστικα κανενα...το τελειο προφιλ για μια μαφιοζα)
για τον Αλχ και τη Ριρικα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη...ειδικα η Ριρικα εχει τοσο παραξενη σταση
Νομιζω οτι καταλαβατε που θα παει η ψηφος μου , στην
aegloswen στην κοπελα με το ονομα γλωσσοδετης
Edit οσο για εσενα Γιαννη ειμαι κατα 90% σιγουρη οτι θα ψηφισεις τον Μαυρουλη...για εμενα ειναι κριμα να φυγει ενας αθωος