Λοιπόν, δεν θα πω πολλά αφού με έχετε τόσο σίγουρο δολοφόνο αφού το λέει και ο Χαρούλης.
Την πρώτη του μεγάλη αποτυχία την είδατε με τον Φρικ, περιμένετε άλλες 3

Νομίζω πως βλέποντας το παιχνιδι απ εξω..είναι ξεκάθαρο το σχέδιο του Χάρη. Μπήκε μέσα ηρωρικά με ένα καλοστημένο σχέδιο και σας έχει πάρει πάνω του οδηγώντας σας στο να βγάλετε όλους τους πολίτες. Δείτε και για τον Βάιο και θα καταλάβετε!
Όπως αποδείχθηκε η Μάρω ήταν η δολοφόνος και έχει βγεί ήδη 1 από τους 5 σίγουρα.
Παίχτες όπως ο Μαυρούλης είναι πραγματικά εκτός παιχνιδιού, οπότε ή απλά μπλοφάρουν ή κάνουν πραγματικά κακό στους πολίτες.
Συμφωνώ πως ανάμεσα σε Ντεμ και Αλχεμιστ υπάρχει σίγουρα ένας δολοφόνος, ο οποίος μέσω της ιδιαίτερης σχέσης του με τον άλλον προσπαθεί να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Η Έλενα όπως αποδεικνύεται με το θέμα με την Βεατρίκη είναι πολίτης, οπότε πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στους τελευταίους γύρους. Η Ριρίκα και η Ζωή απέχουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό από το παιχνίδι, οπότε ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάτι συγκεκριμένο. Σε όποιον δεν φαίνεται ύποπτο το όλο σχέδιο του Χάρη, πραγματικά νομίζω πως θα καρφωθεί. Ελάτε τώρα? υπάρχει κάποιος που δεν έχει καταλάβει τον ρόλο του Ακριβού? αν είναι δυνατόν ρε παιδιά...άλλο ένα λάθος του Χάρη...μήπως κάτι δεν πάει καλά ρε παιδιά?
Σας παρακαλώ διαβάστε το ποστ μου και μην αρχίσετε κατεύθειαν..α δες τι λέει ο δολοφόνος κ.λ.π...αν βρίσκετε κάτι που δεν στέκει εδώ θα είμαι να το συζητήσουμε.
Εντάξει, Δημήτρη όταν είδα το πόστ σου για την Μελανία..απλά είχα ένα μεγάλο χαμόγελο δικαίωσης..πως ξέφυγες ακόμα δεν καταλαβαίνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.