jj! κατατοπιστικότατο το ποστ σου!Αλήθεια έχεις ξαναπαίξει Παλέρμο ποτέ;; Δεν έχει τύχει να σε δώ.
Τρομερή ανάλυση πάντως,το έχεις μελετήσει πολύ καλά!
Αυτό από τη μια μπορεί να είναι πάρα πολύ καλό,γιατί είτε είσαι κάποιος ικανός πληροφοριοδότης και προσπαθείς να βοηθήσεις,αλλά από την άλλη αν είχες κάποιον τέτοιο ρόλο,ίσως να μην έπεφτες στην παγίδα να ανοίξεις τα χαρτιά σου από τώρα ή να προέβαινες σε δηλώσεις τύπου "ξέρω όλους τους δολοφόνους"!
Οπότε αυτό επιβαρύνει κάπως τη θέση σου και ενισχύει την άποψη ότι μπορεί να έχεις οργανωμένο σχέδιο για να αποπρασανατολίσεις πλήρως τους - ήδη χαμένους στην βροχή των πόστ- πολίτες!!
Eπίσης τα πόστ σου,σιγούρα
δεν μου κάνουν για πόστ απλού πολιτάκου!
Θεωρώ ότι έχεις σίγουρα κάποιον ρόλο ή καλό ή κακό! Αλλά αυτό μένει να το δούμε.
Αν έχεις κακό ρόλο το διαχειρίζεσαι πολύ καλά,αλλά αν έχεις καλό,πρόσεχε και μην βγάζεις τα χαρτιά σου από τώρα - πιο διακριτικά!!
Ωστόσο μέχρι τώρα,δεν μου κάνεις για κάποιος αθώος,μένει να δούμε.
Αναφορικά με τους υπόλοιπους,η μπλε πεταλούδα,ενίσχυσε κάποιες σκέψεις που είχαμε αρκετοί γύρω από την συμπεριφορά της Εlena Kr,ωστόσο πιστεύω ότι είναι κάπως άδικο να κατηγορηθεί από τώρα...
Ηimela πολλή ανάλυση για τα πόστς της carpe_nochtem,όντως!
Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχεις και τελείως άδικο σε κάποιες παρατηρήσεις σου,τέσπα.
Σχετικά με τις κόντρες σας και τα αλλεπάλληλα πόστ θεωρώ ότι τα μισά
είναι άνευ σημασίας και τα άλλα μισά μπερδεύουν ακόμα πιο πολύ!! Αυτή η κατάσταση τους μόνους που ευνοεί είναι οι δολοφόνοι!!
Τέλος πάντων,θα ξαναδιαβάσω το θέμα όταν γυρίσω το βράδυ από την βόλτα,ελπίζω να βρώ μια καλύτερη άκρη...
Για τώρα και με αυτά τα δεδομένα που έχω θα ψηφίσω
jj! για τους λόγους που προανέφερα. Αν μέσα στους επόμενους γύρους,καταλάβω ότι έχεις κάποιο ρόλο βοηθητικό προς τους πολίτες,θα αλλάξω ψήφο,αλλά αν είσαι δολοφόνος,την έβαψες!!