27-06-12

13:21
αλλά τιιι;;;;[...]
Ναι μεν αλλα...
Διαβάζω κάθε ποστ που γράφεται εδώ μέσα. Ο καθένας έχει δική του κριτική σκέψη και κρίνει διαφορετικά. Έτσι κι εγώ. Και να διαπράξω φόνο πώς;Φαίνεται πως δεν έχεις διαβάσει τα ποστ μου. Μπήκες φουριόζος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ανησύχησες που σε κατηγόρησαν επειδή έλειπες; Αφού είχες ατράνταχτο άλλοθι, ακόμα και δολοφόνος να ήσουν, δεν διέπραξες εσύ τον χθεσινό φόνο. Μη φοβάσαι και κυρίως μη καρφώνεσαι, είσαι ασφαλής ακόμα...![]()
Ο Νάουσα κι εμένα μου κάνει για υποπτος. Αλλά ακόμη πιο υποπτος γινεσαι εσυ στα μάτια μου λέγοντας αυτό.Αν με βρείτε αύριο το μεσημέρι κρεμασμένο από κάποιο δέντρο, εδώ, στο Παλέρμο, να είστε σίγουροι γι' αυτά που λέω.
![]()
δεν μπορουμε να ειμαιστε σιγουροι πως ο τζει ειπε αληθεια.Εσυ ακομα στην κοσμαρα σου, ετσι?? Παιχτηκε καρτα απο τον JJ που αθωωνει τον Γιαννη. Πραγματικα με την παρτυ σου δε μπορω να βγαλω ακρη...
Σπαρκ οσο συνεχιζεις να μιλας εμενα ακομη πιο υποπτος μου κανεις. ΔΗλαδή η Χιμελα δε φαίνεται καθολου υποπτη θες να μου πεις;;;;;Τις κοίταξα. Αυτό κάνω την τελευταία μία ώρα. Προσωπικά, δε θεωρώ τη Σύλβια ύποπτη. Περισσότερο εσένα και τη Ριρίκα, μολονότι η συνωμοσία που ανακάλυψε η Ριρίκα δεν είναι απίθανη. Σχεδιασμένη πολύ καλά, θα έλεγα.
ναι η ΣΕ θα ελεγε: Τζει ειπες αληθεια βγες εξω ή Τζει είπες ψεμματα μεινε στο παιχνδι. Με δουλευεις;Μα κατηγορηθηκε για κοινοποιηση στοιχειων που πηρε απο τη ΣΕ. Αν τα στοιχεια ηταν αναληθη πιστευω πως θα μας το ελεγε η ΣΕ και δε θα τον εστελνε απλα στη χωρα των φαντασματων, γιατι μετα απο αυτη την καρτα (που τελικα δεν επρεπε να παιχτει δημοσιως, αλλα εγινε) υπαρχουν καποια ατομα που μεχρι το τελος του παιχνιδιου θα ειναι εντελως αθωα στα ματια μας.
Δε θα το ξαναπω πως η τακτικη των δολοφονων (και οσων αναμυγνειονται με αυτους) δε μενει στασιμη. Αλλάζει συνεχώς για να μας μπερδευουν.Αυτό που έχετε βγάλει όλοι σίγουρα για πληροφοριοδότη τον Χάρη,δεν το καταλαβαίνω!
Συγγνώμη αλλά πως είστε τόσο σίγουροι τι ήταν και τι όχι;;; Spark εσύ που το ξέρεις;;
Aν ήταν πληροφοριοδότης,γιατί να μπεί τόσο δυναμικά από τον πρώτο γύρο,χαζός ήταν;;;;
Εγώ ξέρω ότι όταν έχεις τέτοιο ρόλο,κοιτάς πρώτα από όλα να έχεις ΤΑΚΤΙΚΗ και να βοηθήσεις και όχι να μπαίνεις
,να λές ότι ξέρεις τους δολοφόνους και όποιον πάρει ο χάρος!
Ίσως να υπάρχει ο πληροφοριοδότης ακόμα μέσα στο παιχνίδι και δεν το βλέπουμε οι πολίτες;;;
Δε θελω να συμφωνησω μαζι σου γιατι πιστευω οτι εισαι εκεινος ο δολοφονος που επελεξαν να κανεις τον πολιτη και να εναντιωνεσαι με αυτους.ps. Είναι τραγικό το πως προσπαθούν κάποιοι, όπως φρικ και Χιμέλα να αθωώσουν τους εαυτούς τους...Περίμενα περισσότερα απ' αυτούς
![]()
περιμενω μια απαντηση κι εγω.Α και κάτι άλλο? Εσύ πριν λίγα ποστς θεωρούσες το Νάουσα αθώο, τώρα τι σε έπιασε και άλλαξες άποψη? Μύγα σε τσίμπησε ή προσπαθείς να ρίξεις υποψίες σε κάποιους για να ξεχαστούν υποψίες που έχουμε για άλλα άτομα?
δε θα μιλησω αλλο για την τακτικη των δολοφονωναν θα ζειςέχεις ανακαλύψει μάλλον πολλά και νομίζω πως οι δολοφόνοι θα θέλουν να σε βγάλουν από τη μέση, αν και νομίζω πως δε θα κάνανε κάτι τόσο ηλίθιο, θα αποκαλυφθούν
![]()
εμας ρωτας;;;;;;;οκ να αλλάξω την ψήφο μου σε χιμέλα;

Εγω θα υποστηριξω πως εσυ εισαι ο ΔΑ και κοψτε μου το κεφαλι.Τέλος πάντων.Θεωρώ, ίσως λίγο λογικές τις ψήφους στον φρικ όχι όμως και στη Χιμέλα.Αν υπάρχει ένα άτομο που να επιδίωξε σε όλο το παιχνίδι, και με περίσσιο πάθος να ανακαλύψει τον καθένα, είναι η Χιμέλα.Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν έχει γράψει κάτι μεμπτό, και γι'αυτό δε θα τη ψηφίσω
Η Χιμελα; Απλα σεντονακια αλληλουποστηριξης και εναντιωσης +μπερδεματος κανει.Κάτι τέτοια δεν έλεγαν και χτες για την Έρις???Είναι όντως πάρα πολύ ύποπτη η συμπεριφορά της αλλά τείνω να συμφωνήσω λίγο με τον Αλχεμιστ ότι μαφιόζα ξεμαφιόζα βοηθάει αρκετά στην εξέλιξη του παιχνιδιού....
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ για αυτήν πλέον...
η ψηφος σου στον πατρευς για μενα ειναι δικαιολογημενη. Ακομα περιμενω μια μεγαλη απαντηση απο αυτον μιας και ο ιδιος το ειπεΘα ψηφίσω κάποιον που, αν και κάποια στιγμή τον εμπιστεύθηκα, με πείραξε το οτι χτες έλειπε όλη μέρα και μπήκε τη στιγμή της ψηφοφορίας για να σώσει κάποιον; να μπερδέψει κόσμο; Από την αρχή κατηγορούσε την έλενα Κρ που θεωρώ αθώα και την carpe που κι αυτή τελικά θύμα υπήρξε μάλλον.
Πατρεύς από μένα!
Εσυ τωρα αρχισες να παιρνεις μπρος....Πιστεύω πως όσοι θέλετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα με την Έρις, δεν πρέπει να καταφύγετε στην ψήφο της Himela, γιατί βλέπω να επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος.
Το αναφέρω σε περίπτωση που δολοφονηθώ, ώστε να έχετε το νου σας.
Οι περισσότεροι ύποπτοι για μένα, από όσους έχουν μείνει στο παιχνίδι ως ενεργοί παίκτες, κρύβονται στους παρακάτω:
Ειδικά Eileen, Πατρεύς.
- Demlogic
- ElenaKr
- Eileen
- Johnnaousa
- MAYROULIS
- Πατρεύς
- spy-aκ
- Τάσος97
Μου δημιουργείται η εντύπωση ότι οι περισσότεροι πολίτες σφάζονται μεταξύ τους μέχρι στιγμής.Από την αρχή διαισθάνθηκα ένα τέτοιο κλίμα, γι' αυτό προτίμησα να σχηματίσω εντελώς δική μου άποψη και με βάση αυτήν να αντιπαρατεθώ με τους συμπαίκτες.
πώς έγινε αυτο;;;;*Ανακοίνωση*
Σήμερα έχουμε δύο θύματα. Himela & Guest 278211. (αλφαβητικά) Κορίτσια, δεν ξαναμιλάτε και μεταφέρεστε στη χώρα των φαντασμάτων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.