Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ἐσὺ dimijimm γιατί ἔσπευσες νὰ διπλασιάσῃς τὴν ψῆφο σου; Εἶχες μόλις δύο ψήφους καὶ δὲν ἤσουν οὔτε ὑποψήφιος γιὰ ψηφοφορία. Δὲ μᾶς τὰ λὲς καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σόρυ, αλλά χρησιμοποιήθηκαν τόσες κάρτες και μια ή δύο αιτιολογήθηκαν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα χιλιομπερδέψατε κι εμένα μαζί. Ελπίζω να μην έχω λάθος.

Λίστα για Τρίτη 26/06
  1. aegloswen -> jj!
  2. Alchemist -> jj!
  3. blue_butterfly->ElenaKr
  4. carpe_nochtem->dimijim
  5. Catalyst -> Eileen
  6. Demlogic->dimijim
  7. dimijim -> Ἔρις x2
  8. ElenaKr -> Ἔρις (ακυρώθηκε)
  9. Eileen
  10. Ἔρις -> ElenaKr
  11. foreverfreak -> Ἔρις (ακυρώθηκε)
  12. Himela -> Ἔρις x2 (ακυρώθηκαν)
  13. jj!->Alchemist
  14. Johnnaousa -> dimijim (ακυρώθηκε)
  15. Libertus -> tsarachaf
  16. love_angel
  17. MAYROULIS -> Ἔρις
  18. ~Melania~->tsarachaf
  19. Noisette->~Melania~
  20. Πατρεύς -> ElenaKr
  21. SparklingGrey -> Ἔρις
  22. Guest 278211 -> Demlogic
  23. Τάσος97 -> Himela
  24. tsarachaf -> dimijim (ακυρώθηκε)

Ψήφοι
4 Ἔρις
3 ElenaKr
2 dimijim
2 jj!
2 tsarachaf
1 Alchemist
1 Demlogic
1 Eileen
1 Himela
1 ~Melania~

Λοιπές ενέργειες παικτών

Έχετε 5' (20:05-20:10) για τυχόν αλλαγές στις ψήφους σας. Η δυνατότητα ισχύει για όσους έχουν ήδη ψηφίσει στην κανονική ροή του παιχνιδιού και δεν εμποδίζονται από κάρτες που χρησιμοποίησαν. Θυμίζω ξανά ότι:
Τα 5' που δίνονται για αλλαγή ψήφων είναι ΧΩΡΙΣ αιτιολόγηση και ΧΩΡΙΣ σχόλια. Ό,τι έχετε να πείτε το λέτε ΜΕΤΑ.

Elena Kr

Stop εχει γινει λαθος.

Ο Τασος ακυρωσε ψηφο του Dimijim και ο Dimijim του Μαυρουληηη!!

Έλενα Κρ

ακυρωνω μια ψηφο του τζιμυ

Ακυρώνω την ψήφο του Μαυρούλη προς εμένα

Stop εχει γινει λαθος.

Ο Τασος ακυρωσε ψηφο του Dimijim και ο Dimijim του Μαυρουληηη!!
Δες τι έχουν γράψει. Έκαναν λάθος και οι δυο.

Δες τι έχουν γράψει. Έκαναν λάθος και οι δυο.

Ο Dimijim μπερδευτηκε, ναι, το λαθος του τασου που ειναι?? Τεσπα...

Βλεπετε πως ξαφνικα βγαινει η Ελενα απο το παιχνιδι και παραμενει η Μαρια. Τωρα τι να πω?? Νομιζω πως πλεον ειναι φανερη η επιχειρηση "παμε να σωσουμε τη συνδολοφονο μας, για να μη χασουμε 2 στη σειρα"...

Παιδια ειπε η Αννα εγινε λαθος, εγινε λαθος. Πρεπει να αναφερθιε και σε ποιον ειναι η ψηφο, σωστα αννα;;;

Μια κάρτα με το πώς είναι η βαθμολογία αυτή τη στιγμή.
Λίστα για Τρίτη 26/06
  1. aegloswen -> jj!
  2. Alchemist -> jj!
  3. blue_butterfly->ElenaKr
  4. carpe_nochtem->ElenaKr
  5. Catalyst -> Eileen
  6. Demlogic->dimijim
  7. dimijim -> Ἔρις x2
  8. ElenaKr -> Ἔρις (ακυρώθηκε)
  9. Eileen
  10. Ἔρις -> ElenaKr
  11. foreverfreak -> Ἔρις (ακυρώθηκε)
  12. Himela -> Ἔρις x2 (ακυρώθηκαν)
  13. jj!->Alchemist
  14. Johnnaousa -> dimijim (ακυρώθηκε)
  15. Libertus -> tsarachaf
  16. love_angel
  17. MAYROULIS -> Ἔρις
  18. ~Melania~->tsarachaf
  19. Noisette->~Melania~
  20. Πατρεύς -> ElenaKr
  21. SparklingGrey -> Ἔρις
  22. Guest 278211 -> Demlogic
  23. Τάσος97 -> Himela
  24. tsarachaf -> dimijim (ακυρώθηκε)

Ψήφοι
4 Ἔρις
4 ElenaKr
2 jj!
2 tsarachaf
1 Alchemist
1 dimijim
1 Demlogic
1 Eileen
1 Himela
1 ~Melania~

Λοιπές ενέργειες παικτών

Ανάσα, επιτέλους... Θα σας κουφάνω τώρα. Ο Διεφθαρμένος αστυνομικός επιθυμεί την αλλαγή των ψήφων της ElenaKr (4) με την carpe_nochtem(0). Η ισοψηφία λοιπόν είναι μεταξύ capre_nochtem και της Έριδος. Ψηφίζετε για το ποια θέλετε να αποχωρήσει στη δημοσκόπηση η οποία θα κλείσει σε μια ώρα από την καταχώρησή της.

Θα σας εξηγήσω τα των καρτών σε λίγο.

Χαχαχαχα, α ρε δήμαρχε. Οκε, τα βρήκαμε. Βλακεία πήγε να γίνει πάλι. :P

Αν και φαινομενικά έχουμε ισοψηφία, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς αυτή τη φορά ο πραγματικός Δήμαρχος και όχι ο ιμιτασιόν (:P) ψήφισε έναν από τους δύο ισοψηφήσαντες παίκτες. Ο παίκτης που αποχωρεί από το Παλέρμο είναι η Έρις. Μας λες τα τελευταία σου λόγια. :)

Στο μεταξύ ξεκινά η ψηφοφορία μέσω δημοσκόπησης για την αποχώρηση ενός
εκ των χθεσινών υποψηφίων προς αποχώρηση. Δικαίωμα ψήφου στη δημοσκόπηση έχουν όλοι εκτός της spy-k που δεν ψήφισε εχθές. Η δημοσκόπηση θα παραμείνει ανοιχτή για μια ώρα.

Τελευταία επεξεργασία:
Παναγιτσα μου, θα τρελαθωωωωωωωω!!

Ρε Αννουλα, μια χαρη. Δε βαζεις και τα 4 ονοματα στην ψηφοφορια και επιλογη να επιλεξουμε παραπανω απο ενα?? Πρεπει να φυγω και θελω να ψηφισω τον Ναουσαιο μετα!!

Οπότε εγώ δεν είμαι ο ΔΑ... Τότε τι σκατά είμαι; :confused:

Χαχαχαχαα μπράβο ρε δεν μπορούσες να το κάνεις πιο φανερά :P

Ποιά κάρπε;
Δεν έχω ψήφους.
wtf? :confused:

Έχω κάνει edit, δείτε ξανά. Σας εξηγώ λίγο εν καιρώ. :P

Οπότε εγώ δεν είμαι ο ΔΑ... Τότε τι σκατά είμαι; :confused:

Πλάκα σπας; :mad:
Έχω χάσει πάσα ιδέα.

Ανάσα, επιτέλους... Θα σας κουφάνω τώρα. Ο Διεφθαρμένος αστυνομικός επιθυμεί την αλλαγή των ψήφων της ElenaKr (4) με την carpe_nochtem(0). Η ισοψηφία λοιπόν είναι μεταξύ capre_nochtem και της Έριδος. Ψηφίζετε για το ποια θέλετε να αποχωρήσει στη δημοσκόπηση η οποία θα κλείσει σε μια ώρα από την καταχώρησή της.

Θα σας εξηγήσω τα των καρτών σε λίγο.

Χαχαχαχα, α ρε δήμαρχε. Οκε, τα βρήκαμε. Βλακεία πήγε να γίνει πάλι. :P

Αν και φαινομενικά έχουμε ισοψηφία, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς αυτή τη φορά ο πραγματικός Δήμαρχος και όχι ο ιμιτασιόν (:P) ψήφισε έναν από τους δύο ισοψηφίσαντες παίκτες. Ο παίκτης που αποχωρεί από το Παλέρμο είναι η Έρις. Μας λες τα τελευταία σου λόγια. :)

Στο μεταξύ ξεκινά η ψηφοφορία μέσω δημοσκόπησης για την αποχώρηση ενός
εκ των χθεσινών υποψηφίων προς αποχώρηση. Δικαίωμα ψήφου στη δημοσκόπηση έχουν όλοι εκτός της spy-k που δεν ψήφισε εχθές. Η δημοσκόπηση θα παραμείνει ανοιχτή για μια ώρα.
Απορια: Αφου ο Δ.Α αποφασισε να κανει την αλλαγη τωρα, χωρις βεβαια να ξερει οτι εχει ψηφισει ο δημαρχος, το εχασε το δικαιωμα μια και καλη, ετσι??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back