Καλημέρα σε όλους! Πάμε για σεντονάκι;
Εστω οτι ηταν αθωος και το πηρε πολυ πατριωτικα ρε παιδι μου, γιατι μολις ηρθε η ωρα να ψηφισει ψηφισε τη Himela, που ειχε ηδη αρκετες ψηφους?? Εσενα σε βοηθησε η σταση του?? Τον ειδες να προσπαθει να μας υποδειξει τους δολοφονους?? Το μονο που εκανε ηταν να προσπαθησει να μας πεισει πως ειναι αθωος

!!
Ο Johnnaousa δε μας βοήθησε νομίζω σαν πληροφοριοδότης. Αυτή την αίσθηση μου δίνει. Προφανώς ο πληροφοριοδότης δε θέλει να φανεί από την αρχή, αλλά κι αυτός είχε πέσει πάνω μου. Πάμε όμως να δούμε αν κατηγόρησε ποτέ (έστω έμμεσα) άλλον από μένα (τα παρακάτω ποστ είναι όλα του Jognnaousa):
Το πρώτο άτομο που "υποδεικνύει"είναι η blue butterfly. Στο επόμενο ποστ όμως το ρίχνει στην τύχη (για να μην καρφωθεί;

)
Xαιρετω και εγω την παρεα του Παλερμο

ελπιζω και αυτο το παιχνιδι να το κερδισουμε οι πολιτες οπως το προηγουμενο των διακοπων...
ριρικα γιατι κατι μου βρωμαει στο ποστ σου? μηπως επιτελους σου δοθηκε η ευκαιρια να εισαι δολοφονος για να με σκοτωσεις οπως εκανα παλια?
αλλωστε η ψηφος την πρωτη ημερα νομιζω ειναι εντελως στην τυχη για τους περισσοτερους, δεν θα μαλωσουμε απο τωρα
Περιμένει το μοιραίο λάθος του φανερού μαφιόζου που γνωρίζει:
μπορει να βρεθει και λογος απο την πρωτη μερα για να δωσω την ψηφο μου..περιμενουμε το μοιραιο λαθος ενος δολοφονου
Μετά κατηγορεί εμένα ελαφρά τη καρδία. Δεν ψάχνει καν περαιτέρω, δε μας λέει καν (έστω ονομαστικά) το όνομα του μαφιόζου που γνωρίζει. Θεωρεί απλά οτι εγώ είμαι δολοφόνος κι η δουλειά του τελειώνει εκεί:
η ψηφος μου θα παει στην Himela αφου απο το πρωτο ποστ της αρχισε να κατηγορει τους παντες οτι ειναι δολοφονοι, αν και το οτι επεσαν αρκετοι πανω της δεν ξερω αν ειναι καλο η απλα εγινε ευκολος στοχος ...την ψηφο την ειχα αποφασισει απο το πρωι.
οσο παει η Himela επιβεβαιωνει τις υποψιες μου
Μετά σκέφτεται το προφανές: οτι κάποιοι με βοηθάνε γιατί θέλουν να με καλύψουν. Δε σκεφτήκατε όμως το εξής: αν ήμουν δολοφόνος μαζί με αυτούς που με καλύψανε (Πατρεύς, ggeorge1976) δε θα τους είχα πει οτι είχα κάρτα ακύρωσης ψήφου ώστε να σώσω τον εαυτό μου και να μην τις χρησιμοποιήσουν τζάμπα; Δε θα είχα επισημάνει επίσης στον υποτιθέμενο συνδολοφόνο μου ggeorge1976 οτι πρέπει να δηλώσει ποιου την ψήφο ακυρώνει ώστε να μετράει η κάρτα;
λιγο βιαστικη δεν ειναι η χρησιμοποιηση της επιπλεον ψηφου? μηπως αρχισε η καλυψη της Συλβιας?
αρχικα θεωρω την Μαρια αθωα γιατι η κινηση του Πατρευς να αλλαξει ψηφο και μαλιστα να της δωσει διπλη σιγουρα δεν εγινε τυχαια αλλα πιθανον για να σωσει καποια συνδολοφονα του ή για να μας ριξει σταχτη και να ασχολουμαστε με αυτο.
πρωτη μερα και 2 καρτες εχουν ηδη χρησιμοποιηθει για να σωσουν το ιδιο ατομο..την Χιμελα!!
Μόνο εδώ μας δίνει και κάποια άλλα άτομα που εγώ θα έχω στα υπόψη, ελπίζω μέσα σε αυτά να είναι ο φανερός μαφιόζος που ήξερε ο Johnnaousa:
προς το παρων υποπτοι : Χιμελα,Πατρευς,Φορεβερ και περιμενω μερικα ατομα που δεν εχουν μιλησει καν
Με τη φράση του
αχ αχ πώς καρφώνεστε κάποιοι
απαντά στους εξής που τον ψήφισαν: Eileen, Myrtle, foreverfreak, Cinefil.
Πιο κάτω επίσης:
Νεφελη εχεις καρφωθει περισσοτερο απο ολους..δεν σου φαινεται υποπτος ο Πατρευς με το ανεξιηγητο που εκανε με την καρτα του και σου φαινομαι εγω που εγραψα οτι ειμαι πολιτης..
Το όνομα που είναι ίδιο και τις δυο φορές; Foreverfreak... Αλλά και για τη Cinefil κάτι λέει. Τα κρατάω στα υπόψη.
Παρακάτω μπερδεύεται και θεωρεί οτι τον έχω ψηφίσει μαζί με τον foreverfreak:
πως εξηγεις οτι και οι 2 ψηφισατε εμενα ενω στην αρχη και καλα ψηφισατε ο ενας τον αλλον?
πω ναι η Μιρτλ με ψηφισε οχι εσυ
Με αυτό εγώ βγάζω το συμπέρασμα οτι κάτι ξέρει για τον foreverfreak κι επειδή θεώρησε οτι παίζαμε στην αρχή και κατόπιν κι οι δύο ψηφίσαμε αυτό, μας έχει συνδυάσει.
Αν σκεφτούμε λοιπόν οτι ο Johnnaousa ήξερε κάποιον μαφιόζο, μήπως εδώ του μιλάει;
ολοι περιμενουμε το μηνυμα του Τασου
Παρακάτω λέει ύποπτες εμένα και τη Cinefil. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί θεωρεί ύποπτη τη Cinefil.
ειπα αρκετες φορες γιατι πλεον θεωρω βασικες υποπτους την χιμελα και την νεφελη..
Συμπερασματικά: Οι παίκτες που κατηγόρησε ο Johnnaousa ήταν: Himela, foreverfreak, Cinefil, Πατρεύς και έμμεσα Eileen και Myrte (που τον είχαν ψηφίσει). Τα κρατάμε αυτά, μήπως αργότερα βρούμε οτι ο πληροφοριοδότης μας έδωσε το μαφιόζο που ήξερε.
Πάμε στα υπόλοιπα:
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΤΖΟΝ.
Υπήρχαν τόσα άσχετα άτομα να ψηφίσεις. Από προχτες κάποιοι υποπτεύθηκαν τον Johnnaousa, μπήκες το πρωί και το είδες. Μπορούσες να δώσεις μια ψήφο σε κάποιον τελείως άσχετο, εσύ όμως επιλέγεις να δώσεις στον Johnnaousa που είχε από προχτές υποψίες πάνω του. Κι όταν τελικά είδες οτι έφυγε ο John, τον επαναφέρεις με νεκροφάνεια και μας πουλάς και τσαμπουκά!
Για το λόγο αυτό ενεργοποιώ την Κάρτα μου
Τσακίσου και έλα πίσω.
Λοιπόν, ξεκινάω να πω γιατί ο ενεργοποίησα την Κάρτα μου. Ο Τζον
φαίνεται παντελώς αθώος. Δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό κύμα πάνω του. Εγώ αρχισα να νιώθω τύψεις κι ενω γνωριζω πως παίζει ο Τζον αποφάσισα να τον επαναφέρω. Στο κάτω κάτω οι πολίτες πρέπει να είμαστε ενωμένοι ετσι ωστε να κερδίσουμε. Τέλος με αυτό; Δεχτες όλες οι απορίες επι του θεματος.
Πώς σκατά ήξερες οτι ο John ήταν αθώος; Την κάρτα την ενεργοποίησες 30 λεπτά μετά την ψηφοφορία. Να είσαι μέντιουμ και να πρόλαβες να ρωτήσεις για το φάντασμα John κιόλας;
Για το λόγο αυτό πιστεύω πως η Νεφέλη είναι δολοφόνα. Βρίσκται στο στρατόπεδο Νο1. Δειτε απλά το μήνυμα που δίνει την ψήφο της. Λέει, υποπτο θεωρώ τον τάδε... Τον ψηφίζει; ΟΧΙ!
Για μένα λοιπόν έχετε Νεφέλη
Εδώ κατηγορείς κι εσύ τη Cinefil. Πάντως ο λόγος που την κατηγορείς δε μου κολλάει. Πολλοί λέμε "μου φαίνονται ύποπτοι προς το παρόν οι Χ, Ψ, Ω αλλά για τώρα θα ψηφίσω τον Κ". Δεν το θεωρώ στοιχείο ενοχής ακόμα. Το μόνο στοιχείο ενοχής για τη Cinefil για μένα είναι οτι την κατηγόρησε ο πληροφοριοδότης Johnnaousa.
Το απάντησα και τώρα με τη Μαρία, όταν προσπαθείς να σώσεις το τομάρι σου και ιδιαίτερα όταν στην έχουν καραστήσει δεν κοιτάς να υποδείξεις τους δολοφόνους αυτό θα το κάνεις αν τελικά βγεις και αν δε βγεις θα το πεις στη συνέχεια του παιχνιδιού σου που θα έχεις ηρεμήσει.
Για την ιστορία κι επειδή ήμουν στο παιχνίδι πολλές ώρες πριν την ψηφοφορία, η maria.... ήταν μέσα στο παιχνίδι και παρακολουθούσε τουλάχιστον μια ώρα πριν το τέλος της ψηφοφορίας. Την είδα γιατί έκανα λίστες με το ποιοι έχουν ψηφίσει και λοιπά. Παρ' όλα αυτά δε βγήκε να πει κάτι, να βοηθήσει στο παιχνίδι, να σώσει τον εαυτό της, να δώσει απαντήσεις, παρά μας το έπαιξε και καλά αδιάφορη "και τι θέλετε να κάνω, να χτυπιέμαι οτι είμαι αθώα;". Αν ήταν αδιάφορη δε θα έμπαινε 20:05 να αλλάξει την ψήφο της...
Θα ηταν καλυτερο να παιχτει η καρτα οταν σιγουρεψουν τα πραγματα και οχι τωρα στα τυφλα!! Μου θυμιζει την κινηση της Μαριας με το fantasmeno...
Ριρι, περιμενω μια απαντηση: Πως ειναι δυνατον να εισαι τοσο σιγουρη για το Γιαννη?? Αν δεν ειστε συγκατοικοι, δεν υπαρχει καποια αλλη λογικη εξηγηση...
Περιμένω κι εγώ μια απάντηση από τον Τάσο και την blue butterfly πώς είναι τόσο σίγουροι οτι ο Johnnaousa ήταν πολίτης... Γιατί για έναν από τους δυο σας να πω, ήταν μέντιουμ και αμέσως μετά την ψηφοφορία ρώτησε για το φάντασμα John και έμαθε. Ο άλλος;
Ξέρετε τι νομίζω εγώ τελικά; Οτι εσείς οι δύο (Τάσος και Ριρίκα) έχετε κακούς ρόλους. Ο Τάσος για να φανεί αθώος στα μάτια των πολιτών, χρησιμοποίησε την κάρτα νεκροφάνεια για να επαναφέρει τον Johnnaousa (χωρίς να ξέρει βέβαια οτι είναι πληροφοριοδότης). Ήξερε οτι κάποιος με κάρτα ή με ιδιότητα θα μάθει την ταυτότητα του Johnnaousa και έτσι ο Τάσος μας που σε όλα τα παιχνίδια εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια θα φανεί πάλι ο σωτήρας μας. Το ξέρω οτι είναι παρακινδυνευμένο σενάριο, αλλά όπως είχαμε πει και στο άλλο παιχνίδι, καλύτερα ένας καλός και έμπιστος στα μάτια των πολιτών δολοφόνος παρά 5 αμφισβητούμενοι...
Eσύ πάλι γιατί επίμενεις τόσο πολύ για τον Johnnaousa; Mήπως δεν σε συμφέρει που ξαναεπέστρεψε ένας αθώος πολίτης στο παιχνίδι; Γιατί από οτι φαίνεται είσαι ο μοναδικός που μιλάς για τον συγκεκριμένο παίκτη....
Αυτό το λέει στον foreverfreak... Μαράκι εσύ δεν ήσουν που αδιαφορούσες; Τι έγινε τώρα, σωθήκαμε κι αρχίσαμε να σπέρνουμε άτοπες κατηγορίες;
Εγώ νομίζω Σπυράκο μου οτι καθόλου στα τυφλά δε με ψήφισες. Είχα δηλώσει οτι η ψήφος μου στην αρχή θα πάει στον foreverfreak
εδώ. Εσύ πήγες να εκμεταλλευτείς αυτήν την πλάκα εις βάρος μου.
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, ήρθε η ώρα και για τα υπόλοιπα.
Ρίχνω την κάρτα Άμεση προφυλάκιση για το Σπυράκο κι ελπίζω να είμαι σωστή οτι έχει κακό ρόλο και να μην παίζει έτσι λόγω της συνηθισμένης του αφέλειας. Αυτή τη στιγμή θεωρώ οτι βγάζω κάποιον κακό, αν κάνω λάθος συγνώμη. Παίζω την κάρτα τώρα γιατί πολλοί θα βρουν δικαιολογία να με ψηφίσουν με αυτά που έγιναν στην ψηφοφορία κι ίσως δεν προλάβω.
(να δούμε Σπυράκο, θα σε σώσει κανείς; )
Σε αυτό το σημείο λοιπόν σωστά επέλεξα την άμεση προφυλάκιση για τον Σπυράκο που αποδείχτηκε δολοφόνος. Οπότε όσα είπε ο Τάσος πιο κάτω:
Ο Σπύρος δινει ψήφο στη Χιμέλα. Από αυτό για μένα κατά κάποιο ποσοστό Η ΧΙΜΕΛΑ είναι δολοφόνα. Χιμελα τι εχεις να πεις;
Με την αποχώρηση του Σπύρου μαλλον δολοφονάκια πρέπει να φοβάστε λιγάκι
είναι τελείως άτοπα. Γιατί ο Τάσος προσπαθεί να κατηγορήσει εμένα;;;;
Κι αφού λοιπόν είδαμε οτι ο Σπυράκος ήταν δολοφόνος κι εκμεταλλεύτηκε το παιχνίδι μου με τον foreverfreak και το οτι παίζω επιθετικά για να με βγάλει, πάμε να δούμε ποιοι άλλοι με ψηφισαν για την ιστορία:
- [FONT="]Drama Prinzessin --> Himela[/FONT][FONT="][/FONT]
- [FONT="]Johnnaousa --> Himela[/FONT][FONT="][/FONT]
- [FONT="]love_angel --> Himela[/FONT][FONT="][/FONT]
- [FONT="]maria.... --> Himela[/FONT][FONT="][/FONT]
- [FONT="]Σπυράκος (^^) --> Himela[/FONT]
Επισης, σε αυτόν τον γύρο η ασυλία του αυτοκράτορα πηγαίνει στη Himela.
Ως εκ τούτου κανένας δεν μπορεί να την ψηφίσει.
Θεωρώ οτι σήμερα στη δολοφονία θα φύγω εγώ, γιατί πια φάνηκε οτι είμαι πολίτης και δεν μπορούν οι δολοφόνοι να με χρησιμοποιήσουν για αντιπερισπασμό.
Για μένα ύποπτη συνεχίζει να είναι η CiNeFiL, δείτε τα μηνύματα της ρε σεις.
Εσύ είχες πει οτι θα μπεις και θα μας πεις γιατί ψήφισες τη cinefil αλλά δεν το έκανες ποτέ. Εσύ κι ο Τάσος προσπαθείτε να ρίξετε κατηγορίες και αλλού (drama, cinefil), ώστε να κινηθεί το παιχνίδι εκεί που θέλετε (αυτο έκανα κι εγώ όταν ήμουν δολοφόνος...).
ναι κι για μενα ειναι ακομη υποπτη η νεφελη αλλα ακομη πιο υποπτη ειναι η ντραμα
Σορρυ ναι αλλα δεν εχω και τελεια μνημη με υπνο 6ωρών. Θα τα διαβασω ολα ξανα αυριο για να παω για υπνο τωραα
Ναι καλέ, κάνε δουλειά σου...
Ο επόμενος ύποπτος, κατά τη γνώμη μου είναι ο Τάσος, που μπήκε μέσα ψήφισε τον Τζων κι όταν είδε ότι ο Τζων έφυγε έσπευσε να τον επαναφέρει, γράφοντας ένα ποστ που "έβριζε" όσους τον ψηφίσαμε, παρ' όλο που ήταν κι αυτός ανάμεσά μας. Προφανώς η πρώτη ψήφος είναι πάντα στην τύχη. Τώρα το πως ο Τάσος μπορούσε να είναι σίγουρος για την αθωότητά του δεν το καταλαβαίνω. Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τον ψήφισε αρχικά αφού ήταν σίγουρος ότι είναι αθώος. Τέλος, το πιο κουλό σε αυτά που έχει πει είναι το επιχείρημα ότι αφού ο Σπυράκος ψήφισε Χιμέλα, άρα η Χιμέλα είναι ύποπτη. Μπερδεμένα πράγματα γενικώς. Ή έχει μπερδευτεί κι ο ίδιος και δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει ή πραγματικά δεν ξέρω πού μπορεί να αποσκοπεί όλη αυτή η συμπεριφορά του... Δεν τον ψηφίζω ακόμα, όμως γιατί δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Μέχρι αύριο, βλέπουμε!
Κάποιος που συμφωνεί, ευτυχώς!
Από την άλλη αν είναι αθώα η Σύλβια τότε ίσως και ο Πέτρος και έχοντας κάποιο ρόλο ή κάποια κάρτα είδε τον ρόλο της Σύλβιας ... και κάπως έτσι εξηγείται η περίεργη κίνησή του να την σώσει!!!
Πραγματικά δεν ξέρω!! Θα δείξει...
Αυτό για τον Πέτρο ούτε εγώ το έχω καταλάβει. Θα ήθελα να μας το εξηγήσει λίγο παραπάνω...
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=2926474&postcount=185
αν ειχαμε τον ιδιο ρολο θα εριχνε ετσι απροκαλυπτα τις υποψιες πανω μου?
τσεκαρετε ομως λιγο τι λεει μετα για μενα!
Ναι μπορεί να έριχνε τις υποψίες πάνω σου, έτσι για ξεκάρφωμα!
Προς το παρόν οι πιο ύποπτοι είναι : soter , maria.... , CiNeFiL , , love_angel (ψήφισε τη Himela και δεν έχει ξαναεμφανιστεί).Ίσως και η janewin που δε μιλάει.Αμφιταλαντεύομαι για το ποιον θα ψηφίσω αύριο.Αν δω κάποιον πιο ύποπτο θα πράξω αναλόγως.
Για το soter δεν είμαι πολύ σίγουρη. Αυτή τη στιγμή μόνο 4 δολοφόνοι είναι μέσα κι εμείς έχουμε βγάλει πολλούς υπόπτους, δε νομίζετε; Κι έχουμε βγάλει υπόπτους αυτούς που μιλάνε πολύ, για σκεφτείτε να υποψιαζόμαστε κι αυτούς που δε μιλάνε πολύ τι έχει να γίνει...
Ο λόγος που άλλαξα την ψήφο μου στον Johnnaousa ήταν για να σωθώ. Εξάλλου ο καθένας αμα βρισκόταν στην ίδια περίπτωση το ίδιο θα έκανε...Δε μπορώ να καταλάβω λοιπόν που βρίσκεται το ύποπτο σε αυτη την πράξη μου.
Το ύποπτο είναι οτι μία ώρα πριν την ψηφοφορία σε έβλεπα μέσα στο παιχνίδι και δεν μπήκες να γράψεις κάτι να δικαιολογηθείς. Αυτό μου δείχνει οτι αποφάσισες να σωπάσεις μπας και σωθείς. Και τελικά μάλλον έπιασε, γιατί αποφάσισα να σώσω εγώ εσένα και να ψηφίσω τον Johnnaousa επειδή μου φαινόταν πιο ύποπτος εκείνη τη στιγμή (μάλιστα σκεφτόμουν την άμεση προφυλάκιση να τη ρίξω σε σένα) και επίσης ο Τάσος μπήκε κι αυτός τελευταία στιγμή και ψήφισε τον John κι αυτός, μήπως για να σε σώσει;;; Και μετά για ξεκάρφωμα τον επανέφερε ώστε να φαίνεται αυτός καλός;
Μαρία σκέτο (

) δε μας τα λές καλά.
Από μένα ύποπτοι οι: maria...., Τάσος, blue butterfly και με αμφιβολία cinefil