Εγω θα υποστηριξω πως εσυ εισαι ο ΔΑ και κοψτε μου το κεφαλι.
Πώς είναι δυνατόν να απαντήσω όταν δε το αιτιολογείς?Να ξεκινήσω τα "εγώ είμαι αθώος!"?
Θα στο κόψουν οι άλλοι το κεφάλι αν συνεχίσεις να γράφεις ανυπόστατες δηλώσεις, εγώ προς το παρόν, πέραν της αοριστολογίας που επιδεικνύεις, δεν έχω τίποτα άλλο εναντίον σου.
Στα υπόλοιπα..
Δε μου προκαλεί εντύπωση η δολοφονία της Χιμέλα, γιατί μιλούσε πολύ.Το είδαμε όλοι, η κοπέλα έθιξε σχεδόν όλους τους παίχτες, με ερωτήσεις κτλ.Οπότε προφανώς θα πέτυχε κάποιον που...δεν έπρεπε!Η Guest 278211 πάλι, παίζει να μην έχει γράψει πάνω από 5 μηνύματα.Δεν ξέρω.
Από κει και πέρα, ο Demlogic έχει χαθεί, όπως και ο τσαφ τσουφ, ο Πατρέας και η ειντζελ.Τι παίζει με αυτά τα άτομα, αλήθεια?Νομίζω πως το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν, να πετάνε κάτι άσχετο, να ψηφίζουν, και τέλος!
Προς το παρόν, και επειδή νομίζω ότι ο καλύτερος διπλωμάτης στο παρόν Παλέρμο υπήρξε ο tsarachaf, και γι'αυτό θεωρώ ότι έχει κακό ρόλο.Οπότε ψηφίζω
tsarachaf.Στην ίδια μοίρα είναι και ο Πατρέας και η Έιντζελ, προφανέστατα.Από κει και πέρα, για τους άλλους, στο δίδυμο Σπαρκ και Νάουσα κάτι παίζει, αλλά το κακό είναι ότι και οι δυο τους αποσύρθηκαν από την...ουσία, μετά τη ψηφοφορία.