Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
[...]
Ναι μεν αλλα...
αλλά τιιι;;;;
Φαίνεται πως δεν έχεις διαβάσει τα ποστ μου. Μπήκες φουριόζος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ανησύχησες που σε κατηγόρησαν επειδή έλειπες; Αφού είχες ατράνταχτο άλλοθι, ακόμα και δολοφόνος να ήσουν, δεν διέπραξες εσύ τον χθεσινό φόνο. Μη φοβάσαι και κυρίως μη καρφώνεσαι, είσαι ασφαλής ακόμα...:whistle:
Διαβάζω κάθε ποστ που γράφεται εδώ μέσα. Ο καθένας έχει δική του κριτική σκέψη και κρίνει διαφορετικά. Έτσι κι εγώ. Και να διαπράξω φόνο πώς;
Αν με βρείτε αύριο το μεσημέρι κρεμασμένο από κάποιο δέντρο, εδώ, στο Παλέρμο, να είστε σίγουροι γι' αυτά που λέω.

:bye:
Ο Νάουσα κι εμένα μου κάνει για υποπτος. Αλλά ακόμη πιο υποπτος γινεσαι εσυ στα μάτια μου λέγοντας αυτό.
Εσυ ακομα στην κοσμαρα σου, ετσι?? Παιχτηκε καρτα απο τον JJ που αθωωνει τον Γιαννη. Πραγματικα με την παρτυ σου δε μπορω να βγαλω ακρη...
δεν μπορουμε να ειμαιστε σιγουροι πως ο τζει ειπε αληθεια.
Τις κοίταξα. Αυτό κάνω την τελευταία μία ώρα. Προσωπικά, δε θεωρώ τη Σύλβια ύποπτη. Περισσότερο εσένα και τη Ριρίκα, μολονότι η συνωμοσία που ανακάλυψε η Ριρίκα δεν είναι απίθανη. Σχεδιασμένη πολύ καλά, θα έλεγα.
Σπαρκ οσο συνεχιζεις να μιλας εμενα ακομη πιο υποπτος μου κανεις. ΔΗλαδή η Χιμελα δε φαίνεται καθολου υποπτη θες να μου πεις;;;;;
Μα κατηγορηθηκε για κοινοποιηση στοιχειων που πηρε απο τη ΣΕ. Αν τα στοιχεια ηταν αναληθη πιστευω πως θα μας το ελεγε η ΣΕ και δε θα τον εστελνε απλα στη χωρα των φαντασματων, γιατι μετα απο αυτη την καρτα (που τελικα δεν επρεπε να παιχτει δημοσιως, αλλα εγινε) υπαρχουν καποια ατομα που μεχρι το τελος του παιχνιδιου θα ειναι εντελως αθωα στα ματια μας.
ναι η ΣΕ θα ελεγε: Τζει ειπες αληθεια βγες εξω ή Τζει είπες ψεμματα μεινε στο παιχνδι. Με δουλευεις;
Αυτό που έχετε βγάλει όλοι σίγουρα για πληροφοριοδότη τον Χάρη,δεν το καταλαβαίνω!
Συγγνώμη αλλά πως είστε τόσο σίγουροι τι ήταν και τι όχι;;; Spark εσύ που το ξέρεις;;
Aν ήταν πληροφοριοδότης,γιατί να μπεί τόσο δυναμικά από τον πρώτο γύρο,χαζός ήταν;;;;
Εγώ ξέρω ότι όταν έχεις τέτοιο ρόλο,κοιτάς πρώτα από όλα να έχεις ΤΑΚΤΙΚΗ και να βοηθήσεις και όχι να μπαίνεις
,να λές ότι ξέρεις τους δολοφόνους και όποιον πάρει ο χάρος!
Ίσως να υπάρχει ο πληροφοριοδότης ακόμα μέσα στο παιχνίδι και δεν το βλέπουμε οι πολίτες;;;
Δε θα το ξαναπω πως η τακτικη των δολοφονων (και οσων αναμυγνειονται με αυτους) δε μενει στασιμη. Αλλάζει συνεχώς για να μας μπερδευουν.
ps. Είναι τραγικό το πως προσπαθούν κάποιοι, όπως φρικ και Χιμέλα να αθωώσουν τους εαυτούς τους... :/: Περίμενα περισσότερα απ' αυτούς :redface:
Δε θελω να συμφωνησω μαζι σου γιατι πιστευω οτι εισαι εκεινος ο δολοφονος που επελεξαν να κανεις τον πολιτη και να εναντιωνεσαι με αυτους.
Α και κάτι άλλο? Εσύ πριν λίγα ποστς θεωρούσες το Νάουσα αθώο, τώρα τι σε έπιασε και άλλαξες άποψη? Μύγα σε τσίμπησε ή προσπαθείς να ρίξεις υποψίες σε κάποιους για να ξεχαστούν υποψίες που έχουμε για άλλα άτομα?
περιμενω μια απαντηση κι εγω.
αν θα ζεις :worry: έχεις ανακαλύψει μάλλον πολλά και νομίζω πως οι δολοφόνοι θα θέλουν να σε βγάλουν από τη μέση, αν και νομίζω πως δε θα κάνανε κάτι τόσο ηλίθιο, θα αποκαλυφθούν:hmm:
δε θα μιλησω αλλο για την τακτικη των δολοφονων

οκ να αλλάξω την ψήφο μου σε χιμέλα;
εμας ρωτας;;;;;;;:confused::confused::confused::confused:


Τέλος πάντων.Θεωρώ, ίσως λίγο λογικές τις ψήφους στον φρικ όχι όμως και στη Χιμέλα.Αν υπάρχει ένα άτομο που να επιδίωξε σε όλο το παιχνίδι, και με περίσσιο πάθος να ανακαλύψει τον καθένα, είναι η Χιμέλα.Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν έχει γράψει κάτι μεμπτό, και γι'αυτό δε θα τη ψηφίσω
Εγω θα υποστηριξω πως εσυ εισαι ο ΔΑ και κοψτε μου το κεφαλι.
Κάτι τέτοια δεν έλεγαν και χτες για την Έρις???:worry: Είναι όντως πάρα πολύ ύποπτη η συμπεριφορά της αλλά τείνω να συμφωνήσω λίγο με τον Αλχεμιστ ότι μαφιόζα ξεμαφιόζα βοηθάει αρκετά στην εξέλιξη του παιχνιδιού....:/: Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για αυτήν πλέον...
Η Χιμελα; Απλα σεντονακια αλληλουποστηριξης και εναντιωσης +μπερδεματος κανει.

Θα ψηφίσω κάποιον που, αν και κάποια στιγμή τον εμπιστεύθηκα, με πείραξε το οτι χτες έλειπε όλη μέρα και μπήκε τη στιγμή της ψηφοφορίας για να σώσει κάποιον; να μπερδέψει κόσμο; Από την αρχή κατηγορούσε την έλενα Κρ που θεωρώ αθώα και την carpe που κι αυτή τελικά θύμα υπήρξε μάλλον.

Πατρεύς από μένα!
η ψηφος σου στον πατρευς για μενα ειναι δικαιολογημενη. Ακομα περιμενω μια μεγαλη απαντηση απο αυτον μιας και ο ιδιος το ειπε

Πιστεύω πως όσοι θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με την Έρις, δεν πρέπει να καταφύγετε στην ψήφο της Himela, γιατί βλέπω να επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος.
Το αναφέρω σε περίπτωση που δολοφονηθώ, ώστε να έχετε το νου σας.
Οι περισσότεροι ύποπτοι για μένα, από όσους έχουν μείνει στο παιχνίδι ως ενεργοί παίκτες, κρύβονται στους παρακάτω:
  • Demlogic
  • ElenaKr
  • Eileen
  • Johnnaousa
  • MAYROULIS
  • Πατρεύς
  • spy-aκ
  • Τάσος97
Ειδικά Eileen, Πατρεύς.

Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι οι περισσότεροι πολίτες σφάζονται μεταξύ τους μέχρι στιγμής.:/: Από την αρχή διαισθάνθηκα ένα τέτοιο κλίμα, γι' αυτό προτίμησα να σχηματίσω εντελώς δική μου άποψη και με βάση αυτήν να αντιπαρατεθώ με τους συμπαίκτες.
Εσυ τωρα αρχισες να παιρνεις μπρος....
*Ανακοίνωση*

Σήμερα έχουμε δύο θύματα. Himela & Guest 278211. (αλφαβητικά) Κορίτσια, δεν ξαναμιλάτε και μεταφέρεστε στη χώρα των φαντασμάτων.
πώς έγινε αυτο;;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ο Νάουσα κι εμένα μου κάνει για υποπτος. Αλλά ακόμη πιο υποπτος γινεσαι εσυ στα μάτια μου λέγοντας αυτό.

(για ναουσσαίο)Κι εμένα το ίδιο αλλά πως εξηγείς την κάρτα της Ριρίκας? Δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα για την ώρα και κάνει σε όλους για καλό ρόλο αλλά επανέφερε τον ναουσσαίο.....

Όσον αφορά τον σπαρκλ μου φαίνεται αρκετά διφορούμενος χαρακτήρας :hmm: ίσως να μην έχει ιδέα ίσως και να καθοδηγείτε. Με έχει μπερδέψει αρκετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Ριρίκα, «πριν από λίγο» = πρώτος γύρος, αφού ουσιαστικά χθες τα μεσάνυχτα άρχισα να παίζω. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο άτομο που να έχει διατηρήσει την ίδια άποψη για έναν παίκτη από την αρχή του παιχνιδιού. Η γνώμη μου, προφανώς, άλλαξε, όταν διάβασα τα 200+ ποστς που κάνατε, ενώ έλειπα. Δεν έχω εμπειρία στο παιχνίδι, αλλά η συμπεριφορά του Γιάννη μου φαίνεται ύποπτη. Δε λέω ότι η Χιμέλα δε μου κίνησε καθόλου τις υποψίες. Απλώς η συμπεριφορά της μου θυμίζει αυτής της Έριδος, που μανιωδώς προσπαθούσε να ανακαλύψει τους δολοφόνους (οκ, όχι μανιωδώς, αλλά τέλος πάντων). Και η Έρις ήταν πολίτης.
Και εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είδα δύο σου ποστ με διαφορά 2 ωρών και μιας σελίδας με τελείως διαφοτικές απόψεις; Ε Σπαρκ;:whistle:

Ορίστε και τα ποστ.;) Το ένα 12 παρά και το άλλο 2 παρά.
Κι εγώ περιμένω τη μεσημεριανή δολοφονία. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Libertus δε δολοφονήθηκε, επειδή βρισκόταν κοντά στην αποκάλυψη των δολοφόνων. Ας θυμηθούμε: οι δύο βασικοί του ύποπτοι ήταν ο Γιάννης και ο Catalyst. Επομένως, μετά τη δολοφονία του περίμεναν τα βλέμματα να πέσουν σε αυτούς τους δύο ή στον εκ των δύο (τελικά έπεσαν στο Γιάννη). Για την ψηφοφορία δε μπορώ να σχολιάσω και δε νομίζω να βρω χρόνο αύριο, για να διαβάσω 30 σελίδες. Άλλωστε, μέχρι το μεσημέρι θα έχετε γράψει άλλες τόσες. :worry:
Προς το παρόν, η χρήση της κάρτας από τη Ριρίκα την παρουσιάζει στα μάτια μου ως αθώο, αφού έτσι βλέπω και το Γιάννη.
Η Έλενα Κρ είναι ένα πρόσωπο που μου κινεί τις υποψίες για δύο λόγους:
1. Είπε ότι είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να παίξει κάπως σοβαρά. Γιατί; Μήπως της είπαν έτσι οι συνεργοί της, έτσι ώστε να μην έχουν έναν ανενεργό δολοφόνο;
2. Ο ΔΑ μηδένισε τις ψήφους της. Ο ΔΑ νικά, όταν νικούν οι μαφιόζοι.

ElenaKr από μένα και βλέπουμε...

ΛΟΙΠΟΝ
Η αναθεώρηση στην οποία αναφέρθηκα προηγουμένως γίνεται τώρα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε Johnnaousa.
Η Ριρίκα, ως δολοφόνος, δεν ήθελε να χάσει το συνεργό της. Τον επανέφερε λοιπόν. Είτε ο Johnnausa είτε ο Catalyst είναι ο φανερός δολοφόνος Α, τον οποίο γνώριζε ο πληροφοριοδότης (aka Libertus). Δολοφόνησαν τον τελευταίο, πιστεύοντας ότι εμείς δε θα μπορούσαμε να πιστέψουμε την γκάφα που έκαναν, καθώς καρφώθηκαν. Ή απλώς έκαναν τη γκάφα. :P Πιθανότατα, είναι μπλεγμένος και ο Alchemist, όμως δεν είμαι σίγουρος. Η ψήφος μου πάει στο Γιάννη, όπως θα πήγαινε στη Ριρίκα ή στο Βάιο.
Αν με βρείτε αύριο το μεσημέρι κρεμασμένο από κάποιο δέντρο, εδώ, στο Παλέρμο, να είστε σίγουροι γι' αυτά που λέω.

:bye:





Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι οτι η Ριρίκα είναι η πιο έξυπνη από όλους τους εκεί μέσα ώστε να το σκεφτεί μόνη της αυτό το σατανικό σχέδιο. Εγώ κλείνω προς το οτι η blue είναι ο ΔΑ. Μόνο και μόνο οτι μου έδωσε στο πιάτο το γιατί ο ΔΑ έσωσε την Έριδα, όλο το σχέδιο δηλαδή που με βγάζει ένοχη, με κάνει πιο σίγουρη.



Επίσης η blue από χτες προσπαθεί να ανακατέψει τα πράγματα, να μπερδέψει. Και μιλάει με τέτοια σιγουριά για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Μπορεί να είναι πολύ τολμηρή η διαπίστωσή μου, αλλά θεωρώ είτε οτι η μπλου είναι ο ΔΑ είτε οτι εκείνη ενορχήστρωσε το έργο του ΔΑ (κάτι που φαίνεται απίθανο αφού οι μαφιόζοι δεν μπορούν να έχουν επικοινωνία με τον ΔΑ οπότε πάμε στην πρώτη εκδοχή και μόνο). Ξέρω οτι θα πέσει να με φάει τώρα αλλά δε με νοιάζει, προσπαθώ να βρω την αλήθεια και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό.:/:
Λες να είμαι ΔΑ και να προσπαθώ να αθωώσω ανθρώπους που θεωρώ ενόχους δηλαδή με το σκεπτικό ότι είμαι ΔΑ καλούς; Δε στέκει αυτό που λες.

(για ναουσσαίο)Κι εμένα το ίδιο αλλά πως εξηγείς την κάρτα της Ριρίκας? Δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα για την ώρα και κάνει σε όλους για καλό ρόλο αλλά επανέφερε τον ναουσσαίο.....

Έχω εξηγήσει γιατί θεωρώ το Νάουσα αθώο και τον γύρισα, τώρα αν εσείς δεν καταλαβαίνετε είναι δικό σας θέμα, σκεφτείτε ποιοί είναι εναντίον του, ποιοί τον κατηγόρησαν και θα καταλάβετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
(για ναουσσαίο)Κι εμένα το ίδιο αλλά πως εξηγείς την κάρτα της Ριρίκας? Δεν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα για την ώρα και κάνει σε όλους για καλό ρόλο αλλά επανέφερε τον ναουσσαίο.....

Όσον αφορά τον σπαρκλ μου φαίνεται αρκετά διφορούμενος χαρακτήρας :hmm: ίσως να μην έχει ιδέα ίσως και να καθοδηγείτε. Με έχει μπερδέψει αρκετά.
Η Ριρίκα προφανώς κατάλαβε τι έγινε στην ψηφοφορία χθες και είδε τι ρόλο έχουν αυτοί που με κατηγόρησαν...Ελενα/Χιμελα/Φρικ/Δημητρης..φάνηκαν όλα με τις αλλαγές ψήφων στο τελευταίο 10 λεπτο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Αν ο τζον είναι δολοφόνος τότε για τη Ριρίκα:
- Είναι δολοφόνα, γνωρίζει ότι ο τζον είναι μαζί της και τον σώζει. Άλλωστε είπα και το σχέδιο με τον τζει. Τζει κερδίζει εμπιστοσύνη, παίζει το όνειρο λανθασμένα και μας λέει ότι ο τζον είναι μαφιόζος. Το ότι το παίζει λανθασμένα μας κάνει να πιστέψουμε πως δεν τον καθοδηγούν γιατί τότε δε θα έκανε λάθος. Αυτός όμως το κάνει βάσει σχεδίου. Αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού μας παρουσιάζει τον τζον ως αθώο. Και η ριρίκα με νεκροφάνεια, αφού ο τζον είναι αθώος τον επαναφέρει. Γιατί όμως να μην είναι τρεις δολοφόνοι και να έχουν στήσει έτσι ένα πολύ ωραίο σχέδιο που βαίνει καλώς μέχρι στιγμής;
- Είναι αθώα κι απλώς έκανε μια λάθος εκτίμηση (ναι, όσοι κάνουν λάθος εκτιμήσεις δεν είναι πάντα ένοχοι) και τον επανέφερε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Η Ριρίκα προφανώς κατάλαβε τι έγινε στην ψηφοφορία χθες και είδε τι ρόλο έχουν αυτοί που με κατηγόρησαν...Ελενα/Χιμελα/Φρικ/Δημητρης..φάνηκαν όλα με τις αλλαγές ψήφων στο τελευταίο 10 λεπτο...

Εγώ δεν πιστεύω ότι η Χιμελα ήταν δολοφόνος.... Ίσως να ήταν ΔΑ αλλά δολοφόνος αποκλείεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Catalyst

Επιφανές μέλος

Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
Μάγισσα ή αντίπαλος μαφιόζος.
Σενάριο 1: Η Σύλβια είναι δολοφόνος και πετυχαίνει τον αντίπαλο που είναι η spy. Άρα προσοχή στα λόγια της spy γιατί ξέρει έναν δολοφόνο.
Σενάριο 2: Η μάγισσα έχει πειστεί πως η Σύλβια είναι ένοχη και την σκοτώνει.
Σενάριο 3: Η μάγισσα κόντρα στο ρεύμα σκοτώνει την Guest 278211 γιατί κάτι είδε ή κάτι ήξερε και οι δολοφόνοι βγάζουν τη Σύλβια.
Μάγισσα
Η μάγισσα γνωρίζει ποιον προσπαθούν να σκοτώσουν οι μαφιόζοι. Στη διάρκεια της νύχτας λαμβάνει προσωπικό μήνυμα από τη ΣΕ με το όνομα του επόμενου θύματος των μαφιόζων.
Επιπλέον ιδιότητες: Μια φορά σε όλο το παιχνίδι έχει δικαίωμα σώσει το θύμα. Ακόμη, μπορεί να πραγματοποιήσει και μια δολοφονία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ισχύει η ίδια διαδικασία που ακολουθούν και οι μαφιόζοι.
Η Guest 278211 ψήφισε Demlogic, spark, forever, αλλά δεν βγάζω κάποιο συμπέρασμα από τόσο λίγα ποστ.
Μάγισσα, το βάρος ίσως πέφτει πάνω σου τώρα. Πρόσεξε πώς θα το χειριστείς.:P (ελπίζω να μην απευθύνομαι σε φάντασμα :cold:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι η Χιμελα ήταν δολοφόνος.... Ίσως να ήταν ΔΑ αλλά δολοφόνος αποκλείεται.
Πολλά ξέρεις εσύ.
Ξέρεις για τη Σύλβια σήμερα και χθες ήξερες για ακόμη έναν (δε θυμάμαι ποιον, θα δω τα ποστ σου αργότερα).
Για εμένα είσαι η ντέτεκτιβ που μαθαίνει μια ταυτότητα τη νύχτα.
Και έμαθες για τη Σύλβια σήμερα και γι αυτό η τόση σιγουριά σου για το ότι δεν είναι δολοφόνος.
Αρχίζω να σε εμπιστεύομαι γιατί απ όσο φαίνεται έχεις καλό ρόλο και θες να βοηθήσεις...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Εγώ δεν πιστεύω ότι η Χιμελα ήταν δολοφόνος.... Ίσως να ήταν ΔΑ αλλά δολοφόνος αποκλείεται.
Ωραία μετά την φανερή υποστήριξη της στους υπόλοιπους η οποία δεν σου φαίνετια περίεργη..για την δολοφονία της τι υποψιάζεσαι?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Μπορεί η Guest 278211 να ήταν μάγισσα;
Να έμαθε ότι θα πεθάνει και να σκότωσε τη Σύλβια;
Θα μπορούσε να είναι κι ανάποδα αλλά δεν το πιστεύω καθόλου.
Δηλαδή να ήταν μάγισσα η Σύλβια, να έμαθε ότι θα πεθάνει και να σκότωσε την Guest 278211;
Εκτός κι αν ήξερε κάτι με κάρτα δεν έχει άλλον λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.
Άρα Guest 278211 πιθανή μάγισσα ή απλά δολοφονούν οι μαφιόζοι και η μάγισσα μαζί;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
Μετά τις δολοφονίες...

Λίστα για Τετάρτη 27/06
  1. aegloswen
  2. Alchemist
  3. blue_butterfly->foreverfreak
  4. Catalyst
  5. Demlogic
  6. dimijim->Johnnaousa
  7. ElenaKr
  8. Eileen
  9. foreverfreak
  10. Himela->Πατρεύς
  11. Johnnaousa->Himela
  12. love_angel
  13. MAYROULIS->Himela
  14. ~Melania~
  15. Noisette
  16. Πατρεύς
  17. SparklingGrey->Johnnaousa
  18. Guest 278211->foreverfreak
  19. Τάσος97
  20. tsarachaf->Himela

Ψήφοι
3 Himela
2 foreverfreak
2 Johnnaousa
1 Πατρεύς
1 SparklingGrey



Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
Eileen: #1
love_angel: #1
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Μάγισσα, το βάρος ίσως πέφτει πάνω σου τώρα. Πρόσεξε πώς θα το χειριστείς.:P (ελπίζω να μην απευθύνομαι σε φάντασμα :cold:)
Τι βαρος εχει η μαγισσα;;; :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ωραία μετά την φανερή υποστήριξη της στους υπόλοιπους η οποία δεν σου φαίνετια περίεργη..για την δολοφονία της τι υποψιάζεσαι?

Η υποστήριξη της δεν αποκλείει να είναι συγκάτοικος πχ.
Για την δολοφονία της το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αυτήν επέλεξαν οι δολοφόνοι. Το περίμενα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Η υποστήριξη της δεν αποκλείει να είναι συγκάτοικος πχ.
Για την δολοφονία της το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αυτήν επέλεξαν οι δολοφόνοι. Το περίμενα.
Και η σπαι-ακ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
Αχα, αρκετα ενδιαφερουσα η σημερινη αποχωρηση!! Επειδη, απο μαθηματικης αποψης, οι πιθανοτητες να πετυχαν το αντιπαλο μαφιοζο ειναι λιγοτερες, προσωπικα πιτσυεω πως η μαγισσα πιστεψε πως η Himela ηταν ενοχη και την πεταξε εκτος παιχνιδιου.

Και τωρα μια παρακληση, σε οποιον εχει το θαρρος να το κανει: Η Himela ειναι ξεγραμμενη. Ολοι πιστευετε πως ειναι δολοφονος. Αν προσπαθησει καποιος να τη φερει πισω θα κατηγορηθει αμεσα. Γιατι δε ριχνετε μια τυμβωρυχια?? Η τωρα η ποτε κυριοι!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Η Guest 278211 ψήφισε Demlogic, spark, forever, αλλά δεν βγάζω κάποιο συμπέρασμα από τόσο λίγα ποστ.
Μάγισσα, το βάρος ίσως πέφτει πάνω σου τώρα. Πρόσεξε πώς θα το χειριστείς.:P (ελπίζω να μην απευθύνομαι σε φάντασμα :cold:)

Και δε σου φαίνεται καθόλου ύποπτος ο forever πιο πολύ αλλά και ο Spark;:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Και η σπαι-ακ?

Άμα ήξερα καλά τους κανόνες δεν θα σας ρώταγα τι θα μπορούσε να έχει γίνει :redface::redface: Αλλά όπως και να έχει για μένα η Χιμελα ήταν το θύμα. Γι'αυτό παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις θεωρίες σας γιατί εγώ δεν τα ξέρω καλά.:redface: Η θεωρία του φρικ ίσως να έχει κάποια βάση. ( ποστ #837)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Ρίξτε Τυμβωρυχία όποιος έχει να δούμε τι ήταν η Χίμελα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Αν είναι πολίτης πάντως το κρίμα στο λαιμό του παίκτη που θα παίξει την κάρτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top