Καλησπέρα σας!
Τι κάνετε;
Πρέπει να απαντήσω και εγώ σε κάποια πράγματα που έχουν σχολιαστεί.
- Έχει ειπωθεί το ενδεχόμενο ο Βάιος να γνωρίζει κάτι για εμένα και για αυτό να με ψηφίζει.
Το ενδεχόμενο αυτό δεν ισχύει αφού ο ίδιος έχει πει ότι δεν γνωρίζει κάτι για εμένα και δεν με ψηφίζει για κανένα άλλο λόγο παρά το ότι του φαίνομαι "ύποπτη". Γιατί και πώς δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω, αφού καλά καλά να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει!
- Από την άλλη εγώ έχω αναφέρει ότι με προβληματίζει ιδιαίτερα η στάση του. Το είπα ξανά είναι υπερβολικά προσεκτικός και βλέπω ότι φοβάται να "εκτεθεί". Προστατεύει τον εαυτό του ψηφίζοντας εκτός των κυμάτων και δεν έχει πάρει έμπρακτα θέση σε κάποια πολύ σημαντικά δεδομένα.
- Ακόμη: ΕΠΡΕΠΕ να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε περισσότερο την Μελανία - που για εμένα είναι η ντεντέκτιβ. Μπορούσε να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο.
- Θεωρώ πολύ βολική την ερμηνεία που έδωσε ο Ακριβός σε κάποιες τελευταίες της δημοσιεύσεις σχετικά με το άτομό της - θέλω όμως να της ξαναδιαβάσω, that is sure.
- Noisette and Foreverfreak: νότ ρίλλυ σουρ χίαρ.
Από την μία έχουμε την Μάρω η οποία λόγω εξεταστικής δεν έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι αλλά και τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και η πόρωσή του φάνηκε εξαιρετικά καθαρά στο σημείο με την Έρις.
Το γεγονός ότι ο Foreverfreak προσπάθησε επανειλημμένα να δώσει υποψίες σε άτομα που δεν μετείχαν πολύ παραλείποντας ευνοϊκά κάποιους, εμένα μου φαίνεται περίεργο. Ο ίδιος προφανώς και συμμετείχε, οπότε έφευγε κάποια από την προσοχή που είχε πάνω του.
- Alchemist:
Δεν βγάζω άκρη με αυτό το παιδί, πραγματικά. Προσπαθώ να διαβάσω τις δημοσιεύσεις του και δεν καταλαβαίνω την συλλογιστική του!

Πλιζ, άρχισε να γράφεις με μία στοιχειώδη συνοχή ή δίνε περισσότερη βάση στο παιχνίδι!
- aegloswen:
Το πόσο ασχολείται ουσιαστικά δεν είμαι καθόλου σίγουρη γιατί υπάρχουν πολλάααα κενά στα post που δίνει. Μεγάλο παράδειγμα: ενώ είχε αποδειχθεί μαθηματικά πλέον ότι ο SparklingGrey είναι ο δήμαρχος η συγκεκριμένη έπλεκε θεωρίες συνωμοσίας! Why? No clue!
Κρατάω το ότι το πρώτο λογικό για εμένα ποστ έγινε σήμερα!
- MAYROULIS:
Πέέέέέέρα βρέχει!
Στο δηλώνω να το ξέρεις!
Αν δεν αρχίσεις να απαντάς σοβαρά σε αυτά που σου λένε και αν δεν αφήσεις κατά μέρους, γατιά, σκυλιά και πράσινα άλογα, αύριο έχεις μετά τιμής την ψήφο μου! Και η ανοχή έχει τα όριά της. Ή μας δουλεύεις και είσαι μαφιόζος ή είσαι πρόβατο και μας μπερδεύεις περισσότερο!
- blue_butterfly:
Με ενόχλησε που ο dimijim έπεσε τόσο "άσχημα" και πιάστηκε από την αρρώστια της Ριρίκας.
Από την άλλη, η ίδια δήλωνε πολύ άσχημα, έλεγε ότι δεν ήταν σίγουρη ότι παρακολουθούσε καλά το παιχνίδι κτλ.
Γιατί όμως με ψήφισε, δεν το κατάλαβα. Όταν είναι σε θέση θα ήθελα να μου το εξηγήσει.
Εκτός και αν επειδή είχα λίγες ψήφους το έκανε για να μην πάρει απουσία....
Η ψήφος μου λοιπόν για σήμερα θα πάει στον
Catalyst.
Θα επιστρέψω και με άλλη δημοσίευση.