Σύμφωνα με το πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα και επειδή σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού,
είναι αναγκαίο να ανοίγουμε όλοι τα χαρτιά μας..
[Σε αντίθεση με αυτό που πολλοί πιστεύουν,ότι πρέπει από το 1ο τρίωρο να κάνεις 25 πόστ και εξ'αιτίας των κινήσεων τους,
σφαχτήκαμε όλοι μεταξύ μας..

]
Alchemist: Γιατί τον ψηφίζει συνεχώς ο Dem;;; Γιατί τέτοια επιμονή;
Μπορεί να είναι μαφιόζος,αλλά θα πώ και παραπάνω στη συνέχεια,γιατί δεν έχω παρακολουθήσει σχεδόν καθόλου τα πόστ του.
blue_butterfly: Δεν μου φαίνεται εντελώς αθώα,προσωπικά. Αυτά που είπε για τον Τάσο έχουν μια βάση,αν και ήταν κάτι εντελώς προσωπικό το θέμα του πως συμπεριφέρεται κάποιος,αλλά δεν κρύβω ότι περιόρισε στα μάτια μου το σενάριο Τάσος-Xάρης=δολοφόνοι. Και ότι όλο αυτό που παίχτηκε ήταν οργανωμένη τακτική.
Catalyst: Για μένα ήταν σχετικά αθώος,αν και το τελευταίο του πόστ που υποστήριξε σχεδόν τα ίδια πράγματα με μένα,
πιο πολύ παγίδα μου φάνηκε,τέσπα. Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω το γεγονός ότι
ψηφίστηκε από την Μελανία,που ήταν κατά 95% ντεντέκτιβ ή πληροφοοριοδότης,θα ήταν λες και εθελοτυφλώ! Η ψήφος μου και εμένα θα πάει στον
Catalyst.
Demlogic: Στον κόσμου του. Αλλά ψηφίζει συνέχεια τον Αλχέμιστ. Μήπως ξέρει κάτι;;; Θα δούμε αν ξαναμπεί και κάνει πόστ. Mακάρι να βοηθήσει περισσότερο,though.
dimijim: Στην αρχή με αποπροσανατόλιζε,τώρα όσα λέει έχουν λογική και τείνω να πιστέψω ότι και αυτός μπορεί να είναι εντελώς αθώος.
ElenaKr: Σύμφωνα με το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα θα δούμε.. Όπως ανέφερα εξ'αρχής ο τρόπος παιξίματος της μου φαίνεται αρκετά "έμπειρος",ενώ στην αρχή είχε κινήσει υποψίες,μετά λόγω μεγάλης απουσίας,ξαφνικά αθωώθηκε! Μήπως έχουμε μια τέλεια μαφίόζα εδώ;;;;
Eileen Εεε. Δεν έχω ιδέα όμως;

Στην αρχή μπήκε με πολύ καλή και μελετημένη τακτική,μετά λίγο το άφησε.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ενοχή,αλλά δεν έχω αρκετά στοιχεία.
Επίσης την κατηγόρησε η Μελανία;
Αν και η Μελανία νομίζω μέσα στους παίκτες που κατηγόρησε λογικά θα έβαλε και κάποιους αθώους,
για να μην καρφωθεί εντελώς τελείως.
foreverfreak: Το σενάριο του αντίπαλου μαφιόζου,εδώ;
Kαι αν ήταν δολοφόνος και μας κορόιδευε; Και αν η νουαζέτ ήταν η αντίπαλη και αυτός δολοφόνος που αστόχησε ;
Bέβαια,το γεγονός ότι την κατηγορούσε -αν και όχι πολύ ανοιχτά,δεν την έχει ψηφίσει- ίσως να μας γυρνά ξανά στις αρχικές σκέψεις περί αθωότητάς του,και ενοχής της νουαζέτ.
Libertus: H αλήθεα είναι ότι σήμερα περίμενα να φύγει,όπως και αυτός έλεγε. Έτσι θα "επιβεβαιόνωνταν" όσα έλεγε περί μαφιόζων και ότι ξέρει πολλά. Συνεχίζει και παραμένει μέσα,αλλά έχει εκτεθεί πάρα πολύ για δολοφόνος. Ωστόσο κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι μαφιόζος ή αθώος.
love_angel: Πολίτης που δεν ενφιαφέρεται για το game,σχεδόν ξεκάθαρο πλέον.
Εντάξει ας μην γελιόμαστε,σήμερα θα φάει και άλλη απουσία. Κανένας δολοφόνος δεν αφήνει να γίνει αυτό.
Μόνο αν γυρίσει ξαφνικά και ψηφίσει σήμερα,θα αλλάξω γνώμη.
MAYROULIS: Nαι δεν ξέρω. Τι να πώ. Υπάρχει περίπτωση να έχει ρόλο,αλλά μπορεί και όχι. Ο τροπός που παίζει είναι από μόνος του ο αποπροσανατολισμός ο ίδιος. Τώρα ξαφνικά σοβάρεψε και κάνει παραθέσεις σαν σωστός παίκτης Παλέρμο,τρολολολο.
Αν είναι δολοφόνος πραγματικά θα μας ταιριάζει πολύ η έκφραση "you've been trolled". =P
SparklingGrey: Όλα τα φώτα απομακρύνθηκαν από πάνω του,εντελώς ξαφνικά ενώ στην αρχή την είχε γλυτώσει για δύο συνεχώμενες μέρες από ψηφοφορία. Τώρα πια η συμμετοχή του είναι ελάχιστη,σε αντίθεση με την αρχή. Ωστόσο υπάρχει ισχυρό επιχείρημα ότι είναι δήμαρχος,οπότε λογικά και αθώος.
tsarachaf: Για μένα είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αθώος και ο ίσως και ο ίδιος ο αυτοκράτορας που έδωσε την κατάλληλη στιγμή ασυλία στον ευατό του,ακριβώς την ώρα που πήρε κάποιες ψήφους και που το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο κρίσιμο. Υπάρχει και η περίπτωση της λάθος εκτίμησης από άλλον παίκτη,though.
Οmg,αυτά ,δεν έχω να πώ κάτι άλλο,με έπιασε πονοκέφαλος...
Δεν ξέρω αν θα είμαι μέσα ολόκληρη την υπόλοιπη μέρα,ήταν αναγκαίο το πόστ αυτή τη στιγμή που ξεκαθαρίζει το τοπίο.